Simptome de sarcina! - 13
Raspunsuri - Pagina 3
saftoiu_gina spune:
Carmencyta multumesc, asa o sa fac ,uite plec acum de aici cu picioarele tarsaite.

alionushca spune:
Salutare fetelor 
Nu ma pot abtine sa nu intru pe la voi chiar daca eu luna nici nu am de unde sa am simtome se sarcina![]()
Da voi sunteti bravo - Gina felictari mama - un bebelus sanatos si o sarcina usoara, ca sa mai vrei vreo trei dupa ![]()
Bubuleana fata mea draga, cum ramine cu munca in folosul societatii
- sau s-o intreb eu pe Gina care e reteta celor doua liniute a ei, si mai ales a rezultatului testului de singe
Se poate![]()
Va pup fetelor, hai sa vad dupa simtome si rezultate - dupa colectez retete de bebelusi pentru ca mie dr. mi-a spus ca dupa crioterapie chiar luna viitoare pot sa 
Aliona
Nadia1976 spune:
Buna, tuturor! In primul rand o sa va spun ca e prima oara ca intru aici, la acest subiect; aspir de multisor la un bb care se incapataneaza sa nu vina. Dar mare nevoie am de o lamurire; simptome: greturi, simtul mirosului f dezvoltat, oboseala (de vreo 2-3 saptamani nu fac nimic, si totusi nu am gram de energie); CM am avut, cu o saptamana mai devreme decat trebuia si totusi, in marea mea dorinta de vesti bune, am facut un test (luni) si am avut asa: linia de control si o linie... dar nu verticala (cum era normal), ci orizontala, si de un roz fff deschis, care a disparut dupa vreo 5 minute... nu stiu ce sa cred...
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
RUXMAX spune:
Cred ca sunt pe drumul cel bun, pe scurt mi-am luat liber si miine ma prezint la Polizu pt echo si restul...Fac pe mine de frica , fara exagerare...
Multam de incurajari..
. Sa fie cu burtici la taote fetele!!!
rux
megbeng spune:
nadya, daca liniutza a doua nu e paralele cu prima inseaman ca testul are o problema, eu zic sa faci altul!
gina, bravo!!! sa fiti sanatosi!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
bubuleana spune:
Aliona, ai dreptate!

Deci, fetelor: PamELLA, Gina, Ruxmax spuneti-ne si noua care e retzeta voastra de a ramane
?? Cum ati reustit?? 
Invatatti-ne si pe noi
Eu si cu Aliona strangem retete de facut bebei ![]()
![]()
va pup dulce pe toate si va doresc bebei frumosi si sanatosi!!!
bubuleana
Ioanatugs spune:
BUNA FETELOR!
Despre mine pot sa va spun ca
stau pe tusa luna asta. Mi-a
iesit la analize prolactina
marita si testul beta negativ.
Asa ca stau si inghit Briocriptin
care e oribil si-mi da stari de
somn si de voma. Acum va tin voua
pumnii luna asta!
BUBULEANA bafta la
strans retete de facut bebici!
Poate luna asta ne dai si tu una!![]()
Ce zici ? Hai ca eu fac galerie pt. tine

HAI BUBULEANA!
Cu drag Ioana Tugs
flori76 spune:
quote:
Originally posted by RUXMAX
Deci doua liniutesi NICI UN SIMPTOM..cum e posibil asa ceva...Si desigur... 10 zile intirziere...si nu am timp de loc de
..de investigatii etc...
Ruxmax,deci postarea ta ma face sa sper,ca niciodata,
ca s-ar putea intampla si la mine minunea.Eu sunt in ziua 34 si de o saptamana ma doare burtica de zic mereu "gata,imi vine".Nu vine,dar nici alte simptome nu am,in afara de o fff.usoara jena la sani.Test nu am curaj sa fac.Eu am CM tare dereglat(de ex luna trecuta mi-a venit la 24 zile,sunt luni cand imi vine si la 40 zile).
Hai ca m-am intins cat o zi de post.Iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara,fara probleme si un bb sanatos!

Flori
Noi
bubuleana spune:
Ioana: imi pare rau ca te chinui cu bocriptinul dar uita-te la partea buna a lucrurilor: te antreneaza cu starile de voma pt perioada in care vei fi 
Multumesc din suflet de urari, as vrea sa dau si eu o reteta momentan nu am simptome deloc... totusi e de-abia Z22 ![]()

bubuleana

..de investigatii etc...