Clubul moldovencelor de peste Prut (24)
Raspunsuri - Pagina 6
CristinaGoji spune:
Vreau si eu sa mananc ceva bun
Dar cum ajung seara tarziu acasa mananc numa ce-mi face sotul de mancare, ca eu n-am timp de asa ceva... Abia astept sa ies in concediul de maternitate si sa ma fac gospodina Oare cum e asta Sper ca nu va fi tare greu...
Lucia_B spune:
Cristina - fii sigura ca vei deveni una din cele mai bune gospdine, daca nu te socoti acum asa.
Roaga-te doar sa-ti fie ingerasul sanatos si sa-ti dea voie sa stai in bucatarie da nu cu el in brate.
P.S. Nu vreai sa ne ai mai multe date despre tine, gen: zi/an loc de nastere, ca sa poata Nati listiuta.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
CristinaGoji spune:
Merci Lucia pentru incurajari.
Date pentru listuta:
18.01.1980, or.Riscani, acum in Cluj-Napoca
absolventa UBB LMA 2002
CristinaGoji spune:
Balbina merci mult! Sunt si eu in rand cu lumea acum.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
MamaElei spune:
Cristina, chiar ne cunoastem! Si pe sotul tau il cunosc, mai putin ciinele... Chiar ma gindeam de la ce vine Goji, acum stiu. Cind v-ati casatorit? Unde stati in Cluj? Unde lucrezi?
Rodica si PAULA (02.09.04)
Lucia_B spune:
Cristina - ti-am vazut pozele. Arati foarte bine, mi-au placut foarte mult ochii tai mascati si expresivi, mereu mi-am dorit sa am ochii mari.
Si dulaul e dragut, ce virsta are, sa inteleg, din poze, ca-l aveti dcind era micut?
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
CristinaGoji spune:
Rodica stiam eu ca o sa-ti amintest, daca nu de mine, macar de sotul meu El era cunoscut foarte bun cu toata camera sotului tau. Noi suntem casatoriti din vara 2003, in Cluj ne-am luat apartament in zona garii, nu departe de facultatea noastra, ca "nu ma pot desparti" de ea, si lucrez in Campia Turzii, la uzina metalurgica cumparata de rusi. Am avut noroc, ca eu inca n-am cetatenie, si fara buletin romanesc nu prea gasesti ceva bun de lucru. Si astia mi-au facut permis de lucru, si s-au ocupat de toate.
Lucia_B Vai multumesc de complimente. Cainele il avem de cand avea 10 saptamani, acum are 1 an si 5 luni. Deoarece stam in apartament, cateodata este mai greu decat cu un copil cu el (din p.d.v. al plimbatului, dfie ploaie, fie lapovita, ger, arsita, 1 ianuarie el oricum trebuie scos afara de 2 ori pe zi, in total 4 ore pe zi), dar sunt si avantaje, de exemplu - poate fi lasat acasa singur in timpul zilei. In orice caz noi ne-am gandit sa incepem cu un caine sa ne pregatim sa devenim niste parinti responsabili
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
gazea spune:
Salutaridargele mele moldovence! Noi am ajuns cu bine peste ocean,zborul a fost super chiar nu imi imaginam ca voi suparta asa usor,chiar mi-a placut.Amedeo s-a comportat foarte frumos,dar ultemele 2 ore ne-a epuizat ca sa mergem afara sa ne plimbam se plictisise ingrozitor desi a avut groaza de jocuri si carti.Azi am fost si l-am inscris l;a gradinita e incantat de maine va merge cate 2 ore la inceput sper sa nu plinga mult.Am gasit si apartament e cam ciudata vopseaua de pe pereti,dar il vom zugravi si va fi ok.In rest deocamdata nu prea am ce sa zic sper ca ne vom acomoda si va fi bine.
Am racit jos si am niste dureri infernale imi fac abureli si am luat deja un antibiotic ca nu mai pot suporta cred de la vantul de aici.
Am vazut ca va pregatiti intens pentru Pasti sper si noi sa facem ceva aici cu prietenii la care stam.
Cam atat va doresc tot binele din lume si sa ne auzim numai de bine.