Ajutor,fetelor! - trompe obturate

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

TZUCA_74 Ce veste buna ne-ai dat! Sa dea Domnul sa auzim numai de minuni de genul asta!

CAMI30 au fost fete care au ramas dupa laparo si la mai mult de sapte luni dupa operatie! Deci se poate!!

PITICU i-mi place optimismul tau ! Tine-o tot asa

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

PITICULE ,si eu iti zic bravo pentru optimism,sa uiti cuvintul depresie...eu am trecut rau de tot prin stari depresive cind imi venea CM-ul,nu m-am resemnat acum dar nici nu mai fac mare caz
gindeste pozitiv indiferent de rezultate!
CAMI, vreau sa iti spun ca am avut acelasi diagnostic si coincidenta aceleasi sanse de reusita(tot 50%)mi-au dat si mie,si un an de asteptare dupa care sa incep pregatirea ptr.fiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Fetelor,maine plec la Marinescu la Bucuresti.Iar ma cracosez,stiti si voi,tot tacamu'.Dar asta e.Doamne Ajuta.Va povestesc cand ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

PITICU bafta maine! Eu ma pregatesc pentru laparo, sper pentru vineri, daca ma poate programa dr. mea, daca nu, luna viitoare.

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

PITICULE,iti tin pumni strinsi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

piticule vesti bune?cum a fost?te asteptam sa ne povestesti ce si cum.sanatate maxima

Mergi la inceput

Acu sunt obosita si sleita de puteri.Se pare ca solutia ar fi laparoscopia.Imi trag putin sufletul,ma adun si o sa merg probabil inainte.La urma urmei orice sut in fund e un pas inainte.Va pup,PITICUL

Mergi la inceput

Cine ce mai zice?Ce sunteti asa cuminti?Stie cineva ceva de Ioanatugs?O fi facut laparoscopia?Hai sa-i tinem pumnii cu toatele,sa dea Dumnezeu sa fie bine.Fetele,m-am lamurit si eu in sfarsit ce e sactosalpinxul asta.Poate fi pe trompe,dar poate invalui si ovarele.Este un soi de lichid care se instaleaza pe acolo.Si acu' vestea cea mare:la mine sactosalpinxul s-a curatat de pe un ovar(va spuneam eu de pseudochistul vazut la eco,era de fapt sactosalpinx)doar cu tratament.Nedumerirea mea mare este:oare nu se poate curata de tot cu tratament?Mi s-a spus ca de pe trompe doar laparoscopia il poate curata.Oricum am mai capatat ceva curaj si putere.DOAMNE AJUTA tuturor si multa sanatate.PITICUL

Mergi la inceput

Fetelor,am citit ca in cazul infectiilor vaginale si a chisturilor ovariene este foarte bine sa bei si sa iti faci spalaturi cu ceai de coada soricelului.Asa ca acu sunt cu oala de ceai pe foc.Stiu ca nu o sa scap de operatie pana la urma,dar poate ajuta si asta cu ceva.Va pup,PITICUL

Mergi la inceput

la chisturi ovariene vezi ca e buna si reteta cu napraznic si cretisoara,treci si tu pe la "naturiste" si daca nu o gasesti acolo o caut eu si ti-o dau,oricum documenteaza-te ca rau nu cred ca iti fac si io ti le spun din..."amintiri",ca nu am probleme de astea,dar au prietenele mele

Mergi la inceput