FIV-70
Raspunsuri - Pagina 7
Moniland spune:
Gina, eu zic sa ma primiti inapoi caci voi avea nevoie de voi in luna mai cand voi incepe tratamentul si mai ales in iunie cand il voi termina
Tu cum mai esti?
Monica
andicu spune:
Dragelor, am venit.
Imi pare rau ca v-am lasat sa asteptati, dar de la dr am plecat in oras cu al meu sot si abia acum am venit acasa.
La echo a fost totul bine, slava Domnului. Intr-adevar, inhibarea s-a realizat, ovarele sunt ok, n-am chisturi, endometurl e cat trebuie, iar comoara mea de dr mi-a facut raportul ptr dr de la Szeged in lb engleza si cu pozr atasate! a cautat si ea un pic ovarul stang, e adevarat, dar l-a gasit si spera sa raspunda si el la tratament; e un pic mai mic decat dreptul, dar nimic ingrijorator.
Moni, eu iti urez sa patesti ce a patit Ingeras in vacanta! tin strans pumnii sa-si faca efectul soarele si marea din Tenerife!
Da, Cristinici, pana acum totul merge bine si ma rog la Dumnezeu sa fie asa pana la final! oricum faptul ca va am pe voi alaturi ma ajuta enorm; cred ca as fi fost intr-un hal de stres daca n-as fi avut experienta statului pe forum cu voi!
Ginuta, mamico, cum te simti? abia astept sa mergi la echo saptamana viitoare!
Liana, fata. Ce-ti face grasul? si-a revenit dupa operatie?
Va pe toate! sunt fericita ca de maine sunt libera pana marti!
Andreea.Pozele mele
Monica-Elena spune:
Suntem pe aici Cristinici, multumim frumos ca te gandesti la noi.
felicitari celor care au reusit si curaj celor care nu au reusit - viata merge inainte cu bune si rele.
Noi am fost ocupati cu pregatirile de pasti, iai Mihnea imi ocupa tot timpul si nu mai am timp sa intru pe DC. Maine vom pleca la munte ptre 2-3 sap cred poate si mai mult. Asa ca va uram toate cele bune de iepuras si implinirea visului de a deveni mamici. cu orice sacrificiu merita sa devi mamica
pupici la toate si sa auzim numai de bine.
andicu spune:
Da, Moni, dra mea e super! pacat ca la Cta nu se face FIV! oricum, daca raman gravi, am macar linistea ca in oras am la cine merge.
Monica-Elena, multumim mult de urari! Paste Fericit alaturi de familia ta si multi pupici lui Mihnea! vacanta placuta la munte!
Fetelor, spor la vopsit oua! ale mele n-au ajuns acasa inca !le aduce sotul mai tarziu cand vine de la munca, asa ca pana atunci imi fac de cap la comp.!
Andreea.Pozele mele
medamaya1 spune:
Andicu, ma bucur ca totul a iesit bine la echo. Intr-adevar d-na Lutescu este foarte buna .Va pup pe toate.
iliuta spune:
Andicule si eu ma bucur ca a iesit totul bine la eco.
Monica Elena, nu mi-ai mai scris...am tot asteptat mail-ul ala. Iti doresc sa te distrezi la munte, si sa te bucuri alaturi de Mihnea si de sotul tau.
Eu voi incepe un nou Fiv, aici in Spania. Sper ca pe acesta il voi termina. Pe data de 17 mai am prima consultatie in Barcelona. Voi avea de asteptat vreo cateva lini pana ce se vagasi o donatoare cu semnalmentele mele....dar astept. Sper ca de data asta va fi cu ochisori.
Va pup pe toate si doresc multa bafta in continuare.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
bety spune:
dupa o zi si ce vad...ingeras e - felicitari!!!
Va pe toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
flori76 spune:
Ingerash felicitari si sarcina usoara!!
Monica distractie placuta si pupici speciali "globuletului de aur"(a propos si eu am venit pe lume dupa indelungi tratamente si dupa ce mama a pierdut 3 sarcini,asa incat eu am fost supranumita "botzul de aur")
Andicu felicitari pentru medicul tau si bafta muulta!
iliuta sa dea Domnul ca de data asta sa-ti vezi visul implinit.Bafta multa si tie!
Flori
Noi
Sarbatori fericite tuturor!