Mamici din Arad...????(46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Paste fericit celor care au sarbatorit.
Si la multi ani tuturor cu nume de floare (scuze pentru intarziere).
Nico, Flavia la ce medic de familie mergeti?

Gabi 18+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, mergem la Drutau Daniela, in Micalaca parca la 310 (sa ma corectezi Nico daca gresec). E blocul ala lung din spate de la biserica, chiar langa mal.

Magda, ma confundasi . Ai nimerit tu ceva cu transporturile, dar de reclama ba.

Eu sunt inca la lucru, astept niste oameni sa fac ceva conventii si abia pe la 18:00 vin, asa ca nu mai are rost sa merg acasa.

Azi a fost Garda pe la noi, ne-a dat un premiu , ca doar se apropie Pastele, dar macar am scapat.

Ma enerveaza vremea asta. Tot zic ca merg pe strand, dar pe cand ma pregatesc iar e urat . Maine va fi tot asa ca azi, deci slabe sanse si maine.

Sambata am fost si eu harnica, am sters geamuri si am facut curatenie generala, dar am obosit la greu. Nu mai merge ca inainte. Am fost rupta seara.

Ieri i-a spus Lisa la maicamea ca e e fetita smechera. A pufnit-o rasul pe maicamea.

Va las. Dupamiaza placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Da mai si eu ma "stresez" cu facutul curateniei....dar cu asa ajutor in casa o sa termin pana la Pasti.....la cel al cailor!
Azi m-am apucat sa spal geamul de la noi din camera(ca numai pe bucati se poate...) si fiu-meu(ca de el vorbesc ca e ajutor de nadejde) a apucat pamatuful de praf si l-a scuturat cu atata nadejde pe gem ca i-a si dat drumul....!
Asa ca ma facu fara pamatuf!
Cam asa ne distram noi....!

Pupici!

Ioana(18+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Feteloooooooorrrrrrrrrrr pe unde umblati?

Toata lumea e in pregatiri de sarbatori de nu mai faceti prezenta?

Mergi la inceput

Flavia, nu stiu de ce cand ai zis de Dana, m-am gandit la Dana Drutau. O stiu foarte bine, e consateana cu mine, am vrut si eu sa ma inscriu la ea, dar pe atunci nu avea cabinet inca, asa ca m-am incris in alta parte(La dr. unde lucra Alina M) si acolo am ramas. Cum e ca medic, sunteti multumite? Nico, stiu ca si Cristina e tot la ea si e tare multumita.
Si eu am smotriut sambata toata ziua, iar seara am fost rupta. M-am cocotat si pe dulapuri sa sterg praful. Dar vreau sa spun ca nu am terminat. Geamurile nu le-am spalat inca. Da cu fiu-mei pe lagna mine nu pot. Acum doua saptamni mi-a spalat geamul de la balcon cu compot de visine( a inmuiat servetelul si a inceput sa frece...) iar sambata cand eu faceam curat el a inceput sa scrie pe geam cu creioane colorate cerate.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi vad ca si Tudor al tau e "ajutor" de nadejde! Noa lasa ce, numai al meu sa faca boacane?
Eu azi mi-am spalat inca un geam....in timp ce el dormea, normal, ca altfel ma "ajuta" de nu mai pot!

Pupici!

Ioana(18+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Ioana,ca veni vorba de ajutor...saptamana trecuta am spalat canapelele in timp ce el dormea(trebuie sa le spal tot la 2 sapt ca sunt potocalii si se vede orice urma) si asa nenorocit a fost cand s-a trezit si a vazut ca le-am spat fara el.A plans de mama focului.Trebuie sa-i dau si lui o periuta sa frece si e tare fericit ca o "juta "pe mama.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Gabi,Ioana nici nu ma mir ca faceti al doilea copil,stati f bine cu nervii si mai ales pt shotiile copilasilor.Eu as fi facut cu nervii sa fi facut Biutza vreodata asa ceva .Felicitari!
La noi Biutza este de duminica la mami si nu mai vrea sa vina acasa pana nu se termina vacanta ca in timpul scolii nu poate sa mearga si deja ii era dor sa mearga la ei asa ca noi suntem in luna de miere sau ? .Eu sunt libera asa ca pana Danut e la servici trebaluiesc.Ieri in ambele camere am sters frunzele florilor cu bere (dupa ce am facut curatenie mare,normal),sunt super,parca sunt de ceara.
Azi merg la cursuri ca semestrul asta am tras chiulul la maxim,dar deja m-am saturat .
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Am pus poze cu catelusa pe care o cumparam.Cred ca va fi adusa pe la mijlocul lunii mai,deocamdata i-am trimis numele, adresa noastra , ca sa ii faca pedigree-ul de export si pasaportul.Pana atunci tinem legatura si ne trimite poze cu ea cam saptamanal.

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Gabi, nu stiu de Nico, dar eu sunt multumita de ea, mai ales ca inainte am fost la dr care era pe vremuri pe sectorul nostru si am fost tare dezamagita. Sunt la ea de vreo 4 ani si pt ca am fost multumita mi-am dus toata familia acolo, plus o gramada de prieteni.
Tu cu ce speli canapeaua? E din piele sau material textil? Ca si eu as vrea, dar am incercat cu ceva special pt canapea, nu mai stiu cum ii zice, si nu am fost multumita.

Magda, ce dulce e cutu. Ca o jucarie.

Ce faceti de Pasti? Mergeti la biserica?

Noi mergem in noaptea de Inviere la o prietena ca e si ziua ei chiar atunci si probabil ca vom merge putin ca Catedrala de la Podgo, dar nu mult, ca nu-mi place sa stau in picioare si sa fie aglomeratie ca mi se face rau. Abia astept Pastitele, sau cum se zice pe aici, adica painica cu vin.

20+

Mergi la inceput