Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
canda_h spune:
Buna fetelor,
Nico sa sti ca m-ai bagat si pe mine in ceata ... si eu folosesc tot Bucovina pentru bibe, dar pana acum nu am observat depuneri. Daca gasiti vreo apa buna sa imi spuneti si mie ... daca nu trecem la apa de pompa.
Janina nu stiu ce lapte se da la Bucuresti gratuit, aici se da Bebelac care cica e bun. Noi am luat sa incercam si Filip a facut urat de la el ... adica la durut burta dupa fiecare masa in care i-am bagat Bebelac. Am sunat doctoritza ca sa o intreb daca mai are rost sa insist si ea ne-a spus sa revenim la Nan si daca nu il mai doare burta sa uitam de Bebelac. Deci chiar daca laptele e bun depinde daca il accepta bebeu.
v-am pupat ca plecam afara ... n-am mai vazut soare de vreo doua zile si am stat inchisi in casa ... 
Angi
de motanel 
Giova spune:
Janina, imi pare rau ca a plans. dar lasa ca am vb. si cu dr. si mi-a spus ca astea scumpe, pe care le luam nu dau reactii ca sunt a-celulare, bla, bla., bla. nu am mai priceput nimic. cica nici alea pe care le fac ei gratuite nu prea dau, doar cel de rujeola, dar mai avem pana atunci.
Fetelor, incep si eu ca si ioana. ma dispera marco, vrea mai mult in fundic, si incearca sa se ridice, se impinge in fata. aseara cand il alaptam era sa-l scap. pana mi-am mutat eu mamelonul la celalat san, el urgent a vrut sus.
fug sa-i dau papica.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
utocatalina spune:
Giova eu nu am inca treaba, ca Bia nu da semne ca vrea in fund...in schimb cind se zbate in brate sau in pat are o forta
...aseara o durea burta si asa dadea din picioare ca am crezut ca face patul arsice
..tataia saracul din toate suruburile! Janina imi pare rau ca a durut-o vaccinul pe Carla..pup sa treaca!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca 
adameasca spune:
Ia cautati voi in arhiva subiecte despre apa plata pentru laptele praf. Eu imi amintesc ca majoritatea discutiilor au dus la acelasi rezultat: apa plata cu cele mai putine saruri e Izvorul Alb, Bucovina e printre cea mai bogata in saruri.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
utocatalina spune:
Multam fain..deci Izvorul Alb e al meu!![]()
Ciresica Bianca 
maraki spune:
Neata la mamici,
Janine imi pare rau pt. Carla, stiu cum este pt. ca Angelo s-a simtit foarte rau dupa vaccin
Nici nu vreau sa ma gandesc la urmatorul cum va fi![]()
Anasebe, cand era Robert mic il curatam si eu cat puteam la putzulica,asa stiam de la dr. ...acum insa astia de aici au zis sa nu umblu deloc la Angelo, cred ca o sa incep si eu incet, incet ca nu am chef sa ajunga la cutit mai tarziu!!!
Nicole hai ca subiectul nr.1 a devenit apa
Am intervenit aseara pt.ca citisem " in ce tara traim " sau ceva de genul asta si am vrut sa stiti ca si la nemti apa este plina de calcar,dupa doua zile se cunoaste deja depunerea de calcar in chestia aia electrica cu care fierb apa ( nu stiu cum se numeste
) Mama a facut pietre la rinichi din cauza apei minerale, nu folosea deloc apa plata si urmarile au fost alea......
Bombonica, am pus pe desktop o poza cu Jasmine raper-itza
am vrut sa o vada si Robert ca eu dorm cand vine el de la sv. Zicea ca sant si aici magazine pt. bebelini cu haine din astea, ca sa imi fac o idee....cat o costat tricoul alb cu nr. pe el?
Fetelor ma duc sa continui curatenia, Cata in seara asta e concursul unde prezinta Jr
Nu mi-ai raspuns daca l-ai auzit cantand prin casa melodia de inceput![]()
Pupicei la bebi si bebe

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
T_Ioana spune:
Fetelor, noroc cu discutia voastra despre apa ca mi-am amintit ca am apa la fiert pe aragaz...![]()
Eu ii dau apa de la robinet, o fierb cam 10-15 minute(calculez din momentul in care incepe sa clocoteasca), dar si eu la cata formula ii dau, sau ceai....Nu a mai baut lapte praf de duminica....
Aici se da gratuit Lactovit, si e mizerabil. Nu va spun ca fata facea fi-miu cand incercam sa il dau. O sa il folosesc la branzica calcica. Pana acum am facut ciocolata de casa
cu el.
Ma gandeam azi la Marco si diagnosticul lui de fimoza. Stiu ca o sa radeti dar eu habar n-am cum arata cand e fimoza. Eu la baita(daca nu uit) il decalotez usor si il curat de secretiile alea albe, daca e cazul. Mie asa mi-au spus majoritatea mamicilor pe care le-am intrebat....
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
utocatalina spune:
Maraki nu l-am auzit in ultima vreme deloc...nici pe mindra...desi le vad zilnic masinile cind pe a lui, cind pe a ei, nu se mai aude nimik..acum din 2 una: ori nu se mai cearta(putin probabil) ori au capitonat peretii (cel mai sigur)
Si mie imi place concursul asta de mor, dar nu-mi schimb eu ora de culcare pentru el...Fetelor apropo meciul dintre Sora si Smarandescu este asta seara ca eu mor dupa
...sunt sadica?![]()
Ciresica Bianca 
utocatalina spune:
Acum o sterg la Unirea cu ea..sper sa nu ma prinda ploaia..ma intilnesc si cu nasa..caut un sutien misto pentru
si niste ciorapi faini...dar nu mai stiu cit port acum..oare 3 ca inainte de sarcina sau 4?
Ca la cit costa daca dau citeva sute pe ei si nu-mi vin ma spinzur cu ei de lustra!![]()
Ciresica Bianca 
maraki spune:
Cata pai daca nu te-ai in grasat la picioare inseamna ca poti lua nr. vechi, la burta daca ai un pic nu cred ca te deranjeaza sa te stranga putin
Sutienul trebuie sa fie super tare ca ai bluza transparenta
K1 din cate stiu parca este duminica seara
nu sant sigura 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )