Zodia Gemeni (8)
Raspunsuri - Pagina 14
SunSmile spune:
Neata
Iata si horoscopu...grija mare va rog...
"Va sfatuim sa evitati drumurile cu masina. Exista pericolul sa faceti un accident de circulatie. Oricum, fiti mai prudent decât de obicei!
În privinta afacerilor, ar fi bine sa nu riscati nimic si sa evitati speculatiile."
Pupi
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
BraveGirl spune:
Mie mi-a ajuns incidentul de saptamana trecuta...azi o sa fiu mai atenta...
==========
Corina
Albumul meu
Kittie spune:
ce fac feteleeee???! M-am trezit si eu din starea agricola in care juram ca sunt o leguma si acum cred ca ma asteapta o deosebita curatenie si calcaaaat ... Maine masina ! Plus ca fimiu s-a trezit azi noapte chit ca i-am spus cand a adormit ca de mi doarme toata noaptea azi mergem la tobogan. deci no tobogan today. Home :D
, mami de ( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
mihaela amalia spune:
Salutare la gemanute!!!
Roxi buna faza cu caramizile
Kittie ce rea esti, du baiatul la topogan
O zi minunata va doresc in continuare
Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.
andreea_trend spune:
Buna gemanutzelor...
Oofff... nu-mi place deloc horoscopul de azi, mai ales ca iubi meu tocmai a plecat la Galati... si ii era si rau... offff.... acu chair ca stau cu grija...
Kittie... du copilul in parc ca ai promis... alta data n-o sa te mai creada...
asi spune:
Ce mai faceti fetelor?
Ce bine ca zilele aste libere nu a plouat si am putut iesi afara.Am fost la ai mei la tara si Razvan a fost tare incantat.
Se apropie perioada sarbatoririlor la gemeni.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
andreea_trend spune:
Haideti sa va zic cum stau GEMINII cu Averea:
"Din acest punct de vedere există două tipuri complet diferite de Gemeni. Unul dintre ele este preocupat doar de literatură, filozofie si de tot ceea este legat de artă si nu urmăreste decât să se îmbogătească, fiind total lipsit de simt practic. Foarte generos, îi lasă pe ceilalti să profite de pe urma a ceea ce a agonisit el. Atitudinea celor din jur, dornici să acumuleze cât mai mult i se pare vulgară si detestă să aibă de a face cu astfel de oameni.
Este destul de inteligent ca să-si dea seama când ceilalti profită de el dar acest lucru nu-l deranjează pentru că pentru el nu contează banii ci evolutia pe plan spiritual. Dacă ar fi ceva mai ordonat si si-ar impune atingerea unui scop anume atunci s-ar putea realiza si pe plan financiar.
Pentru cel de al doilea tip latura spirituală a vietii nu contează sub nici o formă, singurul lucru pe care-l urmăreste fiind banii si în cazul acesta obtinerea lor prin orice mijloace. Este un nativ care nu dezmite faptul că cel care-l guvernează, Mercur adică, era si patronul hotilor si nu de putine ori, lucrul acesta se simte si la el fiind în manifestările sale pe muchie de cutit între ceea ce este legal si ceea ce este ilegal.
Nu se dă în lături să folosească mijloace mai putin ortodoxe pentru a-si atinge scopurile.
Are toate sansele să ajungă un excelent om de afaceri pentru că în afară de lipsa de scrupule mai dispune de inteligentă, dublată de viclenie, este hotărât si stie să se folosească de oamenii.
Ambele tipuri de nativi Gemenii au însă o problemă în modul în care îsi cheltuiesc banii, pentru că de obicei ceea ce doresc este să-si satisfacă capriciile de orice natură ar fi ele. "
Kittie spune:
Cum sa l duc in parc cand el calca promisiunea? Nu se face... Se strica sistemu. De fiecare data cand a dormit si i-am promis ca l duc la plimbare dimineata m-am tinut de cuvant. Cand a rupt promisiunea cu trezitu, eu nu pot face altfel decat sa rupt promisiunea mea, asa e echitabil. Si sincer, dupa ce si-a facut o frumusetze de vanataie in coltul ochiului ieri la tobogan, e binevenita o pauza! Plus genunchii sunt vineti ca se urca in patru labe .. Ehhhhh... plus mami care e obosita mai tot timpul si nu poate alerga dupa el
, mami de ( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
asi spune:
Kittie draga nu iti face probleme.Bine faci ca te tii de cuvant asa invata si ei ce inseamna sa promiti ceva.
Si noi lucram la asta.
Andreea abia astept.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan