Oradea (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Trixi, ce frumosi sunteti!!
Adseana, nu stiu cum e electrostimularea, insa cu dieta hipocalorica am dat jos 10 kg pana acum, daca te intereseaza

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Ce oradeni frumosi frumosi am vazut, Trixi si un baietandru tare frumos

Ufff, am un chef de munca si azi ... la vremea faina care-i afara ... aseara am stat cu Giulia pana la 22,30 pe`afara, cu restu` de mamici si copii, tare bine mi-a picat ... pacat de cele 7 etaje urcate pe jos

O zi faina sa aveti si mult spor la treburi !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Daria- prin ce parc ati fost???
si noi am fost cu trupa in doua reprize -pana la 19-19.30 cu mine iar apoi pana pe la 20.30 cred cu sotul

adseana- si pe mine ma bate gandul ... am auzit ca si ar face efectul si parafango si masajul dar si eu sunt doar in faza de cautari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

Buna dimineata!
mamagiuliei,gabibarta,multumim frumos!
Iar despre electrostimularea asta,si toate cele parca am auzit-nu stiu!!!-ca ar fi ceva in salonul acela care este pe colt in curba,cum mergeti dinspre Decebal,la Ady Endre,pe malul Crisului...si mai este ceva la Cool Body,pe Progresului.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/trixicovle/album?.dir=/17cdre2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/trixicovle/album?.dir=/ec73re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri. De Cool Body Center pe Progresului am auzit si eu, dar ma urnesc asa de greu cand trebuie sa incerc ceva nou...

Gabibarta am incercat n diete pana acum, a Monicai Anghel, a lui Catalin Crisan, dar ambitia mea este egala cu zero, chiar negativa uneori, asa ca , dupa putin timp renunt, si iar pun inapoi kg pe care le-am dat jos.De cateva zile, m-am apucat de sport, fac zilnic cel putin o jumate de ora aerobic + miscare non-stop dupa printesita mea, care nu mai sta locului o secunda.Si, incerc sa nu mai mananc nimic seara, dupa ora 18...daca-daca...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Mergi la inceput

Adseana, eventual citeste un pic la topicul Dieta hipocalorica, poate ajuta... paralel cu multa miscare e imposibil sa nu fie cu efect!

pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io am nevoie de vointa si sa-mi piara cheful de mancat ... azi m-am abtinut sa nu pap prajituri, va dati seama ... da` lesin asa-mi curg balele ...
Ufff, m-am saturat, vreau sa fiu ca in tinereti cand mancam ce vroiam, noaptea si nu ma ingrasam 1 gram ... cum naiba m-am ramolit in 10 ani, nu stiu ...

In rest, ce mai faceti, in ce parcuri mergeti azi ???

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Azi am ajuns la ora 20 de la servici, ce dieta sa mai tin, cand la ora asta am servit "pranzul"?
In rest sunt franta de oboseala, nu mai am timp sa ud florile, sa ma ocup de papagali, de nimic. Mi-am "ales" o meserie tare solicitanta.
Cred ca trebuie sa ma gandesc serios, sa o schimb. Uff...

Florile mele

Mergi la inceput

azi am fost in magnolia... m-au mancat tantarii...

pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana30 spune:

am o intrebare?? aveti careva vreun port bb de vanzare? impreuna cu indicatii de folosire. de la ce varsta si pana la ce varsta se poate purta bb-le in marsupiu? nu exista cumva riscul de deformare a coloanei? eu nu mi-am cumparat pana acum ca mi-a fost frica. dar zilele trecute as fi facut orice pt. unul, asa ca m-am dus la sensiblu sa-l cumpar, dar n-am gasit decat pana la 9 kg, asta insemnand inca vreo doua luni (bb meu are 12 saptamani si 6,300 kg) si m-am gandit "econom" ca 2 milioane pt. 2 luni e cam mult, tinand cont ca cas-ul nu mi-a platit inca concediul de prenatal/lauzie, asa ca m-am gandit la voi, ca poate aveti vre-una vreun port bb, la un pret bun. si inca ceva ,e sigur port bb-ul acesta, sa nu ma trezesc cu bb pe jos?

Mergi la inceput