Clubul optimistelor (6)
Raspunsuri - Pagina 11
georgi75 spune:
Gataaaa
Te-am auzit. Sunt suparata ca nu am cafea si soatza mi-e in Craiova.Asa ca n-am decat sa imbrac bebelina si sa cobor io(9 etaje).Cred ca ii fac mai intai ciorbica si pe urma profit sa trec si pe la o fosta colega de liceu care ma tot invita pe la ea.
La noi e soare si cald.
si pana se face supa, mai stau pe-aci.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Ce copil ascultator ai! Mananca ciorbitza si tu o mai si "lauzi" aici ca o faci colet! Io n-am mancat ciorba decat batuta la cap timp de 6 zile si in a 7 a luam 3 linguri. De la 5 ani in schimb NU mai vreau sa vad ciorba si orice zeama odiosa!
quote:
Originally posted by georgi75
Gataaaa
Te-am auzit. Sunt suparata ca nu am cafea si soatza mi-e in Craiova.Asa ca n-am decat sa imbrac bebelina si sa cobor io(9 etaje).Cred ca ii fac mai intai ciorbica si pe urma profit sa trec si pe la o fosta colega de liceu care ma tot invita pe la ea.
La noi e soare si cald.
si pana se face supa, mai stau pe-aci.
Avem si POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
impreuna spune:
Am revenit din week-end, am disparut cu sotul si o gramada de prieteni la munte (L.Rosu) si a fost super, cred ca daca era si vreme buna nu mai veneam de acolo :)
Da ati scris, nu gluma, am ceva de recuperat :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
Flavia bine ai revenit.Ce misto de tine...Am vazut pe la TV ceva despre Lacul Rosu si tare mi-a placut....Ati luat-o si pe Sara?
Sunule sa stii ca fi-mea mananca orice, iar ciorbica nu lipseste din menu-ul zilnic.
Io ziceam sa o fac colet ca sa pot face curatenie.Da pana la urma s-a rezolvat.La noapte urmeaza bucataria.
Sa vezi cand o sa faci bebe ce te tii cu ciorbica dupa el....Ca e buna.Ar trebui sa papi si tu.
Avem si POZE
BraveGirl spune:
Neata gagici!
Pe mine ma dor toate cele ca ieri am fost la iarba verde si hoasca de mine a jucat fotbal...asa ca acum sufar...
==========
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
Hehe Geo, ar fi culmea! Nu neg ca e o mancare sanatoasa, dar atat eu cat si iubi nu am fost "alergati" cu vreo mancare. Cand am refuzat in mod repetat, au inteles. Si nu am avut probleme de sanatate din cauza asta. Acum...eu o sa-i fac, dar daca nu vrea nici nu o sa mai incerc! In spiritul asta am fost crescuta si asa vreau sa-mi cresc si eu copiii! Dar repet...nu neg importanta ciorbei in alimentatia copilului. Doar ca, exceptand supa de galuste care mai merge, restul imi par de-a dreptul odioase!
quote:
Originally posted by georgi75
Sunule sa stii ca fi-mea mananca orice, iar ciorbica nu lipseste din menu-ul zilnic.
Io ziceam sa o fac colet ca sa pot face curatenie.Da pana la urma s-a rezolvat.La noapte urmeaza bucataria.
Sa vezi cand o sa faci bebe ce te tii cu ciorbica dupa el....Ca e buna.Ar trebui sa papi si tu.
Avem si POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
alexa si mami spune:
'neata opti!
noi suntem acasa cu o leneeeeee pe noi. nu stiu ce e de la o vreme!
ne bucuram macar ca azi e soare si putem iesi la plimbare dupa ce bem lapticu'.
stau prin zona.
alexa
impreuna spune:
Georgy pe Sara am lasat-o acasa cu bunicii, ca altfel veneam mai obositi decat am plecat :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
Asa da Flavia
Fetele, in sfarsit imi beau si io cafeaua.Bai, mi-am dat seama azi ca sunt dependenta de cafea .Ma luase durerea de cap .Si io nu prea stiam ce-i aia...
Noroc ca m-a sunat sora mea si a zis ca vine pe la mine.Si mi-a cumparat ea cafea.Ca io nu am mai reusit sa ies...
Am bagat-o pe Stef la nani si ma duc sa spal mochetele din bucatarie, ca tot e soare afara si se usuca mai repede(sper).Masina spala intr-una, asa ca... activitate intensa nene!
Voi?Tot cu treaba?Ca vad ca nu prea aveti timp de vorba...
Noi ne-am hotarat sa plecam la tara de sambata si sa ramanem acolo o noapte.Chestie cam dificila pentru ca maimutzul meu nu prea doarme in alta parte.Dar o obosesc bine pe afara si sper sa nu avem probleme.Ultima data cand am ramas(in ianuarie) a fost un cosmar.A dormit numai pe picioare la mine si cu pauze la fiecare jumatate de ora.Nu mai zic ca pe tati l-a expediat din pat una-doua.Nu avea loc de el..Sper ca de data asta sa nu mai fie probleme...
Va ca ma apuc iar de treaba.
Avem si POZE
SunSmile spune:
Ba eu sunt pe aici Geo, dar n-am cu cine! Ca voi toate sunteti ori acasa cu trebi ori la job. Si eu, desi am trebi, nu am chef de ele...dar nici nu sunt usturatoare! Asa ca stau...mai fac una alta...si va astept!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven