Aspirante peste 30 ani, femei care stiu ce vor-10

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Avalon da, si la a mea ii plac mult de tot biscutii umpluti. Si cei pentru catei, dar mai ales cei pentru oameni. Si tu ai catel?

poze

Mergi la inceput

Iulia ma bucur si eu ca parintii tai sunt bine.

Eu nu ma pot duce dupa salcie pentru ca la noi ploua si e frig, e foarte urat fara.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Da, azi se mananca peste si eu sunt invitata la mama care a pregatit niste bunatati... yammy!
Si la noi e urat afara, mohorata vreme...
Crinuta, da am un catel rasfatat, de cate ori ma duc in supermarket ii iau biscuiti umpluti pt catei, e topit dupa ei...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Avalon iti doresc pofta buna si distractie placuta astazi. Sa stii ca ma duc sa ii iau niste biscuti umpluti, mi-ai dat o idee buna.
Liana si tie iti doresc duminica placuta impreuna cu parintii tai.
Of, ce pofta mi-ati facut cu mancarea asta de peste. Dar eu nu stiu sa-l gatesc ca sa fie bun....

poze

Mergi la inceput

Nu e greu, Crinuta, depinde ce iti place... daca-ti place plachia, cumperi crap romanesc, il cureti si bagi la cuptor in tava bucati feliate mari (fara cap)condimentate cu ceapa rondele si pasta de tomate... daca-ti place ciorbita de peste, atunci trebuie sa ai capete mari de crap romanesc (vezi ca pestele se pune la sfarsit, pt ca fierbe foarte repede) cu morcovi, telina, ceapa, ardei rosu, le lasi sa fiarba, apoi adaugi capetele de peste si cateva linguri de orez, la sfarsit pui bors si leustean.
Sau poti face saramura de peste, dupa ce-l cureti il frigi pe o plita cu sare grunjoasa, pregatesti separat zeama cu apa, rosii oparite decojite si taiate (sau strivite), mujdei de usturoi si dupa gust ardei iute taiat... pui pestele fript in zeama si adaugi patrunjel... merge cu mamaliguta...
Sau poti face peste prajit, cumperi hamsii si le prajesti in ulei incins... astea merg cu mamaliguta si mujdei...
Ar mai fi file de peste la cuptor cu orez si legume... dar ma lungesc prea mult... vezi ca in dreapta pe forum este "carte de bucate", am incercat si eu retete de acolo, de exemplu gulas unguresc care nu stiam sa-l prepar mi-a iesit excelent dupa retetele de acolo. Pofta buna, ca mie-mi ploua in gura acum!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Avalon multumesc mult de idei si retete. Nici nu am stiut cate feluri se pot gati din peste. Inseamna ca deja mai am un motiv sa ies la cumparaturi azi, pe langa biscuitii umpluti pentru catei. Multumesc inca o data.

poze

Mergi la inceput

Weekend placut, fetelor si sa fie masa bogata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

,,LA MULTI ANI!,, tuturor fetelor cu nume de flori.Sa dea doamne/doamne sa vi se implineasca cea mai arzatoare dorinta!
CRINUTA
IULIA ma bucur ca parintii tai se simt mai bine!
LIANA cum se mai simte grasutul tau?
IOANA
TABITAHA pe unde esti????????????????

Pupici la toate fetele

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

IULIABRAILA te pupic si poate ne auzim
la tel. cand vin acasa. Daca vrei i-ti
trimit un mesaj privat cu nr. meu de tel.
si vorbim la Braila.

CARMEN 94 buna! Nu ne dai nici o veste?
Au venit rushii sau nu? Poate vine
iepurasul cu surprize la tine?

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LIANA 30 nu e ziua ta?
LA MULTI ANI ! SA TRAIESTI
CU NUMELE ! PUPICI

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput