Dati pufuleti la copii de 8-9 luni?
Chiar vreau sa stiu. Azi am avut o cearta cu o mamica. Cat nu am fost pe faza i-a dat lui Dani la pufi...Am strigat la ea sa nu-i mai dea si ea imi zice "Da ce are?" Si-i da mai departe. M-am enervat si i-am spus ca eu nu-i dau asa ceva si gata! Tare s-a suparat da iaca d-aia nu mai pot eu!
mami
de dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz![]()
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
Raspunsuri
ancutzathree spune:
daca nu sunt saratzi,nu cred ca are nimic daca mananca...dar oricum faza de care zici ... nici mie nu mi-ar conveni sa-i bage cineva pe sub nas fiului meu, asa ce-i vine la indemana,fara sa ma intrebe
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
clau2toma spune:
Da eu i-am dat pufuleti ,dar nu in cantitati industriale ,ca ii vedea pe copii ca mancau si intindea si el mana . Doar nu era sa-l las sa pofteasca si sa nu ii dau sa vada cum sunt la gust ? Vad ca nu a patit nimic . Dar adevarul ca fiecare mamica stie ce este cel mai bine pt copilul ei ,nu? Eu de ex daca mananca Tomita ceva si il vede alt copil mai intai intreb pe mama[sau cine il insoteste pe copil] daca pot sa-i dau si lui .Poate copilul respectiv face vreo alergie ,sau are vreo intoleranta la ceva si eu nestiind acest lucru ,ii pot face mult rau .
Claudia
si puiul ei Tomita
mariussimiuc spune:
Sunt pufuletii aceia simpli,de Baia Mare parca,nu sunt foarte sarati si de care i-am dat si eu lui Robert,nu foarte multi,doar atat cat sa nu pofteasca de la altii si sa se mozoleasca bine pe la gurita.![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Costinescu spune:
Problema cu pufuletii este ca se transforma intr-o pasta cleioasa.
Am vazut un copilas care s-a inecat rau de tot cu un pufulete si am evitat sa-i dau fetitei mele pana nu s-a facut mai mare.
mamica007 spune:
Eu ii dau de la 10 luni. Am fost la vecina care i-a dat baietelului ei pufuleti "tu nu ii dai? da de ce? poti sa-i dai linistita" A mancat atunci vreo 2 cu mare pofta si pe urma i-am cumparat si eu. Nu-i dau toata ziua pufuleti dar ii plac mult, si nu s-a inecat desi il baga pe tot in gura.
roxanaz spune:
fara suparare, care e aportul nutritiv al pufuletilor? fac parte din diversificare? De ce le dati? ptr ca mamicile din parc le dau si ele copilasilor lor?
eu iti dau dreptate Svety, in primul rand nu se dau copiilor atat de mici...in al doilea rand pot lipsi de tot!
Roxana
miag spune:
eu nu ii dau lui Roli si are deja un an si 5 luni...I-am dat o singura data, dar nu ma tenteaza sa-l indop cu asa ceva..oricum eu il hranesc cat mai bio cu putinta
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
mihaela agh spune:
Subscriu si eu la punctul de vedere al roxaneiz. Eu nu i-am dat niciodata pufuleti Dariei pentru ca nu are sens, nu-i aduc nimic necesar organismului ei.E o adevarata manie a pufuletilor si a preparatelor Fornetti in randul mamicilor si nu inteleg de ce. O mamica mi-a spus chiar "daca ii dai pufuleti cand o scoti la plimbare ai scapat de o masa". M-a oripilat afirmatia ei. Nu am nici un interes sa scap de o masa si nici sa-i dau asemenea gustari intre mese care nu fac decat sa-i strice foamea si pofta de mancare. Asa ca prefer sa nu-i dau.
Mihaela si
Daria (25.04.2005)
madalinad spune:
eu nu-i dau, si are peste 2 ani. prefer sa manance un fruct, un biscuite, cereale. vorba roxaneiz, care e aportul lor nutritiv, si de ce sa le dam, numai pentru ca asa fac si altii? altfel le supraveghem cu grija alimentatia, dar ii umflam de pufuleti, chipsuri si alte minuni de genul asta care nu sunt mancare, nici nu stiu in ce grupa ar putea fi incadrati.