O altã Timisoara!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Back in black

De cateva ore va citesc..si parca vad ca maine va gasesc la pag. 5 a cap. II

Am ajuns si eu acasa.. uufff..ce bine e.... si ce aer curat... asta imi lipseste cel mai mult la Timi...

Nu ma intind acum la povesti, sunt rupta de somn.. va scriu mai mult maine

Vreau insa sa le pe toate fetele care au scris zilele astea celor vechi, sa le spun ca mi-e foaaaaarte dor de ele iar celor noi sa le urez din toata inima bun-venit printre noi .

Si Moni, te rog sa incerci sa depasesti cumva momentul cu nefericita intamplare... M-am socat si eu...mai ales cand am citit ca e vorba de fata cu pozele .... Nu pot sa-ti spun sa nu te mai gandesti la asta.. dar..cum spuneau si fetele mai sus, acum cel mai important e bebele tau si trebuie sa nu-l agiti..si sa incerci sa nu fii nici tu suparata..... Si ziceai ca nu vrei sa ne transmiti starea ta.. hmm.. (aici mi-ar fi trebuit zambariciul cu fularu') ..poate vrei sa ma supar... Cum poti spune asta? nu tre' sa gandesti asa! acum cei mai importanti sunteti tu si bebele.. noi s'tem atatea fete (n-am apucat sa numar cate ) si nu ne tragi tu pe noi in jos, ci te tragem noi pe tine in sus ...
Ai vazut.. si Dani.. te-a asteptat cu capshunele Sper sa reusim sa vorbim maine si sa te simti mai bine..

toata echipa de fete voioase si inimoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!
Sarbatori fericite in liniste si pace va doresc la toate!
LA MULTI ANI DEJAN! Simina, sa-ti traiasca feciorul, sa creasca mare, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

naatza fetelor,
am si eu liber azi ... si mi-am spus ca dorm si eu mai mult ... ca doar si vremea asta pacatoasa ... dar credeti ca am putut? La 9 fix suna telefonul, colegul ce a ramas "de 6" in firma. Idiotul de neamtz intotdeauna cand sunt plecata are nevoie de nu stiu ce situatie ... de care numai eu stiu. Vedeti buey buhelor ... v-am zis io ca pica firma fara mine. Ce dreq s-ar face daca ar stii ca eu dupa CIC nici nu mai vreau sa ma intorc la ei. Idiotii ... abia astept sa plec odata din firma asta prosta organizata ... unde 7 is cu mapa si 1 cu sapa.
Asadar ... nervi dis de morning.
De calmat .. incerc sa ma calmez, la fel si cu starea mea de ieri ... am vazut si eu ca mi-a afectat butocul ... chiar ma gandeam ... le-am pove la fete ca m-am intins pe birou ... si ce-or crede????
Buey ... Albi stie ... ca fu la mine la lucru ... noi avem niste birouri enorme ... de vr- 3 metrii lungime, din cauza planselor cu care lucram, trebuie sa poti intinde pe masa o plansa A0, deci va da-ti seama ca incap si eu pe masa ... pe langa uriasul monitor ... ca la noi in firma totul e urias. Chiar si creierul sefului.

In fine. gata cu bocitul. Citesc din urma ... sa vad cui nu i-am raspuns.
corina ai dreptate cu emigrarea ... si nou ne-ar place undeva mai aproape ... de ex. la felul sotului de a fi i s-ar potrivi ca o manusa germania ... bine calculat, cu totul pus la punct, nici o miscare in plus fara o doza buna de gandire, etc ... insa eu lucrez cu nemtii de atata timp ... stiu cum sunt, el nu fu decat o saptmana pe acolo ... deci pica. Mi-e mi-ar place in State sau Canada - dar nu-l mai pot convinge acum. ne-am luat apartament, masina, acum vine bebe, deja se gandeste la casa ... si in plus ... au mai fost si in iarna 2 prieteni buni acasa ... si la cum aratau de tristi, trasi la fatza ... i-a citit el ca nu sunt prea fericiti pe acolo.
MI_A PLACUT FAZA CU SCRUMIERA!!!
Simina ok cu parfumu; parerea mea vis-a-vis de faza cu gradinita si diarea ... e ca astea erau cam lenese si nu voiau sa-si faca treaba si cu schimbatul lu Dejan. Apropos ... tu le lasi si pampersi acolo?
Zic sie eu un LA MULTI ANI! pentru puiul tau mic si drag. sa creasca mare si frumos si sa fi-ti mandrii de el.
Si acum mi-l inchipui pe Dejan: "Aaaauuuuuuuuu!"
Ioana super hainutele .... buey ... pai tu le dai apa la moara ... ca la o asa costumatie ....numa bine merge auru lu soacra-ta. hi hi hi ... sa nu ma bati. Cand plecati? Ma bucur pentru tine pentru revederea cu sorela ... stiu cat de mult tineti una la alta.
Aveti grija pe drum, si distractie la botez.
Ingerash dragalas pai tu le cine mergi? Imi aduca aminte cu groaza de faza cand trebuia si eu sa stau ne-3,14 3,14 pana ma vedea dr. la eco. Acum merg la un cabinet care are si sonda vaginala ... asa ca acum e batalia pe a nu ramana nimic in vezica. Daca te putem ajuta cu vre-un sfat ceva ... ce nu pot fi scrise pe public ... scrie pe mailul comun si trage-ne de maneca.
Cos ia da-le si tu inapoi cate un la fiecare de la MIO. Tzuca-mi mama de flacai. Parca il aud pe ridu: "Mio ... unde-i tata? Unde-i nana?"
Alina mersi fain ... uite ca am revenit ... nu sunt eu in forma maxima ... dar ma straduiesc. fu fain la targ? Io am lucrat pana la 7 si Dani nu s-o dus fara mine.
Auzi? Pe mine ma mai stii? Ne-am intalnit numai o data. hi hi hi ce nostim ar fi sa trecem pe strada una pe langa alta ... hi hi hi
Mihi draga, ti-am urat si pe mess ... mai spun o data. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Paste fericit!
Diana buha sefa ... m-ai spart cu finalul:ma bantuie careva??? buha-ha...buuuu-ha-haaa ... eu dormeam deja la ora aia. Vazut si eu pozele cu Andrei ... super baiat ai. Seamana cu amandoi ... tre sa fi fericita. Abia astept dupa pasti sa facem o iesire sa-l vad si live.
Albinutza mica si draga ai ajuns in cuib? esti iar la sanu mamei? Bravos ... sa ai grija sa nu faci excese cu papa ... stii tu de ce.
Si sa te gandesti cate zile stai acasa si daca te luam cu noi inapoi cand ne intoarcem de la bucale. Marti pe 2 MAI am intalnirea cu bucurestencele mele de la endometru iar pe 3 am preconizat ca ne intoarcem ... deci pe la pranz asa ... suntem in BV si te luam pi sus.

Na ca iar m-am intins cat un roman ... dar mi-era dor de voi. Sa vedeti ce dor o sa-mi fie in saptamanile de dupa bucale .... cand o sa bagam la lucru ca mig-urile pana seara la 10 ... si plus w/e.
Nasoala vreme ... fac nitel curat prin casa ... sa las in ordine tot ... la 5 plecam la Otelu ... sper sa mearga netu pe acolo.

Ce-o fi cu celalalte fete? E pastele ... le lasam in liniste ... dar dupa ... le luam noi pe rand si le intrebam di shie nu mai posteaza.
Va tzuchez pe toate ... pe aci is ... ma invart prin casa ... si pana plec va mai spun de cateva ori:
SARBATORI FERICITE! si un PASTE FERICIT!

Miro11+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Nu plecai inca...am crezut ca plecam de dimineata la
parintzii mei...puiutzii mei sunt acolo... da
asera n-am vrut io... ca sa nu merem noaptea iar azi a mai
gasit al meu de lucru...plus cumparaturi...sper ca
pana la 3 sa plecam...

Dejan La multzi ani!...sa te faci bine...

Miro stiu prin ce treci...ca si la mine hormoni-si faceau
de cap cand eram gravida...mustele le dadeam afara nu
le omoram...Diana are dreptate ...descarca-te acia...ca
doar de aia suntem...

va pup

Mihi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Dejan !!! Sa cresti mare, multa sanatate, caci cuminte si frumos esti!!!
Am fost pe pestalozzi la Leonard, sa-mi duc fusta de la costumas la rectificat.
Ar trebui sa merg la coafor, dar cred ca merg inainte de botez in Alba, ca nu mai am timp. de dim. l-am lasat cu sora-mea, pana am fugit eu la croitoria mag. de unde am luat costumasul.i-a ras, s-au jucat pe urma somn. acum s-a trezit si e bine dispus, in ciuda ploii de afara.
Albi ma bucur ca ai ajuns la aerul proaspat de munte.
Miro lasa mai aurul, caci, am aflat cat da cumnata, sora-mea si socrul la botez.
Faza naspa e ca m-a sunat cumnata ca vrea sa-i ia o camasa la Marco de iepuras si eu am zis ca nu ii mai iau nika la nepoata. acum iar in oras sa colind magazinele.
calmeaza-te gagica, ca nu e bine pt. bebe. nu stiu cum se face, dar ori sunt mai suparacioase si se enerveaza mai repede, ori isi bat astia joc de noi.
Diana m-a rugat sa pun o poza cu al meu dormind.
Marco 1
Marco 2

hai intru mai tarziu sa fac urarile de rigoare.
acum ma pun pe treaba. maine plecam.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

LA MULTI ANI DEJAN !!!

Simina sa-ti traiasca feciorul,sa va bucurati de el,sa-i dea D-zeu sanatate si noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor,nu o sa va iau pe rand,suntem raciti cobza si eu si copiii,stam cu totii in pat,varza ce mai.
Abia maine dimineata vine pediatrul sa-i vada,pana atunci am primit indicatii prin telefon.
La Angy se pare ca e o bronsita urata,Daniel si cu mine stranutam si ne curge nasul,dureri de cap.

Dejan,La multi ani,sa cresti mare si voinic,sa fi sanatos si cuminte!
Simina,sa va bucurati de copil, sa va traiasca,sa fiti fericiti!

Paste fericit! fetelor care pleaca din oras si nu mai intra pe net

Fug inapoi in pat.
Pussy la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Alina sa te faci bine si tu si puii tai. Se pare ca de Angy tre sa aveti grija mai mare sa nu va dea si voua. Bagati lamaie si miere la greu. Sper ca iepurasu sa va aduca si ceva sanatate.
Cosmi m-am blocat. Atat numa? M-am obisnuit sa citesc romane ... dar iote ca ai revenit la ale tale mesaje scurte si cuprinzatoare. Ai de lucru, nu? ca altfel ... ne mai spunei si tu cateva vorbe. Buey ... e fericit varu-miu ... si-a luat si el "lectoc". Cu oracle nu facu nika ... cica doar o depus CV-ul ... la interviu inca nu l-au chemat. La buc. fu numa la un chef ... si la o plimbare. Nu-s de ce cred io ca n-o sa plece asta veci la buc. Ma rog.

Io am terminat o baie ... trec la bucatarie acum si abia apoi la a doua baie. Acum am facut o pauza de baut un fel de suc de portocale ... si ma tot stramb ...
Mi-a luat Dani de la Billa niste portocale ... pe care cu groaza le poti manca ... atat sunt de acre.
Azi ... mi s-a facut mila de ele ... daca plecam sigur la intoarcere o sa le gasesc putrezite ... asa ca le-am stros suc. am adugat si zahar ... dar tot pe strambaceanu fac. Ei ... asta e. Mai am juma de cana.
Buhe de zi nu avem???
Revin.

Miro11+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Va doresc tuturor Sarbatori Fericite, pace in suflet, bucurii alaturi de cei dragi si un iepuras incarcat de daruri! Sa fiti iubite si fericite si sa aveti doar ganduri bune!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput