Miresele anului 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ninny spune:
ce mai faceti ?
vad ca sunteti in toiul pregatirilor:P eu nu ma pot lauda cu prea multe lucruri. am luat verighetele ,am vb cu camermanul .cu dj urmeaza sa mai vb.tb sa vb la biserica ptr a putea face invitatiile .ne-am uitat dupa imbracaminte dar nu prea ne-a placut ce am vazut.deci tb sa ne grabim ptr ca timpul trece repede.
SA AVETI O SAPTAMANA BUNA !!!SI SPOR LA TREA
![](albina.gif)
voicu_bebi spune:
Fetele,eu mai am ceva pana la nunta cam vreo 3 luni si ceva . voi la nunta aveti doar un singur vals cel al miresei sau trebuie sa fie in melodiile pt nunta si valsul vienez? ca eu chiar nu stiu,ca al noi la nunta va fi dj un prieten bun de-al nostru si noi ne facem lista cu melodii.va pup si va zic cu intarziere PASTE FERICIT !
ziua nuntii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lilly79/Lilly79.jpg)
Lilly79 spune:
Buna fetelor!
Astazi am fost la restaurant si am dat comanda la meniu, la decoratiuni, la tort, buchetul miresei...
Si tot astazi am aflat ca am fi putut faca nunta in 6 mai (sambata), pt ca se contramandase prin martie cea din 6 mai. Dar cand m-a sunat de la restaurant in perioada respectiva nu s-a exprimat clar, ci m-a intrebat daca ramane stabilit pe 7, si nu mi-a zis nimic de 6 (eu asa tin minte ).
Anyway, eu nu ma supar ca e duminica. Altii au cam strambat din nas, ca de, luni trebuie sa fie la lucru.
Cununia civila e sambata si eu inca nu stiu ce voi imbraca. Vreau sa-mi cumpar ceva dar nu stiu ce, si nici nu am gasit nimic dragut in Cluj
Pana la nunta va trebui sa invatam sa dansam vals (avem un filmulet pe calculator) si sper sa mai gasim instrunctiuni pe internet.
Mi se pare ca mai sunt chestii de facut, de organizat, dar eu stau la lucru . Partea buna e ca acum nu am nimic de lucru (deaia am intrat acuma pe forum
)
7 mai 2006
andreea_trend spune:
Saru'mana mult Lilly
Mey miresici pe unde umblati?
Vai da ce puturoase v-ati facut... inainte daca nu intram o zii la voi aveam zeci de pagini de citit... acum yoc...
RUSINICA .... RUSINICA
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
andreea_trend spune:
NIMENIIIIII???????
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Rallu spune:
quote:
Originally posted by BlueEyes
V-am vazut vorbind de pahare serigrafiate... Shi eu vreaaaauNu stie careva unde ash putea face lucrul asta prin cluj? Sau undeva prin zona?
Eu vorbeam de paharele inscriptionate dar nu prin serigrafie ci prin pictare manuala cu un pigment special.
Azi am luat paharele de la Curte sticlarilor si sunt tare frumoase. Au costat 250.000 lei amandoua si sunt scrise cu pigment auriu (numele fiecaruia si data nuntii).
Cand pun mana pe camera le fac poze.
Tot azi am cumparat ultimele cocarde: pt. donsoarele de onoare, pt. parinti, ginere nasi. A fot putin complicat pt. ca nu vroiau sa le faca cum ziceam eu dar am stat langa ele si le-am demonstrat ca se poate si ca ies foarte frumoase chiar si fara organza, tulle sau alte minuni.
Tot azi am dat comanda si de cadouri pt. invitati (adica Cd-uri). Le facem tocmai la Cluj si le trimit prin curier rapid. Acasa o sa le ambalam si le punem fundite aurii pe care urmeaza sa le fac pt. ca panglica e deja cumparata.
Aaaa...si tot azi am spart banca cumparand o groaza de lucruri pt. cabinet. A trebuit in final sa ma opresc ca nu mai aveam nica in portofel dar maine plec iar cu forte (fonduri) proaspete...spre disperarea alor mei.
Acu ma apuc sa tai panglica pt. fundite.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Neata
O zi faina si plina de soare va doresc! SPor la pregatiri, miresici!
Pup
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lilly79/Lilly79.jpg)
Lilly79 spune:
Neatza si de la mine.
Acum as avea timp sa stau pe forum, si nu mai scrie nimeni
Sau sunteti toate in febra pregatirilor de nunta? Asa ar trebui sa fiu si eu, dar las totul pe ultima clipa.
Astazi o sa ma duc a nu stiu cata oara prin magazine, si poate o sa-mi placa un costumas pt civila.
Aseara am aflat ca lui iubi al meu i-au facut costumul de mire din alt material (nu din cel comandat de el). Il va vedea in weekend. Si daca nu-i place, sau nu-i vine bine, avem la dispozitie 2 zile ca sa-i cumparam costum. Its' gonna be fun
andreea_trend ai invatat vals? Ca noi avem filmuletul respectiv pe calculator de vreo luna si nu am avut timp sa exersam
O zi insorita va doresc
7 mai 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
voi la nunta aveti doar un singur vals cel al miresei sau trebuie sa fie in melodiile pt nunta si valsul vienez?
Hristos a inviat! Valsul vienez este numit popular "valsul miresei", asadar, este unul si acelasi.
![](icon_smile.gif)
AMR fix 5 saptamani pana la nunta
Foto