Clubul coafezelor - stylistelor ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Mii de scuze, dar din duminica de Pasti am avut fetita bolnavioara, si am stat la mama, acolo nu am net, acasa veneam doar scurt, pentru una alta...

Revin deci, Liana , imi pare rau ca nu m-ai ascultat, nu iti pot spune ce vopsea ti-ar prinde gri, pentru ca numerele de la toate gamele nu le pot sti pe de rost, asta o data, dar eu una as face asa...pune vopsea blond in care adaugi f.f.f. putin negru.
Iese un gri f. fain.
Dar, mai intai fa un test pe o suvita din spate, o lasi cam 15-20 minute, o speli, o usuci cu feonul, si vezi cum arata.
Daca vrei un gri mai inchis, mai adaugi putin negru, si repeti testul.
Abia atunci cand iti place ce a iesit, te apuci de facut tot capul, ca astfel, cine stie ce mai faci...

Teodora, am vazut cum te-ai tuns, e ok, si da, te poti vopsi si acasa.
Ciocolatiu gasesti cam la toate gamele de vopsele.

Kerstin, intre Wella si Joico, as alege clar Joico si deci, vopsit la salon.

Inca o data scuze pentru absenta...


POZE BABY STAR


www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Multumesc mult Doris, mai ramane sa caut un salon din C-ta care foloseste produsele Joico.... dupa ce o sa ma vopsesc o sa va spun rezultatele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

CATEVA SFATURI PENTRU UN PAR SANATOS
1. Spalarea este importanta ! In ceea ce priveste samponarea exista o regula de baza : mai putin inseamna mai mult. Spalati parul cu cat mai putin sampon, pe care il masati la radacina, restul firului de par beneficiaza de sampon la clatire ; este de ajuns.
2. Aplicati mereu balsam ! Balsamul inchide porii exteriori ai parului, ceea ce inseamna protectie superioara si usurinta la pieptanat. Aplicati-l pe parul ud, folosind un piaptan cu dinti rari si limpeziti bine dupa 2 minute.
3. Stabilitatea coafurii alese. Va trebuie spuma modelatoare : aplicati o portie buna pe parul sters cu prosopul, pieptanati parul si nu clatiti. Puteti sa va uscati parul apoi cu feonul sau doar sa-l pieptanati, astfel incat sa conturati coafura.
4. Bucle seducatoare. Va doriti niste bucle frumoase macar pentru o zi ? Chiar daca parul nu va ajuta, nu este o problema. Puneti suvitele uscate pe bigudiuri mari, incalziti parul cu feonul timp de cateva minute, apoi lasati sa se raceasca.
5. Solutie rapida ! Un aparat de coafat cu aer cald este ideal cand va grabiti. Il puteti folosi si pentru a va improspata coafura, insistand asupra radacinilor. Coafura aleasa va capata astfel stabilitate si volum.
6. Folositi mai multe perii rotunde ! Pentru volum, uscati putin parul, infasurati suvite late pe cate o perie rotunda, uscati cu feonul. Daca folositi mai multe perii, aveti garantia ca suvitele se vor raci bine inainte de a fi scoase de pe acestea.
7. Instrumentul? potrivit ! Daca aveti parul scurt sau de lungime medie, aveti nevoie de o perie antistatica, cu perisori moi. Coafarea se face usor, fara sa fie afectata pielea sau structura capului, iar firele de par nu vor mai cadea pe haine.
8. Foehn de mare putere ! Daca aveti parul mediu sau lung, aveti nevoie si de un foehn de mare putere (1400 pana la 2000 de vati). Aceasta va permite scurtareaperioadei de uscare. Treptele inferioare, cele ?reci?, va ajuta sa dati volum coafurii.
9. Pieptan cu dinti rari ! Pentru pieptanat si descurcat este bine sa folositi doar un pieptan cu dinti rari, cel mai bine, unul confectionat manual, din lemn sau cauciuc. Parul dvs. nu va fi afectat de marginile ascutite si pielea va fi protejata.
10. Ca sa va mentineti coafura timp indelungat, trebuie sa aplicati la final un strat protector de fixativ. Pentru mai mult volum, aplicati fixativul de jos in sus. Pentru mai multa stralucire, exista produse speciale.
PIELEA USCATA A CAPULUI

- de cele mai multe ori este vorba despre o trasatura mostenita, rareori de origine hormonala
- parul uscat este teapan , lipsit de stralucire , friabil, nu pastreaza pieptanatura
- folosirea sistematica a unor creme, balsamuri etc. au un efect pozitiv asupra ei.

