Tratement balnear - Sovata

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

incepe sa ma tenteze tot mai mult sovata, DAR situatia mea e urmatoarea: nu am nici o afectiune ginecologica depistata deocamdata..doar ca am pierdut o sarcina, oprita in evolutie, ma rog, asta se mai intampla (trecem peste aspectul emotional!)..deocamdata e a doua luna in care incerc sa raman, nu-i bai..daca nu raman pana in iulie insa as vrea sa merg si eu macar 7 zile, in ideea ca de stricat nu are ce sa strice. acum intrebarile:
1. ma primeste cineva, macar pentru impachetari cu namol, daca nu am nici o afectiune ginecologica? se poate fara trimitere?
2. mai...daca ma captusesc cu vreo "bucurie" de acolo, de la cazile comune, instilatii, tampoane cu namol (asta suna f f neplacut!)
3. am inteles ca e bine sa prinzi perioada fertila..pot sa fac sex in timpul asta, deci? amestec sperma cu namol si apa sarata in bietul vagin? o fi ok?
4. trebuie sa ma programez, nu? ca inca nu stim cand isi poate lua sotul concediu..
multumesc!
marrycalu, sa iti traiasca puiutzul si sa te bucuri de el pana la adanci si senine batraneti! ( am tras cu ochiul la mamici de mai-iunie si stiu ca ai nascut!)

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Meg am sa incerc sa-ti raspund si eu pe puncte:

1.Eu am fost in vara fara nici o trimitere,pt ca eu investigatiile le-am facut aici,asa ca...Si nu a fost absolut nici o problema.

2.Multumesc Domnului eu nu am luat nici o boala,nimic de acolo.Cred,totusi,ca or fi dezinfectate...Oricum,daca te duci la baza noua,dupa cum am zis,din ce am vazut in poze e muult mai fain.

3.Nu stiu ce sa zic....

4.Eu nu m-am programat.Noi ne-am hotarat intr-o duminica,iar luni dimineata ne-am urcat in masina si am plecat.

Pupici,multa sanatate si sa auzim de gravidutze.

Flori
Noi

Mergi la inceput

flori, multumesc mult de lamuriri..tare m-as duce, macar 5 zile cand e cald, sa fac baie in lac si sa stau cu niste namol pe mine

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

o buna prietena de-a mea s-a ales cu o mare "bucurie" de acolo
dupa toate patimile inclusv o operatie clasica pt trompe,s-a dus la sovata si a mai trebuit sa trateze si ce a capatat!!!
mie mi-a fost recomandata de citiva ani pt. trompe dar m-am lipsit de frica pataniilor povestite...
nu vreau sa influentez pe nimeni ca sinteti destul de informate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Io astept cu infrigurare reintoarcerea SMO cu noutatile "calde". Merg la Sovata sigur, ce-o fi o fi
NOAPTE BUNA

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

si eu le astept,ca de aia va vizitez,dar sint...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

Buna dimineata fetelor,
citindu-va imi dau seama de prostia mea .
Incercam de ani de zile sa avem un bebe, fara succes, iar mamica mea, de cand s-a pensionat, adica tot de ani de zile, lucreaza in fiecare vara ca administrator intr-o pensiune la Sovata, iar efortul maxim pe care noi am putut face pana acum era s-o vizitam de cateva ori in week-end .
Vara asta o sa stau cel putin o saptamana la ea. Promit.

Mergi la inceput

am vorbit cu sotul..i se pare o idee grozava, asa ca o sa mergem in iulie o saptamana acolo, dar nu la tratament..doar cazare, aer curat, bai in lac si namol pe burtica.
oricum, sa pastram legatura, poate ne intalnim mai multe acolo!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

spuneti-mi si mie care stiti mai multe detalii despre cardiaci,ce au si ce nu au voie in sovata?sotul meu e cardiac si nu plec fara el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Stelutza asa sa faci mama draga
Megbeng am auzit ca zona e ffffffoarte frumoasa, sigur nu ve-ti regreta. daca nu se schimba nimic pana atunci voi merge la Sovata dupa data de 20 iunie si cine stie poate ne vedem

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput