Tratement balnear - Sovata

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

temperatura lacului nu depinde de temperatura de afara
la adancime este mai calda in iulie , din cate mi s-a spus are o temp de 40grade
cu cat intra mai multa lume si mai des se raceste si apa
de aceea lacul este protejat
chiar in lunile in care se poate face baie in lac(ma refer la iulie august si un pic sept, pentru cei fara afectiuni,) este obligatoriu un program fix cu pauza la pranz pentru ca apa sa nu se raceasca
am fost odata in august si sotul a facut baie in lac
spunea ca este foarte calda aproape ca si apa cu care faci baie acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetelor,cred ca va dati seama ca n-am nici un interes sa va mint sau sa va induc in eroare.Eu va spun doar ce mi s-a spus.Am fost la jumatatea lui august,cred ca pe 15 august(nu-mi amintesc perfect data).Stiu clar ca vorbeau fetele din sala de asteptare despre treaba asta si am intrebat o asistenta care asa mi-a spus,ca nu se face baie in lac.Poate ca mi-a dat o informatie gresita,nu stiu....

Flori
Noi

Mergi la inceput

flori76
imi cer scuze daca te-am suparat
mie asa mi-a zis dr
in alte luni sa nu pun piciorul in apa dar in iulie imi recomanda asta
inca o data scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Cred ca treaba asta tine de fiecare medic sau asistent in parte.
Dc va duceti la 2 medici cu aceeasi afectiune nu va dau acelasi tratament, fiecare sustinand ca cel prescris de el e cel mai indicat... Sunteti de acord??
Asa si aici, unii cred ca-i bine sa faci baie in lac, altii cred ca nu..
Nu va suparati, ca facem rau la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Flory multumesc mult. Si eu iti doresc succes la FIV (in caz ca totusi nu se intampla minunea inainte).
Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by cornelia1172

flori76
imi cer scuze daca te-am suparat
mie asa mi-a zis dr
in alte luni sa nu pun piciorul in apa dar in iulie imi recomanda asta
inca o data scuze

Cornelia,chiar nu ai de ce sa-ti ceri scuze Noi nu suntem vinovate cu nimic,fiecare spune ce i s-a spus.Ideea e ca ar trebui,totusi,sa stim si noi ce si cum,pentru ca uite eu am ratat niste bai in lac anul trecut pt ca am ascultat de asistenta aia...si daca e asa cum ti s-a spus ..apoi chiar ma oftic,pt ca stateam ca o bleaga pe cearceaf in timp ce sotul,sora-mea si cumnatul se balaceau fericiti

Crinuta si Doamne ajuta sa se intample la toate minunea!

Flori
Noi

Mergi la inceput

cred ca de aici este confuzia
doar in iulie poti face baie
in august nu pentru ca deja lacul incepe sa se raceasca
de asta sunt inebunita sa merg in iulie cand mi-ar fi fost mult mai usor sa merg in august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna fetelor,

sunt noua pe la voi, in toamna fac FIV,si m-am gandit ca inainte sa mergem la Sovata.

Am facut si IA, dar fara rezultat - eu am trompa dreapta impermeabila si stanga partial permeabila. Credeti ca am vreo sansa? De la voi am inteles ca trebuie sa am 6 luni de la interventia chirurgicala - eu am sa am 5 in iulie dupa laparoscopie, are ceva? Tratamentul incepe din ce zi de CM 6,7?
Programarea cu cat timp inainte trebuie facuta?vreu si detalii!!!nr. tel........etc

ma ajuta si pe mine cineva?

mersi frumos

PUSSI

Mergi la inceput

este recomandat sa faci imediat ce se termina ciclul,ma rog dupa o zi, daca nu poti chiar atunci nu e problema faci cand poti,
dn dr spunea sa incepi dimediat dupa ciclu si sa fii cu sotul pt a putea prinde perioada fertila acolo si cu ceva proceduri facute sa ramai gravida acolo.
eu am ramas gravida luna imediat urmatoare concediului, nu a tinut , dar sovata a avut rezultate la mine
am vorbit ieri la tel cu dr bordi si mi-a zis ca e foarte bine ca vin in iulie deci pa 10 iulie merg la sovata
cine mai vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

pussi detalii despre tratament, preturi.. etc, gasesti la acest subiect pe paginile anterioare si dc mai ai nelamuriri ne mai poti intreba

cornelia1172 abia astept sa fugim la de sovatzei

toate fetele si le doresc o zi linistita

Mergi la inceput