Mamici din Arad...????(46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nico super emailul!
Mie mi-ar conveni mai bine sambata de ex ca vineri as merge la stoma....sa vedem ce zic restul gagicilor!

Pupiic!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Eu nu pot veni sambata, avem alte planuri...sorry...si daca nu ne vedem saptamana asta urmatoarele 2 saptamani am wek-end-urile incarcate...nunti si altele

Ioana, orice ar avea calcul nu-mi fac probleme ca il rezolva Clau, numa ca acum e super ocupat si aglomerat si mi-e nu stiu cum sa-l mai pun sa stea si acasa cu ochii in calculator

Nico, stai calma ca va ziceam sa mergem undeva la terasa rad ca ma imaginez stand la terasa cu Raul dupa mine

DECI CAND NE VEDEM?? UNDE SI mai ales de ce

Mergi la inceput

Clau betooooooon intrebarea de final! DE CE ne vedem???

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic

Clau betooooooon intrebarea de final! DE CE ne vedem???

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salutare!
Sunt de acord cu intalnirea de vineri, de la 17.30-18( care cum poate, ca oricum nimeni nu ajunge la fix)
Am mai zis eu anul trecut ca este ceva terasa faina in spate la hotel Aradul, care are si loc de joaca pentru copii. Cred ca o sa dau azi o fuga pana acolo, sa vad daca mai e ceva si daca e liber vineri seara.
Nu am avut net in week-end, ca ne-au taiat dobitocii de la RCS cablul, taman vineri dupa masa si evident nu a mers nici netul. Desi am platit sambata dimineata si termenul de reconectare e 24 ore, nu au venit pana luni dimineata. Habar nu am avut ca sunt restanta la cablu ca dobitoaca de la ghiseu nu mi-a zis.Eu am platit ce mi-a zis ea la inceputul lunii trecute, dar de fapt la ei trebuie sa platesti anticipat, am aflat si eu cand am citi contractul. Vai si amar de sistemul nostru.
Sambata m-am intalnit la locul de joaca din vlaicu cu Claudia_maria. A zis ca vine si ea la intalnire. ca numa ne citeste si nu mai scrie.

Gabi 21+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi si eu tot la terasa aia m-am gandit...ar fi super...mi-au zis niste vecini ca e super fain acolo...au fost acum vreo 2 saptamani...tu esti aproape si daca nu tie greu trage o fuga pana acolo sa vezi ce si cum

EDIT: Ioana, cand ai timp mai editeaza listuta aia ca acuma am vazut ca Raul are doar 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Va scriu rapid ca ma grabesc sa merg la curs.

Clau, stiu si eu site-ul ala hivability, dar nu se mai dau credite daca faci testele numai la medici, nu stiu de ce. Reviste mi-am cumparat si eu, dar sunt 2 cursuri care trebuie sa le facem obligatoriu, asta care-l fac acum si inca unul, apoi am si eu puncte destule. Mersi oricum ca te-ai "chinut" sa cauti site-ul pentru mine.

Ioana, eu mi-am dat examenul de grad principal cand am fost in CIC cu Dragos, aveam deja 5 ani lucrati. Nu se ia in considerare anii cat ai fost in CIC, daca ai 5 ani fara o zi nu poti da examenul, cel putin asa a fost cand am dat eu, mi-a calculat la zi.
Nu e chiar placenta praevia, a zis ca inainte de 28 de saptamani nu poti spune exact, se poate se se ridice, sper.

Fetelor, eu nu pot nicicum vineri ca am musafiri din Bihor si stau pana duminica, sambata am examen, asa ca ne vedem data viitoare. Imi pare tare rau, eu n-am lipsit de la nici o intalnire.

Nico, am primit mailul!

Magda, 110 puncte trebuie sa avem pana in noiembrie, si eu stiam ca 90, dar asa ne-a spus saptamana trecuta cand m-am inscris la curs.

Va pupacesc!

Alina (22+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Clau am modificat! Vezi ca dc vrei va ducem noi cu masina la intalneala !Sa imi zici dc vrei!

Alinush imi pare rau ca nu poti veni la intalneala!

Gabi, Clau cum e locul ala de joaca de la terasa de care ziceati?Ingradit?Ca la fiu-meu ii cam place sa fuga in strada dc se poate!Asa ca dc nu-i ingradit sau macar destul de departe de strada, atunci prefer parcul....ca nu pot fugi non-stop dupa el!

Fetelor dc mai vedeti ceva modificari ce trebuie si nu-s facute in lista sa-mi ziceti!!!!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Fetelor, am tras o fuga pana la terasa, e super fain, numai problema e ca trebuie sa mai merg joi dupa masa pe acolo, pentru ca de joi incepand au grupuri, dar acum nu au stiut sa imi spuna exact de la ce ora sunt programate. oricum pana atunci o sa stim exact cate persoane o sa fim si noi. Probabil o sa trebuiasca sa comandam si ceva de mancare ca e restaurant, macar cateva dintre noi, sa nu strambe alea din nas ca am venit cu un card de prunci si bem cate un suc. daca nu va convine spuneti-mi si cautam alta locatie.
Ioana, e destul de izolata terasa si locul de joaca e ingradit , dar nu de tot.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Pai dc mergem acolo om comanda...dar eu tot catre parc inclin mai tare ca nu poate fugi in strada....si chestia e ca nici un suc nu pot bea linistita de el!
Restul fetelor ce ziceti?????

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput