CAPRA CU TREI IEZI
![](images/user_woman.png)
Cred ca o sa radeti dar copilul meu plange la povestea "Capra cu trei iezi" in monemtul cand lupul mananca iezii. Asa ca am mai indulcit povestea si la sfarsit cand lupul cade in groapa mama scoate din burtica toti iedutii. In momentul cand lupul cade in groapa in flacari el a spus cu ochii in lacrimi "Chiama tati pompierii sa stinga focul".
Mihaela si Sebi
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
moto spune:
EU SPUN CA DACA PLANGE LA SFARSITUL POVESTII,NEAPARAT TREBUIE SA-I SCHIMBI SFARSITUL NU-L LASA SA PLANGA SI POATE O SA MAI INVENTAZI SI ALTE POVESTI ...TINE-NE LA CURENT. DELIA SI SEBASTIAN
ralu spune:
Se vede ca baietelul tau este tare dulce si .....sensibil!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
irinuca spune:
Oricum o dai si-o intorci tot rau iese.Mara, nepotica mea plangea indiferent de cine patea ceva rau.Nu-i convenea nici sa pateasca lupul ceva rau.Toti sa fie veseli si fericiti.E cam complicat dar asa ni se dezvolta creativitatea,nu?
Irinuca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cl/cl.jpg)
cl spune:
Draga Micaela, si Alex al meu la fel facea. Si eu am schimbat sfarsitul povestii! Si mai plangea la filmul de desene animate "Cartea Junglei"! (De ce n-a ramas in jungla cu prietenii lui? De ce s-a dus cu fetita?...))
Claudia si Alex
![](images/user_man.png)
Julie spune:
Matei al meu (6 ani) a plans acum vreo doua saptamani cand i-am citit (pentru prima data) "Catelusul schiop". Eeeehhhh....
madishor spune:
Si Ana (2 ani si 7 luni) este teribil de sensibila si se supara indiferent cine ar pati ceva rau. Asa ca in "Scufita Rosie" lupul nu mananca bunicuta, ci o ascunde in burtica si acelasi lucru il face lupul si in "Capra cu trei iezi" cu iezisorii. Iar la sfarsit nici gand sa-l ardem pe bietul lup - il luam la goana cu maturoiul si el ne da iezii inapoi.
Cel mai grav e ca vrea mereu alte si alte povesti si toate pe care le stiu sunt ingrozitor de crude. AJUTOOOOR! Spuneti-mi si mie niste povesti inocente ca am ajuns sa fac niste inventii ceva de speriat. Si daca azi spun ceva, data viitoare cand o sa vrea sa-i spun aceeasi poveste, Doamne fereste sa spun altceva.
micaela spune:
Apropos de schimbat povesti si eu la "Cartea junglei" cand l-au rapit maimutele i-am spus ca de fapt l-au lauat sa-l invete sa cante si sa danseza ca maimutele, iar cand regele ii tufleste bananele in gura ii spun: Vezi ca maimutele il iubesc, ii dau sa pape banane.
Mihaela si Sebi
dori spune:
Problema grea cu povestile astea. Eu cand i-am spus Ioanei - care este mare iubitoare de ursuleti de plus, cred ca are vreo 15 - povestea "Ursul pacalit de vulpe" mi-a cerut categoric sa nu ii mai spun vreodata povestea aceasta si nici altcuiva sa nu o mai spun.
andapanda spune:
A propos de asta, trebuie sa va spun despre o faza la care am fost martora, pe vremuri...la teatrul Ion Creanga, la piesa Scufita Rosie, se ajunge la momentul dramatic cind lupul se pregateste sa o manince pe scufita rosie, sare ca ars un baietzel de vreo patru-cinci ani dintr-un rind mai in fata, agitind un pistol de jucarie..."stai-sssstai-sssttttai ca te'npusc", "las-o in pace", "te omor"...complet agitat, bilbiit si traind momentul. Inutil sa va spun ca toata sala a picat la podea rizind isteric iar de momentul dramatic s-a ales praful intrucit actorii rideau si ei cu gura pina la urechi. Cel mai nasol a fost pentru ceilalti copilasi din sala, care nu s-au aratat prea dumeriti de ce se intimpla ...
sint de acord cu voi, chiar citeam un articol odata despre povestile fratilor Grimm, care se pare ca au ajuns la noi cosmetizate, ele fiind in realitate chiar SI mai horror :-)