Permanent intins
Raspunsuri - Pagina 2
ramiris spune:
quote:
Originally posted by ramirisquote:
Originally posted by XIO
O prietena de-a mea din Bucuresti si-a facut permanent intins , gratuit la salonul Wella.Tund pe gratis , vopsesc pe gratis , samd.
Este foarte multumita de permanent , dureaza 6 luni , are parul intins si arata extrem de bine.
Linistite puteti sa va faceti.
Nu stiam ca fac si permanent de tipul asta. Am o prietena care se tunde la ei, gratis cum spui tu, problema e ca esti un fel cobai, trebuie sa-i lasi sa-ti faca ce vor ei si mie nu-mi prea vine sa ii las sa experimenteze pe mine.
O sa sun sa vad daca au si in oferta "cu plata".
Multumesc mult.
Nu reusesc sa dau de ei,din cate am inteles solutia de permanent se numeste Wellastrate insa site-ul lor are sectiunea in care se vb. despre ea in constructie....
XIO spune:
da , stiu , dar prietena asta a mea le-a spus de fiecare data cam ce vrea, nu iti fac doar ce vor ei .![]()
De ce nu te duci pana acolo sa intrebi? Ea nu e online acum , dar daca vrei o intreb si scriu aici detalii.
ramiris spune:
quote:
Originally posted by XIO
da , stiu , dar prietena asta a mea le-a spus de fiecare data cam ce vrea, nu iti fac doar ce vor ei .
De ce nu te duci pana acolo sa intrebi? Ea nu e online acum , dar daca vrei o intreb si scriu aici detalii.
Sigur ca vreau sa o intrebi, chiar te rog mult-mult de tot, daca a fost acolo sigur are mai multe detalii.
M-as duce la ei daca as sti unde.... am inteles ca seminariile de coafat/vopsit sunt saptamanal insa cele de permanent de indreptat sunt mai rar, o data la cateva luni.
printesa_roz spune:
Flori, nu stiu daca am inteles eu bine ceea ce vrei. Daca cumva nu iti mai place permanentul pe care il ai si vrei sa iti indrepti parul, poti sa procedezi in felul urmator: te speli pe cap cu sampon, te clatesti, apoi in loc de masca de par iti pui maioneza in strat f grossi imbibi bine parul cu ea. Stai asa 30 de minute. Eu asa am facut cind m-am facut odata permanent si nu au iesit buclele cum vroiam. Mi-am pus maioneza si a redevenit drept cum era inainte. Stiu ca poate vi se va parea amuzanta aceasta metoda, dar am auzit undeva ca exista si o explicatie stiintifica la baza.
Asadar....bafta!
anca2207 spune:
Nu e vorba de intins permanentul normal, exista o solutie de permanent "pe invers" adica un permanent care indreapta parul ondulat. Dureaza cateva luni si daca e facut cum trebuie nu arde parul.
Si eu as vrea sa-mi fac, mi-am facut mai demult, dar nu in Ro.
Daca aflati pe unde se poate face in Bucuresti va rog sa-mi spuneti si mie. Daca stiti si cam cat costa ar fi super.