Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 12
sofia_misicu spune:
Doamne, voi ati vazut cate liste au fetele de la iulie august
E cam multisor. EU propun sa NU facem asa liste.
Sofia si Nuka (02.11.2005)
BiuMil spune:
stie careva o reteta de praji cu iaurt pt bebe??
merci
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
nanadana spune:
salut fetelor
La multi ani sarbatoritilor de azi Matei,Bianca,Alexandru,Briana si Alexandra sa crestei mari si sanatosi
Tonnia facem afacere nu gluma ,mersi pt aprecierea lui Antoine
Irina mersi ,eu il spal si il ung pe Antoine cu mustela de cind sa nascut si tot ia iesit bubite ,dumnezeu mai stie ce este
Codrutafelicitarile pt progresele lui Petra
Pitu este o dulce Clara
Antoce bine papa Victor,bravo lui, pe mine ma doare spatele infiorator dar nu mai spun ca mi_au dat astia de cind am nascut sedinte de masaj si eu pauza acuma tac si sufar
poze
nanadana spune:
Revin cu intrebarea la fetele care ati facut pilaf la bebei,va rog imi ziceti si mie reteta............va rog,va rog,va rog
poze
karmenutza spune:
Intrebare intrebatoare: cand avem voie sa le dam bebeilor "plante aromate"? Adica patrunjel, marar? Poat si un pic de usturoi? Dr. Anya, ce zici? Ma gandesc ca poate imbunatatesc mancarea, doar-doar o manca si ea...Legume, nexam. Doar cu vraja marii, combinate cu cereale etc.
Catalina
Ioana75 spune:
norina, multa sanatate.
Cristina, eu ma rog de doo luni de sot sa mergem in europa, ca nici el nu vrea deloc; nu vroia nici cu, nici fara miruna; dar fix acu l-am prins cumva la cotitura si a zis ca da, dar o luam in marsupiu, si cu fatza spre el. Sper sa nu se razgindeasca.
Anto, mergem un weekend cu firma mea, cu autocare. Cit ai invatat? Zi ca te ascult.
gabi, sarumina pentru link.
Tonnia, BB cu siguranta inseamna bed & breakfast, HB nu sint sigura, dar cred ca e demi-pensiune (bed, breakfast si dinner).
Carmen, sa va fie de bine cumparaturile!
Am fost si mi-am depus dosarul de stimulent. Tante de acolo m-a anuntat ca o sa mai primesc indemnizatia si pe aprilie. Solutia propusa de ea, cea mai simpla, e sa nu ridic cele 8 milioane de la posta, sa se intoarca la directia de munca, sa vada aia ca n-am vrut banii, si sa-si puna intrebarea daca nu cumva vreau stimulentul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kid2003 spune:
HB e Half Board, adica mic dejun si cina. AI e all inclusive (doar mancare si bauturi autohtone) si UAI - ultra all inclusive (mancare +bautura la orice ora, oricat, orice marca).
Na, ca ma bagai si io. Altceva mai enteresant nu am de raportat.
Decat, poate, ca de luni ma intorc la serviciu.
kid2003 spune:
Da, jadi, zi si ce numar are masina ta. Facem pariuri? Eu cred ca e 407 (sa fie ala berlina sau ala break n-as putea sa spun)