Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu nu vin duminica in parc pentru ca avem un Florin de sarbatorit. Ne-au invitat la ei sau la restaurant, dar am chemat sarbatoritul la noi, pentru ca asa ii este cel mai bine Mirunei.

Cred ca mai intru si miine pe forum, dar daca nu reusesc, vreau sa urez de pe acum La multi ani! tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui duminica! Mamici, bebici si tatici, sa traiti cu numele, sa fiti sanatosi si fericiti, si sa petreceti alaturi de toti cei dragi!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Codruta, super adidasi Petrei, o cam strang, dar merge

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tonnia, dupa 5 luni, adica dupa ce a implinit 5 luni. Asa mi-a spus pediatrul, se da din luna a sasea (acu daca am implinit 6 luni suntem in luna a 7a). Noi am trecut de la Nan HA la Nan2 direct, cu toate ca HA merge pana la un an (e pt copii predispusi la alergii) am ales sa il schimb pentru ca 2-ul are probiotice si ajuta flora intestinala a lui bebe.

Biumil, chiar azi mi-am luat un tur de pat cu toate ca aveam 2 cadou Cele 2 primite cadou nu acopereau tot patutul, sunt doar de pus in zona capului (daca intelegi ceva). imi pare rau de ele, erau frumoase si mai de calitate, o gramada de bani, dar unul era vernil si unul roz si era cam aiurea sa le combin, plus cearsaful colorat. Asa ca am facut-o fata asortata. I-am luat de la Piciul un tur de pat de la Mondocarp, care imbraca toate laturile patutului, este galben cu niste desene. Seamana cu cel pe care il are Vladut in patut (al lui b_irina). A costat 530 de mii, eu zic ca e ok, mai ales ca la Miniblu vizavi aveau unul frantuzesc din asta scurt-doar pentru zona capului cu 1 milion
Am cumparat in sfarsit tur de pat pentru ca nu mai suportam, asta se rostogoleste in toate felurile si isi prinde piciorusele intre gratii plus ca avea mereu rosu pe la tampla pentru ca se lovea de lemnul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ia ca ma dati afara de e forum, promit ca nu mai zic nimic... o sa zic ca ma duc sa beau un suc, asa e bine? . Oricum am eu o vaga impresie ca suntem mult mai multe fumatoare decat cele care declara pe aici deci inca o data .

Si acum ca m-am linistit, ma duc sa muncesc din nou! Mama ce miroase a parfum pe aici... ati luat Oust?

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Copilul meu se trezeste frumos doar dimineata! Nu face galagie, se joaca in patut si daca dupa juma de ora sau chiar mai mult nu vine nimeni la el trage un semnal de alarma dar nu plange. In schimb micile napuri cum le zice fratele meu sunt invariabil insotite de plansete daca nu sunt langa el cand se trezeste. Inca nu am o explicatie logica!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

adevar graiesti Jadi

Mergi la inceput

Am citit meniul Petrei, instructiv, l-am salvat si chiar ma gandeam ce masa mai trebuie diversificat dar ai astept un pic cu iaurtul. In rest cam asta mananca si Vladut, mai putin mamaliga, carne pe care o introducem saptamana viitoare.

In schimb la foamea pe care o am, eu as manca tot ce scria in lista aia, cumulat intr-o singura zi!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Eu am o singura intrebare: cat piure dati voi la copil? Ca eu ii dau in jur de 180 ml (am borcanele de plastic de la Avent si sunt gradate) plus supa de la piureul asta si tot nu se satura. La circa 1 ora rade minim 120 ml lapte si cantitatea de lapte nu s-a redus prea tare de cand cu diversificarea, adica aproape ca mananca aceasi cantitate de inainte de D.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Jadi mama, eu declar aici ca nu mai fumez si ca sa mi se faca rusine de ma apuca cumva dragul prea mare de tigara. La mine mai functioneaza si chestiile astea, rusinea sa fie mai mare decat pofta (pana la un punct)
Kid, si eu am de-alea de la mondocarp galbene cu elefantei pe ele , de pe net le-am luat, tot vreo 500000 setul de 2.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

S-a cam ingrasat cam multicel, unde ma plangeam ca nu ia copilul in greutate acum mi-e frica sa folosesc cantarul!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput