Mamici din Braila

Mamici din Braila | Autor: georgetaim

Link direct la acest mesaj

M-ar interesa sa stiu ce mai fac mcile din Braila. Ce doctori frecventeaza ce analize mai fac si daca au probleme ce probleme. Va astept sa scrieti

Geo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Deschisesem si eu un subiect..."Heeeiiii, brailenilor!!!", unde nu mi-a raspuns nimeni . Eu sunt braileanca la origine, insa acum locuiesc in Bucuresti, impreuna cu sotul si cu fetita mea, Emma ( 2 luni si 3 saptamani)...Speram sa gasesc aici fosti colegi...sau braileni, in general...Am cam rupt legatura cu orasul meu natal, cu parintii ma vad destul de rar...Ce mai e pe la Braila?
In ce luna esti? Te pup,

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Sotiorul meu e brailean, dar asta cred ca nu ajuta prea mult la discutia despre problemele mamicilor din Braila. Am o prietena din Braila de la care n-am auzit lucruri prea bune despre ginecologii braileni, asa ca ea s-a hotarat sa nasca la Bucuresti.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Si sotul meu este din Braila dar pe acest forum nu intru decat eu, lui decat ii povestesc ce mai zic fetele, o sa-i spun ca sunt braileni pe aici sa vezi umflare in pene...este foarte mandru ca-i brailean.
Pupici,
lili & daria
http://community.webshots.com/user/lilib72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Si mamica mea e braileanca dar de vreo 27 de ani s-a mutat in Iasi, asa ca am "moldovenizat-o" V-a vazut si s-a bucurat dar ea nu are curaj sa va scrie

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Buna,fetelor
eu sunt o mamica "matura" ; am un baiat proaspat scolar
si sper sa nu-l las singur pe lume.........
Ma bucur ca traiesc intr-un oras asa frumos cum e Braila dar in ceea ce privesc medicii de obstr-gineco as sfatui orice braileanca cu probleme mai serioase sa mearga in Bucuresti.
Va pup si va doresc numai bine.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

hello brailencelor...
eu sunt din galati,dar eram curioasa care mai sunt vecinele:P
oana ce mai faci???cum te simti?
astaal meu mare e a1a..cel mik a facut 6 luni....
sanatate maxima

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Buna,Kori
nu te-am uitat
Sunt relativ bine,dupa operatie am ramas fara un ovar dar luna asta ajung la Bucuresti sa vad daca mai e vreo sansa pentru bb nr.2.
Nu renunt pentru ca varsta inca imi mai permite iar diferenta de varsta intre copii nu conteaza .......tu stii mai bine.
In rest,sunt mamica de boboc de clasa I,am inceput din nou de la alfabet......
Va pup.....eu sunt on-line pe IM sub ooanaa2003 (intre 7.30-16.00) poate vorbim pe-ndelete intr-o zi.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Salut!
Vai.. Vai.
Cate brailence si eu spuneam ca pe aici nu e nimeni interesat de DC!
Eu sunt din Rm Vilcea si m-am casatorit aici. Stam aici de 7 ani. Imi este ff greu ca nu am prea multe cunostinte si nici rude.
As vrea sa tinem legatura si sa ne intalnim asa cum fac cele din Bucuresti. Ce spuneti?
Poate acum de sarbatori ca tot se aude nu vom avea geruri prea mari.
Am descoperit medic homeopat aici in Braila... Noi suntem multumiti.
Astept e-mailuri.
Irina si Mihnut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Va salut si eu..mamica mea e din Braila, si am o afinitate pentru orasul dunarean.
Am citit ca este cineva in cautare de medic homeopat:O recomand din toata inima pe dotorita Matei(din pacate am uitat strada-numele mai exact dar e aproape de Murgoci cabinetul dansei), dar poate fi gasita si la Lacul Sarat, la baza de tratamente.Eu am avut probleme mari, si m-au ajutat tare mutl medicamentele homeopate.Face si acupunctura, mai multe.Daca vreti numarul de telefon sau adresa, spuneti-mi si o intreb pe mama.
Salut Braila si toate bune .

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Buna Babee,
astept detalii cu privire la dr. homeopat,adresa ,daca se poate.
Si mai ales daca a avut rezultate si pentru ce afectiuni.
Oana

Mergi la inceput