Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Janina ,Ana,Liliana...pe voi va uitasem..Ce voi scapati de intilneala ????

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Vad ca azi a papat binisor..acum doarme printesa mea..Ma duc sa incerc sa trag si eu un somnic..sa ma fac cit malul Dunarii...

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

La multe luni Mario Sebastian !!!L Afel si celorlaltzi bebei nascutzi azi!
Sa va dea D-zeu toata sanatatea si norocul din lume!

Pup toate mamicile si bbeii,scuze ca nu mai nominalizez dar is chioara de somn, ca m-am culcat la 12, desi Emma a domit de pe la 10.45, eu a tebuit sa ma mulg si am incercat sa ii dau mai mult sa pape, dar nu a vrut 140 si gata, dar ieri a papat constant 180-190 asa ca sunt multumita.Se trezeste in ur de 6-6.30 isi bea biberonul si se cucla laloc inca 3ore asa ca nu ma pling, doar ca mereu e cate ceva de facut, de asta este.Ammai pus pzoe noi ieri:)
RAPORT la 3 luni:
-Greutatea: 6500gr:
-Lungime=64cm, deci stam bine, si nu ne vom grabi prea tare cu diverisificarea, cred ca o sa incepem pe la 3 luni jumate si in Ro buni va continua cu piure de legume si supica

Va ca Holstain-ul meu inca produce in jur de 700-750 ml, deci avem o singura masa de formula dar papam la 4h, de am crescutFug ca mai e o luna si plecam in ro si am o groaza de chestii de pus la punct.
Pupicei si o zi buna!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI ,DARINA,MARIO,STEFAN, SI VLADUT!
Mersi fetele de info cu robotii si sucul de morcov Acum sunt total In concluzie tre' sa gasesc ceva solid si nu de firma si sa fie robot nu blender
Cred ca postez un subiect cu tema asta,sa vedem ce raspunsuri primesc de la alea cu experienta
in rest,eu sunt tot cu gatul cam in pioneze,cu munca,azi am ceva urgente de terminat pt. maine.
Diana a consumat si porcaria aia de suc de morcov+orez de la HIPP, dar amestecata cu suc de mere acru.Si a bagat la greu asa zice mami.Rezultat doua tura de kk pana la ora asta. A papat si cei 200 ml lasati "la pachet" si cand am venit acasa,iar a papat (pe la 15).Nici urma de greva de ieri a dormit fix juma d eora,acum e in plin aerobic,cu cracii in sus si rade.dar parca pute pe aici ceva
Ar fi culmea sa fie iar kk,doar sucul ala cica era contra diareei
Merg sa vad si cum am de lucru la pC,mai bantui azi pe aici!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor bagati un ochi in albumul meu la penultima poza...sa vedeti cum am prins-o pe mindra acum cind am venit de afara! E bestiala! Dau sa pape si revin!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Uraaaaaaa! I-am pus cerceii de la nasa! Nu la fel de vesela a fost printesa Acu s-a mai calmat da' tot e suparata ca s-a enervat rau.Si-a tras patura in cap si se face ca doarme,dar e cu ochii deschisi
CATA am vazut-o pe BIA e mortala acolo,dar si ultima imi place Si normal aia in care zambeste,e dulce foc! Si tu arati super ca de obicei

Mergi la inceput

Monica mercic...baga poze cu cerceii noi cind se linisteste Dia! Te cred ca a marait! Cum sunt cercelusii??

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetelor, unde se gaseste Infant Formula?
Cata, ti-am trimis si un PM.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

S-a linistit,dar aparatul e dincolo in apartament la fratelo in ,l-a luat aseara si mi-a lene sa merg dupa el,poate mai incolo.Cerceii nu-s cine stie ce,i-a luat pe principiul sa nu se zgarie cu ei,ca zicea ca erau si mai faini,dar periculosi Mie parca imi placeau mai mult aia mici,simpli cu pietricica rosie pe care i-am avut eu cand eram mica.Astia sunt clasici,au o piatra gri-albastra -verzuie (cam ca ochii ei acum). Sa vezi cand vede socru-meu ca nu i-am pus pe aia ce mi i-a dat el (au fost ai soacrei ).
Hai c ama apuc de treaba,vad ca nu vrea sa adoarma la loc,deci o sa lucrez cu "muzica"
Si Ghita e la sapa partea a doua - ieri a reusit un sfert de gradina si era ko ,asa ca n-am ajutoare inca.Si mai am si un maldar de haine de pus la spalat,n-ar fi bai dar tre sa le bibilesc pe fiecare sa pun Vanish pe fiecare pata

Mergi la inceput

Ralu ti-am scris...nu stiu daca la voi nu exista nici o framacie in care sa se gaseasca..la noi singura e 2Na...poate iti aduce vreun prieten care vine prin Bucuresti...Monica astept poze...imi plac daca au piatra gri-verzuie! Ma duc sa pap ceva, ca altfel o sa ajung aschie!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput