Bebelusi de martie-aprilie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 6
andrruzza spune:
adriana, cati cm mai are Cezar ca tare inalt este! Frumos ca de obicei, bineinteles. Si ce masinuta faina are(mi-a placut la nebunie si fotoliu tau)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
adrianafedorca spune:
andrruzza din pacate nici masinutza nici fotoliul nu sunt ale noastre, eram in vizita la varul lui cezar care facea 3 ani , si masinutza si fotoliul sunt ale lui, cezar cum a vazut masinutza nu s-a mai dat jos din ea si am stat vreo 3 ore pe acolo ![]()
de masurat nu l-am mai masurat pt ca nu sta, dar nu cred ca a mai crescut , pe la 10 luni avea 82 cm , sper sa nu mai creasca prea mult ca ne raman pantalonii cu vedere la glezna
, stiu ca are 11 kg , acum daca sta in picioare il cantaresc pe cantarul meu
cu bb2 astept sa vad ce zice dr mea, si dupa ne apucam serios de treaba
, dar nu mai devreme de iulie -august
am o intrebare ...voi la ce varsta va dati copilasii la gradinitza?
eu deja am fost si am vizitat 2, una cu predare in limba engleza, dar nu mi-a placut, camere prea mici , ii culcau pe jos pe niste saltelutze...si f scump 300 euro program scurt
am mai vazut una f frumoasa f aprope de casa cu o curte mare, destul de scumputza si asta 185 euro program scurt adica 9-13, oricum inainte de 2,6 ani nu-l dau cu toate ca el sigur ar vrea , dar m-a cam speriat tanti directoarea cand am intrebat-o daca se imbolnavesc des...mi-a zis ca in primul an nu scapa de raceli si ca f multi au facut giardia....asta nu prea imi convine....
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
andira spune:
Andruzza, Mamacita, Ligia, Adriana - multumesc pt raspunsuri!
Sa va spun si de ce vreau sa fac cezariana: bebe are circulara de cordon. Acum 3 sapt, la 29 sapt nu o avea, in schimb vineri dimineata la eco mi-a spus dr ca are, si in plus, si o intarziere de 4 zile.
Ieri am fost la dr mea, la control, mi-a spus ca e posibil ca intarzierea sa fie de la circulara, si ca vom vedea la nastere cum facem. Mi-a dat trimitere pt eco pt vinerea viitoare, deci destul de repede, si a zis ca vine si ea cu mine, sa vada cum e bebe, cum arata colul etc. Alta suceala: vineri era in pozitie craniana, ieri era cu funduletu la inaintare, de se mira si dr.
Sunt ingrijorata. Cand am nascut-o pe Irina, mai eram cu 2 fete in salon. Una din ele a nascut bebelusul sufocat cu cordonul, n-au avut ce sa-i mai faca.
In fine, am postat si la "nasterea..." si ma rog...
Mamacita, ziceai bine. Sunt convinsa ca durerile de la nasterea naturala sunt mai odioase, indiferent cine ce zice. Dar alea te tin cateva ore, pe cand la cezariana imi pun problema de zile intregi... Dar daca ajung acolo, intentionez sa ma mobilizez.
Ideea e ca mama deja si-a programat o parte din concediu in iunie, sa vina probabil sa ma ajute, iar eu n-am absolut nici un chef de asta. De-aia va intrebam daca depinzi de cineva. Mi-au ajuns nervii facuti la nasterea Irinei, asa ca acum o sa expediez pe toata lumea. Mai putin pe Ionut, bineneteles.![]()
Dar, sa ajung eu acolo...
Irina, piticul meu drag
andira spune:
Andruzza - tare faza cu primolele, mi-a placut!
Mi-ati dat idei, o sa-i dau si eu Irinei pomelo, desi pt mine a fost nitel o dezamagire: am curatat la el de mi s-a acrit, si din ditamai fructul mi-a ramas jumate...![]()
Adriana - stiu ca ne ziceai tu ca vrei sa fii tot mamica de martie - aprilie... Si mie mi-a placut perioada asta, mi s-a parut tare frumos..
Succes si
lunganului!
Mamacita - super cu toiul de tuica, cred ca sunteti mortali!![]()
Irina, piticul meu drag
andrruzza spune:
andira, stiu ca esti ingrijorata, dar nu te mai gandi la ce ai vazut in spital, voi tre' sa fiti bine! Eu cred ca ti-ar prinde totusi bine sa te ajute mama ta, avand in vedere ca acum tre' sa te imparti la 2 copilashi. Va
adriana, Rares la 1 an avea 82 cm, dar Cezar mi se pare mult mai inalt.
Eu astept sa se trezeasca Rares, sa pape(papica am facut-o deja) si sa plecam afara.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
adrianafedorca spune:
andira ideea e sa faci cat mai multa miscare, adica plimbari sa nu stai in pat , dureri o sa ai e normal ca doar e operatie, iti spun sincer eu a 2 a zi n-am mai avut dureri iti doresc si tie la fel
si sa dea Domnul sa fie bine
aaa...eu a 2 a zi aveam o foame...si nu ma lasau sa pap decat ceai si supa strecurata...asta a fost problema cea mai amare la mine foameeeeea![]()
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
andira spune:
Andruzza - pe Irina o s-o iau acasa cat mai repede, dar probabil la 2-3 sapt dupa nastere. Cat as vrea eu, nu cred ca o sa pot ridica 11 kg de Irina mai devreme...![]()
Asa ca la inceput voi fi doar cu bebe. Iar cu mama, sa vad in ce ape se scalda, si daca nu tine, o s-o trimit acasa (si-asa vom sta la 5 min
)
Adriana - vad ca intr-adevar asta e ideea, de mobilizare.
Am vazut si eu pozele cu Cezarica: frumos si tare expresiv!
Mi-a placut si mie masinuta, inteleg de ce nu s-a mai dat jos din ea....
Si benzile de pe perete acopereau cumva o priza?
Hi, inteleg ca sistemele din comert nu fac fata? Sa stiu la ce sa ma astept ![]()
Irina, piticul meu drag
andira spune:
Am vazut si pozele cu Rares: ochios cum il stiam!![]()
Andruzza, tare frumusel e, sa-ti traiasca!
Irina, piticul meu drag
carmenduta2003 spune:
Buna ziua tuturor.
Ne-am intors azi de la spital, pe la pranz. Am fost nevoiti sa-l ducem la jumatate de ora dupa ce am scris mesajul, deoarece se deshidrata puternic datorita scaunelor dese. Diagnostic-enterocolita acuta. L-au bagat imediat pe perfuzii, ce a mai urlat saracutul, nu intelegea de ce nu poate sa-si miste manuta. Altfel a fost foarte cuminte.
A fost foarte greu, dar a trecut. O sa va povestesc mai multe, mai tarziu. Acum Rares doarme si cred ca o sa-i urmez exemplul, ca sunt franta. Va pup.
Poze Rares
Varsta Rares
mamacita spune:
Nu am mai apucat sa citesc pagina asta,dar mi-a venit o idee;andira,de ce nu-mi trimiti pe fax/mail modelul cu dimensiunile si sa-ti faca sotul meu o calculatie sa vada cam care ar fi un pret onest?
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png