Iasule, mandra cetate! (30)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
Hristos a inviat!!!
Un Paste fericit!! Fie ca Lumina Invierii sa va ramana in suflet si in priviri!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
alipiticot spune:
Adevarat a inviat!
Buna dimineata!
cam rar pe forum ca fetita mea a devenit un mic terorist si nu reusesc deloc sa intru pe forum.Si cand doarme ,ma duc si eu repede langa ea ca sunt mereu obosita.
Fetelor am o rugaminte stie cineva unde se poate trata zilele acestea o masea care doare de rupe.....pls....sotul e terminat,tot a amanat din cauza timpului si acum il termina.are si el 2 zile liber si atunci sta in pat si e mohorat....asa ma demoralizeaza chestia asta....nu mai zic si de vreme....maseaua e recent,de cateva luni plombata,probabil a gresit ceva atunci....dupa parerea mea trebuie scos nervul.Of....
Distractie placuta la toata lumea,sa fiti fericiti in familie si cat mai multa sanatate!
Va pup si paste fericit!
Paula 7 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Darria spune:
HRISTOS A INVIAT!
Paula: nu stiu la ce cabinet este program acum de Pasti. Stiu cum e sa ai probleme cu maselutele, in ultima instanta poate sa mearga la urgente sa-i calmeze durerea pana se deschid celelalte cabinete.
Dana: nu s-a intamplat nimic grav(suntem ok dpdv al sanatatii) dar am avut alte probleme si nu am putut intra pe forum. Da, mai avem un pic pana la termenul final, acusica in mai.
l_carmen2003 spune:
Cu adevarat a inviat!
Cum va spuneam, nu am mai reusit sa ajung aici pana azi. Dar bine v-am regasit!
1- firma se numeste SkyCleaner, la 4 camere cu 2 bai si balcon de 2 ori pe luna - 178 ron si la 3 luni curatenie generala. Au inceput cu curatenia generala si a durat 9 ore, insa sa ma ierte Dumnezeu nu au lasat nimic nescos si neclintit: au spalat geamuri int+ext, pereti, parchet, gresie, faianta, pereti, usi interioare si exterioare, au dat deoparte tot si au aspirat si spalat - nu i-am lasat la biblioteca caci eu am vreo 4000 de carti si vreau sa ramana in ordinea din registru si nu in alta, ca as innebuni sa caut ceva si sa nu gasesc! - au spalat instalatii sanitare si obiecte sanitare, au facut curatenie in balcon si au spalat si geamurile de la balcon, au desprafuit tot ce au gasit inclusiv obiectele de iluminat, au facut curat pe copertina, au curatat totul in bucatarie si voiau sa intre si in dulapuri dar am spus nu, pe acelasi considerent ca si cu biblioteca... In plus au spalat cu nu stiu ce aparat covoarele - dupa ce le-au aspirat bine, de arata ca noi si nu glumesc! Eu cred ca e totul superconvenabil. Totul cu aparatura lor si cu substantele lor. Curatenia de rutina dureaza 3 ore, cea generala 9. Asta e, eu scap de munca si o fac cum trebuie. Au fost initial 3 fete si apoi a venit si cel cu covoarele si supervisorul, care efectiv a verificat totul. Mi-a placut.
2-In alta ordine de idei, am fost aseara la Inviere si M-a scos din ale mele popa, care a vorbit timp de 38 de minute pana sa se hotarasca sa inceapa slujba... Asa e la moda acum, caci parca anul trecut nu a fost asa...? Maine poate ajungem pe la munte si de marti gata...
3-Gabriela, ai vorbit cu dna aceea? E OK?
4-Dana, ai rezolvta cu Poiltia? Daca nu, suna-ma marti si va ajut eu.Pa!
Paste fericit si numai bine si sanatate!
acvi spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
Un Paste fericit alaturi de cei dragi ,in continuare!!!!
Noi am fost la Piatra Neamt la cumnata mea ..a fost bine ,ALex a fost cel mai incintat ca a avut cu cine sa se joace...pentru noi a fost obositor ca nu sintem asa plimbareti ..dar una peste alta a fost bine!!!
Adi ,succes la examen,iti tin pumnii(si o rog si pe fetita!!!)...asteptam berea ..virtuala.
Gabi 24 + si Alex.
GabrielaG spune:
Hrisatos a inviat!
Ne-am intors si noi din calatorii in seara asta. A fost frumos, mai ales pentru copiii care au stat afara la aer curat. Bineinteles ca prima grija a lui octavian si alui Matei cand au intrat a fost sa se uita la CHIP si DALE...mai tineti minte veveritele alea dragute din vremea copilariei noastre?
Mai povesti maine ca acum suntem obositi.
Pupici,
Gabriela si baietii
lacri spune:
Hristos a inviat!
va pup!
noi suntem bine am stat in Iasi de Paste ,am fost la Barboi de inviere si a fost f f f aglomerat dar dupa ce s-a dat lumina deja au inceput sa plece lumea.
noapte buna!
Fabian si mami Lacramioara
Danna_36 spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Ne-am intors si noi din mini-vacanta la bunici, tot prin Iasi..."Tabara" a fost in Copou, la soacra, dar am ajuns si in Nicolina, la ai mei si in Valea Lupului, la...socru. A fost frumos pentru ca a fost vreme buna si soare, iar fetele s-au jucat in gradina, printre narcise si ciresi infloriti...Eu mi-am cules stevie, loboda, leustean si patrunjel, chestie care mi-a facut o deosebita placere...A fost o adevarata infuzie de primavara, cu aer proaspat, soare, flori si verdeata!
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
adi69 spune:
Hristos a inviat!
Acvi,multam de urari si de pumnisori stransi(mai ales de cei ai fetitei),sant extrem de emotionata,sambata am facut doua ore de condus si si-a pus mainile in cap dl instructor,am facut toate greselile care se puteau face,basca am oprit motorul de vre-o sase ori...mai rau ca la prima ora..deja ma intreb ce caut oare maine la examen..ca-s varza...nu mai zic ca acum trebuia sa stau cu nasu-n carte si chestionare....
Noi de inviere am fost la sora mea, pe langa Siraj,si-m luat lumina de la Manastirea Frumoasa,n-am stat prea mult ca nu se auzea nimic din ce vorbea preotul...si copiii nu aveau rabdare sa stea cuminti,fara sa vorbeasca...Intorsi acasa ,nu s-au lasat pana n-au ciocnit toate ouale ...ba nu-i puteam opri din mancat oute.Ne-am si distrat,ne-a apucat nostalgia dupa muzica"din timpurile noastre" si-am dansat pana pe la 5 dimineata.
Duminica ne-am plimbat pe Stefan cel Mare cu bicicleta si se pare ca nu le-a fost pe plac urechilor mele care a protestat dureros ...
Ieri au iesit(sotul si copilul,ca eu si cu boala mea am stat acasa ) la Ciric,unde sotul si-a intins sculele de pescuit pentru prima data anul acesta...si n-a prins nimic...dar nici nu se astepta.
Acum am dus copilul la gradinita si stau si cresc frumos cu mare grija "morcovul", sa nu cumva sa dispara pana maine...:)
Va pupacesc..
Adriana
papa-bun
amironeanu spune:
HRISTOS A INVIAT!
Ne-am intors si noi de la bunici, Stefi a fost o cuminte si o scumpa, bunicii au spus ca o mai iau la ei oricand mai au liber de la servici. Stefi s-a simtit foarte bine, si-a facut o gramada de prieteni, a stat foarte mult pe afara, parca s-a mai rotunjit si mai tare la fata (de parca nu era destul de rotunda), numai cu somnul au fost ceva probleme. Adormea foarte greu, mai ales la pranz, treceau si cite 2 ore pana adormea. Sper sa-si revina acum cand a ajuns acasa.
La Inviere, am fost la o biserica din cartier (am fost la Onesti), dar cel mai mult mi-a placut ca pentru prima data in ultimii ani am inconjurat biserica de 3 ori. In rest Stefi a ciocnit oua pana le-a facut praf si nu prea a mancat cozonac, iar pasca deloc. Oricum, am avut o vacanta super, din pacate ni s-a stricat aparatul foto digital si nu am putut face poze.
Adriana, bafta multa la examen maine, emotii cat mai putine pentru ca la condus imediat se observa.
O saptama frumoasa va doresc, se pare ca vremea tine cu noi
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare