Teste de sarcina
Buna fetelor!Eu pe dara de 3 martie am facut IA.Ieri am facut un test clear blue si astazi dimineata un test barza,dar mi-au iesit negative.Poate cineva sa-mi spuna daca este un test care poate depista sarcina de la 10 zile de la ovulatie?Eu sunt nerabdatoare sa aflu rezultatuol cat mai repede.Credeti ca testele care le-am facut au fost facute prea devreme?VA PUPIC!
Raspunsuri
Liana30 spune:
lucia iubita io iti tin pumnii!!!
ce stiu eu este ca majoritatea dc spun ca dupa IA la 14 zile sa se faca testull....nu mai devreme..deci tu esti ziua 10 prea devreme..
multa bafta!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
bubuleana spune:
daaaaa lucia
e prea devreme
doar testul de sange da rezultat mai devreme de 14 zile de la ovulatie
iti tin pumnii sa fie bebe! 

bubuleana
mihailescu teodora spune:
Lucia:si eu cred ca e prea devreme.Si eu sunt cam in aceeasi situatie:pe 03 aprilie am avut ovulatia,si mi-e tare frica sa incerc un test mai devreme de 14 zile de la ovulatie,desi simptomele imi intaresc convingerea ca as fi gravi!
Oare e posibil ca simptomele sa inceapa mai devreme de a fi detectat hormonul beta hcg in urina?Adica sa fie corpul mai harnicut si sa ne arate mai devreme ce si cum?
Pupici,Teo
lucia1 spune:
Parca si eu as avea mici simtome,dar poate nu sunt de
.Eu mai astept pana luni si am sa fac un alt test.Imi este o frica de mor,sper ca testele sa se fi inselat.Va pupic si sa dea d-zeu ca aceasta luna sa aud de multe,multe
.
claubd spune:
lucia- cel mai repede iti poti face un test din sange se chiama Beta HCG , iese pozitiv cam la 5 zile de la ovulatie. Suuces.
Mie mi-a intarziat 3 zile dar imi este teama sa fac testul sa nu iasa negativ ca e asa de fain sa ai senzatia ca esti
, sper sa nu fiu dezamagita- maine imi fac testul , daca nu imi vine pana atunci. va pup ceau
Liana30 spune:
lucia mama io tin pumnii stransii!! stransii!!!
claubd io sper din tot sufelttul sa fiii!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
lucia1 spune:
Eu vreau sa-mi fac testul maine sau luni cel tarziu,cu toate ca imi este o frica de mor.Dupa cum v-am spus mai mi-am facut 2 teste si au iesit negative.CLAUBD iti doresc din tot sufletul sa fie cu ochisori.va pupic
si sa auzim numai de bine!
Bianca B spune:
quote:
Originally posted by claubd
Mie mi-a intarziat 3 zile dar imi este teama sa fac testul sa nu iasa negativ ca e asa de fain sa ai senzatia ca esti, sper sa nu fiu dezamagita- maine imi fac testul , daca nu imi vine pana atunci. va pup ceau
clau
Claub sa fie II, abia astept ziua de maine
Lucia si io stiu ca se face dupa cel putin 14 zile DPO, poate e mai bine sa astepti inca 3-4 zile. Eu am stricat la teste!!! incepand cu ziua a 11 tot incercam, dar m-am cumintit din luna martie, gata, am destul stres, nu-mi trebuie altul in plus si promit ca daca va fi cazul voi face test abia dupa 4 zile de intarziere, pe onoarea mea!
Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005
claubd spune:
Fetelor mi-am facut testul - dupa 4 zile si nimic
. Sper luna viitoare si sper sa nu fie alte probleme ca tot nu mi-a venit. Sa ne auzim cu vesti mai bune.
aime spune:
fetele, testele de sarcina de pe la noi, se pot face la 14 zile DPO, acum sunt si din cele care nu se fac neaparat dimineata. Iar testul de sange beta HCG eu l-am facut in a doua zi de intarziere, valoarea lui trebuie sa se incadreze, dupa cum stiti in niste valori. La mine in a doua zi de intarziere era deja 230 u.
Va doresc
la toate!
aime si
vladimir