PIELEA GRASA A CAPULUI

- un fenomen frecvent : ingrasarea
- parul este gras, slinos, firele se lipesc unele de altele , mancarime la nivelul pielii capului
- seboreea duce la caderea parului
- parul gras trebuie spalat des. Se recomanda spalarea cu apa calduta, cu un sapun neutru, dezhidratant pentru a indeparta doar stratul de grasime de prisos , fara a intensifica secretia sebumului.
- diferitele balsamuri, geluri, creme pt. par au un efect benefic

PIELEA CU MATREATA

- daca matreata este grasa, parul e slinos , se lipeste de pielea capului si se formeaza o matreata mai mare, lucru ce poate cauza inflamarea pielii capului.
- stratul gras de matreata impiedica pielea sa respire si poate cauza caderea parului
- aceste simptome pot fi cauzate de prezenta unui agent patogen ( micotic)
- se recomanda impachetari care inmoaie si topesc celulele epiteliale; impachetarea trebuie sa contina acid salicilic, sulf, borax si substante antimicotice

INTRETINEREA PARULUI LUNG :

- Pentru ca varfurile unui par lung sa fie sanatoase si stralucitoare trebuie tunse la fiecare 6 saptamani.
- Cremele si tratamentele pentru par uscat si deteriorat sunt ideale pentru refacerea firului. Aplicate doar pe varfuri se poate evita ingrasarea pielii capului si incarcarea nedorita a radacinilor.
- Evitati pe cat posibil foenul.
- Lasati parul sa se usuce natural si pieptanati-l cu o perie de plastic sau cu un pieptene cu dinti rari, fara a-l agresa.


SFATURI PENTRU ALEGEREA LUNGIMII POTRIVITE A PARULUI :

- Parul foarte drept si subtire este foarte greu de aranjat. Lasati-l sa creasca pana la umeri, fara a-l agresa cu tot felul de procedee sau produse cosmetice pt a-l intoarce la varfuri. Parul de lungime medie, "dat cu calcatorul" este foarte la moda!
- Lungimea ideala pt un par fin, care se aranjeaza foarte greu, este pana la umeri si cu varfurile filate, ca sa dea impresia de volum.
- Daca sunteti mica de inaltime, o tunsoare scurta, care va incadreaza foarte bine figura, este alegerea ideala. Un par foarte lung nu va avantajeaja. Nici pentru persoanele mai plinute o astfel de coafura nu reprezinta un atu. Tunsorile scurte suzbtiaza talia si dau impresia ca sunteti cativa cm mai inalta. Varfurile trebuie neaparat filate si intoarse spre fata.
- Daca sunteti inalta si slaba, orice coafura va avantajeaza. Totusi, parul lung va pune cel mai bine in valoare silueta, mai ales ca o coafura scurta va poate da, uneori, un aspect neglijent.

Folositi doar samponul adecvat tipului dvs. de par
- Nu alegeti un produs doar sub influenta reclamelor. Ganditi-va mai intai foarte bine daca el este adecvat tipului dvs. de par. In caz contrar, nu veti reusi decat sa-i faceti rau. Problemele parului pot varia de-a lungul unui an si deci va trebui sa schimbati produsul.

Dusul rece ofera parului dvs. o stralucire de invidiat
- O metoda foarte eficienta pentru a da stralucire parului este ca, dupa ce va-ti spalat sa va clatiti cu apa cat mai rece. Aceasta va netezi firul de par zbarlit de sampon si astfel lumina se va refelecta mai bine, ceea ce, implicit, ii va spori stralucirea.

Scut impotriva caldurii daunatoare a feonului
- Chiar daca vi se pare ca nu va puteti descurca fara el, este bine sa stiti ca feonul dauneaza parului. Jetul de aer puternic ii deterioreaza structura, iar caldura il usuca. Exista tratamente care va protejaza parul de o astfel de agresiune, substantele fiind activate tocmai de caldura feonului.

Cand va pieptanati parul tratati-l ca si cand ar fi de matase
- Periile de proasta calitate va pot distruge structura superioara a firului de par. Pentru a evita acest lucru, folositi perii cu tepii din materiale de calitate, de preferinta naturale, si incepeti prin a descurca mai intai varfurile.

Varfurile fragile au nevoie de multa ingrijire
- Daca parul dvs. are 20 de cm lungime, inseamna ca varfurile au cca. Un an si jumatate. In aceasta perioada ele au fost spalate si uscate de nenumarate ori ceea ce le-a afectat serios structura. Pentru a le repara folositi solutii special create in acest scop.

Stimulati vitalitatea pielii capului prin masaj
- De obicei, nu acordam nici o importanta pielii capului, iar sanatatea parului nostru este strict legata de sanatatea ei. Masajul realizat cu varful degetelor stimuleaza circulatia sanguina. Eventual, puteti folosi si o lotiune tonica speciala de la farmacie.

Protejati structura firului de par cu ajutorul lotiunilor
- Daca nu aveti timp pentru un tratament intensiv, folositi macar o lotiune de tip leave-in. Aceasta se aplica pe parul spalat si uscat cu un prosop. Aceste lotiuni nu mai trebuie indepartate prin clatire si ofera parului hidratarea de care are nevoie, formand in acelasi timp o pelicula protectoare.

Balsamul pentru parul vopsit da mai multa suplete
-Pentru a avea o culoare mai puternica si un par stralucitor, mai ales daca a fost vopsit, folositi sampoane si balsamuri pentru par vopsit. Daca nu aveti parul vopsit, folositi sampoane pe baza de plante, care vor intensifica nuanta naturala a parului dvs.

Intariti si intineriti radacinile
- Chiar si parul si pielea capului imbatranesc. Cu timpul, depozitele de colagen de la radacina firului de par cresc si impiedica produsele de ingrijire sa mai actioneze. Exista tratamente care stopeaza sau cel putin incetinesc acest proce de imbatranire.

Faceti regulat o cura intensiva de ingrijire
- Pentru ca firul de par deteriorat sa se regenereze, el are nevoie de produse care sa-i ofere vitaminele si mineralele de care are nevoie. Aceste produse se gasesc, de obicei, sub forma de masca si se aplica seara, apoi parul se acopera cu folie de aluminiu.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Doris iti multumesc o sa incerc ...si gata...daca nu iese nimik ma fac neagra!!! multumesc din suflet!!!sanatate multa fetitei tale...
te anunt cum obtin ceva!!!




"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_m spune:

Buna fetelor!Eu sune Catalina...de 2 zile tot va scriu la cap 1 si abia acum am descoperit ca exista si cap 2....nu stiam de ce este asa mare pustietate acolo.
Am postat acolo cate ceva si acum nu stiu ce sa fac sa postez si aici ce am scris in cap1 in speranta ca voi primi raspuns...cum sa fac?
Va pup si sper ca de acum sa am si eu cu cine sa mai vb si sa ma mai sfatuiesc!
Sa aveti o zi plina de iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Catalina, am citit ce te intereseaza, promit sa iti raspund, poate diseara...acum sunt super aglomerata...putina rabdare...te rog...
Va pup si pe curand!

POZE BABY STAR


www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_m spune:

MULTUMESC!....Astept un raspuns de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Kerstin,multumim pt sfaturi.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza!

Kerstin, multumim pentru sfaturile atat de folositoare!
Catalina, asa cum ti-am promis, iti voi raspunde.
In primul rand, poza care ai pus-o scoate in evidenta trasaturile foarte frumoase ale fetei, dar...parul se vede prea putin, asa incat incerc doar sa-mi imaginez din ce mi-ai scris, cum il ai acum.
Te-as ruga sa-mi trimiti pe PM adresa ta de e-mail sa-ti pot trimite cateva poze cu tunsori pentru par mediu, care cred eu ca ti s-ar potrivi la forma fetei tale.
Multumesc pentru pozele pe care i le-ai trimis lui Danangie.
Are de unde alege si m-ai ajutat pe mine, merci!

Danangie, sunt chiar reusite coafurile trimise de Catalina, asa ca ai de unde alege...casa de piatra de pe acum...si multa fericire!

Ramona,produsele Rene Furterer sunt de o inalta calitate.
Deci le poti folosi cu incredere, prietena ta de la Sensi Blu a stiut ce sa-ti recomande.
Acum, ma intrebai daca e bine sa folosesti si masca si balsam la fiecare spalat.
Da, daca parul are nevoie de un astfel de tratament, adica daca e deteriorat.
Dar atat e suficient, nu mai e nevoie si de concentratul nutritiv de la gama mentionata mai sus.
Sau faci ceva alternativ, o saptam, balsam + concentrat, alta saptamana balsam + masca.
Pentru prietena ta ma intrebai ce sa faca pentru indesirea parului.
Te intreb daca inainte l-a avut mai des?
Sau daca i-a cazut in ultima perioada?
Sau il are dintotdeuna asa mai rar.
Pentru ca tratamentele difera, iar cauzele pot fi multe.
In orice caz, uleiul de ricin si vit. A + ulei de masline, ajuta cam in toate cazurile.
Se aplica o masca, de 2 ori pe saptamana , se acopera capul cu folie, peste care se pune un prosop, si se sta cam 40 minute.
Apoi se spala bine cu sampon.
Cam asta ar fi.

Sa fiti frumoase!
Si scuze de intarzierea raspunsurilor...

POZE BABY STAR


www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

buna eu sunt Irina...si meseriile mele sunt frizer si cosmeticiana.
ma bucur ca am gasit subiectul acesta, chiar ma intereseaza.

acum nu prea am timp dar vreau sa cer si eu un sfat de styling la specialiste.

revin in curand!

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput