Ajutor,fetelor! - trompe obturate
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
mirela_1974 spune:
Corinuka, probabil ca fiecare medic are politica lui.
Ai spus ca ai primit acelasi diagnostic cu al meu. Mie mi-a recomandat direct laparo (iar eu am crezut ca e grav, pt ca le auzisem pe fetele din spital ca inainte de o operatie, medicii lor au incercat sa desfunde trompele cu instilatii)
Tie ti-a recomandat instilatii. Dar ti-a spus cumva daca ai si aderente? Pt ca, probabil, ele se inlatura numai chirurgical.
Referitor la instilatii, fetele mi-au povestit ca numai in cazul in care o trompa e complet infundata te doare, si nu chiar atat de rau cum te-ar durea la o HSG
Sper ca te-am ajutat
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
piticul spune:
Fetelor,
Si eu am ales calea laparoscopiei. Sper sa fie o alegere buna. Macar dormi si cand te trezesti ai scapat. La partea cu extrauterina nici nu vreau sa ma gandesc.Of..
Felicia ma bucur mult pentru tine ca ai scapat si totul e bine acum.
PITICUL
alindia spune:
buna ma numesc alina sunt nou venita in club,eu am ramas insarcinata in luna iulie fericire mare la noi acasa peste o saptamana am aflat ca este sarcina extrauterina ma operat,am ramas cu o singura trompa iar cealalta trompa a avut foarte multe aderente a fost curata cand ma operat de extra a fost o operatie laparo acum urmeaza sa fac histero la urmatoarea menstruatie mai departe vom vedea ce urmeaza sa fac eu si sotul meu ne dorim foarte mult un copil.va pup si astept pareri,sfaturi.
corinuk spune:
Buna Alina!Bine ai venit si iti urez sedere scurta pe aici,sa ne vedem sanatoase in odisee!Cand faci HSG-UL si unde?Imi pare tare rau ptr ce ai patit!Lasa ca trecem peste toate cu bine!!!Capul sus caci DD ne va da cat mai repede si noua BB-i frumusei!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos