Miresele anului 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Neata
O zi faina si o saptamana pe masura! Spor la pregatiri!
Pup
p.s. Cumi da' dulapu, cat costa dulapu'?
Cuscri...scuze pt week...iti pove ce aventuri am avut cu gineri-tu! E o bestie!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

neata !!!!

Sun, nu e problem, de acu sa tot parcuim .

pupicii la fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

buna dimineata....si gata, m-am maritat...civil deocamdata. nici nu mi-am dat seama cand a inceput si cand s-a sfarsit. am petrecut zile dupa , iar acu' sunt finished. asteptam sambata nunta si...off Doamne a mai ramas asa de putin....

multumesc tuturor pentru felicitari si-mi cer scuze mii ca n-am reusit sa scriu mai mult pe forum. ne-au cam terminat pregatirile si inca nu ne-am ocupat noi de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata fetelor...cum a-ti sarbatoriti "1 Mai muncitoresc"?!?!
Eu una m-am inchis in casa...ca bate la usa sesiunea!
...dar ieri mi-am permis o pauza si am fost la film "Legaturi bolnavicioase"...a fost destul de interesant!
Insa sambata mi-am cumparat pantofiori argintii, am fost la proba la rochita si sambata viitoare e gata si am mai fost sa discutam si de tort!Azi ma duc sa comand unul in miniatura sa degustam!
Din pacate nu am avut aparatul la mine dar maine aduc poze cu invitatiile si cu pantofiorii!
Ralu sa stii ca si eu stau destul de slab la capitolul invitatii...din 110 am dat numai aprox 30...dar lasa ca avem timp destul!
Rok CASA DE PIATRA! tie si celorlalte miresici care au spus DA!!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

pentru sectorul 3 actele trebuie depuse in ziua in care iti spun doamnele de acolo. noi nu am dat bani, doar ne-am dus de dimineata, era un tip care a facut o lista si am fost nr. 14. am ales ora pe care am vrut-o si totul a mers ok. daca ai nevoie de o anumita ora mergi mai devreme, pe la . 7.30 - 8.00
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Casa de piatra si felicitari si din partea mea (cu intarziere, scuzati) pentru toate noile doamne!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

BlueEyes, eu pot ajunge in zona doar pe vineri-sambata ca sa vad ce orar are magazinul respectiv. Ti-e prea tarziu? Cand vrei sa vii in Cj? Apropos, ai rezolvat ceva cu tortul?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata la miresici!
CASA DE PIATRA SI FELICITARI noilor "duamne"! (scuze de intarziere)
fetelor sunt happy ca mai avem de dat in jur de 50 de invitatii si suntem gata cu invitatiile! acu' sa vedem cine vine....??????????

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

multumesc mult rok
sper sa prind ora dorita
la 7.30 erati deja 14 cupluri prezente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza!
Haideti la 55

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

iubita noi am ajuns la 8.15-8.20 si am vrut ora 10.45. innaintea noastra erau deja 13 cupluri dar nu am avut probleme cu ora (am vrut intre 10.30 si 12.30)

Mergi la inceput