Miresele anului 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Lilly,ma bucur pt tine si viitorul tau sot ca aveti cununia civila peste vreo 11 zile si pe urma cununia religioasa. iti zic d epe acuma casa de piatra si tot ce va doriti ! sa fiti fericiti si cati mai multi bebeii.

ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor eu din pacate nu stiu daca am sa mai reusesc sa intru asa ca va urez de pe acum, ca sa fiu sigura, un

Paste Fericit!!!....si tot ce va doriti!

Pupici pentru toate miresicile!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Aloeoooo ce durere de capatana am..
Deci raportez:
unu) mi-e dor de toate rubedeniile mele si de amanta!!!
doi) ma mut cu sediul cand o vrea bunul d-zeu, ca ne apucam de santier --si vai de capul meu
trei) ma doare maseaua si capul si mi-s umflat falca
patru) Pepe daca ma vezi...am mai gasit neste chetiuni interesante pe vernil ....so, nu trebe sa ne grabim cu, cumparatul -
cinci) trendule daca am fost morocanoasa azi sa ma ierti, dar aveam o durere de plesneam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pup la fata draga tare! Si pup si la iubita mea care momentan e suparici! Mi-e dor de voi, maaaaaaaa!
Ai luat ceva pt masea? Vrei sa te duc la medicul meu??? Ai grija, da?

quote:
Originally posted by ralucah

Aloeoooo ce durere de capatana am..
Deci raportez:
unu) mi-e dor de toate rubedeniile mele si de amanta!!!
doi) ma mut cu sediul cand o vrea bunul d-zeu, ca ne apucam de santier --si vai de capul meu
trei) ma doare maseaua si capul si mi-s umflat falca
patru) Pepe daca ma vezi...am mai gasit neste chetiuni interesante pe vernil ....so, nu trebe sa ne grabim cu, cumparatul -
cinci) trendule daca am fost morocanoasa azi sa ma ierti, dar aveam o durere de plesneam.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Bonsoir, gajici!
ma duaaaareeee pishioaariiiliiiii...adik..ma ustura talpile ....am mers azi pi jos..si..am ajuns pana in obor...si..m-am intors acasa cu ceva ..moko stiiiieeee..

..insa....problema abia acum urmeaza...nu cred ca sunt pentru roktiza de mireasa..pt ca inca nu mi-a trecut damblaua cu pantofiorii din satin ..insa, pot ramane o varianta pt pantofiorii de civila..si, daca nici pt astia...ete asa, ma facui si io cu niste pantofi noi , nu?

Pupi la fete!

ps....ce modesta sunt..este k am gusturi elegante, fine si cu glezna subtire?
aici, aici si aici

Edit: sunt o brilianta cu ceferticat

Edit no 2: daca nu va plac, chiar vreau sa aud opinii de genu'...bleah, ce nashpa sunt, ce tzatzisme ti-ai luat......nu de alta, dar..ma ajuta in compararea punctelor tari si punctelor slabe ale produsului ...bai nene...ce sar briliantele astea din mine...ceva de speriat

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Este, Kreliut, este Sa-i porti sanatoasa, fericita si iubita! Unde vrei tu!
Ralucut, gand la gand: chiar azi, in timp ce eram prinsa in trafic intr-o aglomeratie infernala, ma gandeam sa te sun sa mai stam la barfe. Oricum, saptamana viitoare, daca nu esti prea ocupata si ai unde sa ma primesti (daca nu, te chem pe la mine la testat fantana de ciocolata care tre' sa apara), vreau sa trec pe la tine... poate ne apucam si noi de invitatii. Chestiuni vernil sau crem caut si eu, dar inca nimic care sa corespunda. Oricum, nu intru inca in panica.

Si acum noutati: am facut rezervare la biserica, ca si varianta de rezerva, in caz ca ploua si nu mai fac ceremonia religioasa pe pajiste. Este vorba despre Biserica Nasterea Maicii Domnului, de pe Calea Dorobanti, in zona parculetului. Am achitat astazi taxa pe biserica - 1,5 mil. lei - pentru care am primit si chitanta, iar in ziua cununiei mai achitam inca 4,5 mil. lei, bani care reprezinta tariful pentru 3 preoti, cor si nu-stiu-cati dascali. Maine avem de cand sa mergem sa ne comandam verighetele la Cellini; acolo am vazut un model care mi-a placut si sper sa-i placa si lui Bogdan. De-abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

Krelia
daca stau totusi si ma gandesc bine, cred ca am vazut unii care erau si mai aproape de ce-ti doreai tu...poate ma inseala memeria vizuala....cine stie
sa visati frumos!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Ce mai fac miresicile....
Mama ce putin ati scris ... ma inarmasem cu forte... ca am zis ca sunt zeci de pagini scrise... si cand colo... doar 2 ... hhhmmmm
PUTUROASELOR.... dar va iert ca vine pastele...
Ce am mai facut eu... pai
Am achitat avansul la lautari... in sfarsit ... m-au chelit de 20 meleoane ...
Siiiiiiiiiii...... am achitat si avansul la... la.. Biserica
Aaaa ... si inca un avans ... la limo... saru'mana Ralucah pt ajutor... si cel mai important pt sfaturi... ca era sa ma parlesc
Asa... am mai fost si la ML... am probat cateva rochitze... dar mai astept... ca in Mai vin modele noi... mai ales ca atunci merg cu o persoana draga mie
Si cam atat...

Pup la mami, brilianta, pliciu si pe toate miresicile
Noapte buna... daca nu ati adormit deja

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Draga donshoara Puf-da-gugushtuc,

azi am spart un geam, ceea ce iti doresc si tie (cam asa incepeam eu scrisorile catre bunici, cand eram mica)
Acu' serios vorbind...frumosi pantofii da' nu seamana neam cu preferatii tai ... nici la coloare nici la model.
Sau n-am fost eu pe faza si te-ai reprofilat?

Mi-am mai luat si eu azi o piatra de pe inima (ca-mi bagase rau de tot morcovelul Dya). Am sunat DJ-ul sa-i spun ca vine Mioara Velicu si clapar si...surpriza...omul a fost foarte de treaba, relaxat, n-a avut nica de comentat.
M-a intrebat daca vreau sa mai modifcam ceva (cred ca se referea la bani), i-am zis ca nu, si atunci a fost impacat cu situatia.
Toata lumea va folosi echipamentul lui, aduce cate microfoane vreau eu si nu-i cu suparare.
O singura pretentie a avut: ca inainte de nunta sa se discute destul de clar programul sa nu ajunga sa se bata pe "timpul de emisie".
Mie mi s-a parut rezonabila cererea si indreptatita.

Gata, ma bag la nani. Sper sa pot sa dorm ca maine am vizita de acreditare la cabinet si am niste emotiiiiii...(pana acum am muncit la regulamente de ordine interioara si de functionare).
Aaaa...si tot maine operez gagica...asa ca...o sa fie o zi plina.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi faina va doresc!
Cumi dashtept...te pup brex! Da' io ti-am zis...chiar imi plac, dar....continuarea o stii!
Pliciulete...gineri-tu e tuns de nu-l mai recunosc! Auzi, dupa Paste ne plimbi???
Iubi si amantik...va pup buei si mi-e dor de voi!
Fata mamii te pup si imi pare rau ca nu putui sa ajut cu limuzina(uite pe Pliciu am putut, dar....). Pup la ea si ne auzim ....
Pup toate fetele si va urez o zi faina!
p.s. Rallu....tin pumnii stransi-stransi pt fata!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput