Bebelusi de iulie-august 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 2

Dianami spune:
Simona, draga mea, nu am cuvinte care sa descrie ceea ce simt, am citit cu mare parere de rau ceea ce ti s-a intamplat...
In primul rand ii doresc multa, multa sanatate lui Mario, scumpul nostru ginere , daca te pot ajuta cu ceva, cu draga inima iti dau nr. meu de telefon. Sper ca deja se simte mai bine astazi.
Apoi, in legatura cu voi, nu stiu ce sa-ti spun. Oricum, decizia ta sunt sigura ca nu va fi influentata de nimeni de aici, ci doar de dorinta de a va fi bine tie si lui Mario. Indiferent de alegerea facuta, noi vom fi alaturi de tine, tu stii ca aici vei gasi intotdeauna sprijin moral .
Dumnezeu sa va lumineze pe amandoi si sa luati cea mai buna decizie! Iar daca acesta este sfarsitul relatiei, sper doar sa fie de acord comun si sa incheiati totul in bune relatii, gandindu-va ca amandoi ati dat nastere unei minuni: Mario .
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Dianami spune:
Sa va mai spun cate ceva si despre noi .
Eu sunt destul de ocupata, ma confrunt cu niste probleme pe care sper sa le rezolv cat mai curand, ca altfel nu stiu ce voi face...Si cu sanatatea stau mai prost, aveam niste probleme cu coloana care se pare ca au recidivat...sper sa fie bine.
Am stagiu de neuropediatrie acum, am examen saptamana viitoare, dar facem de fapt pediatrie, ceea ce ma incanta. Ma simt in largul meu printre copii, imi dau seama ca bine am facut ca am citit cat am putut de mult...parca mi se potriveste mai bine decat orice. La nici un alt stagiu de pana acum nu am avut senzatia asta, chiar daca mi-au mai placut cateva.
E foarte placut sa simti ca ti-ai gasit locul...eu una asa simt .
Iulia e f. bine, o simt destul de grea, cred ca a luat mai mult luna asta, vom vedea la control. A invatat sa stea in 4 labe, dar nu merge inca, sta pe loc .
Ultima noastra idee de joaca: o cutie patrata de carton, invelita de mami in autocolant colorat, in care se gasesc "minuni" : cutii goale de creme, capace mari, mingiute de tenis, carticele si multe altele...e o incantare sa le scoata de acolo si sa le puna la loc
.
E f. afectuoasa, are niste accese de tandrete care ma topesc pur si simplu, vine taras la mine ca sa-si puna capul pe burta mea, apoi incearca sa ma pupe... nu mai pot de fericire.
Va pupam!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

gesi spune:
quote:
Gesi, ai ghicit ziua mea de nastere . Simona si Emaaimee, sunt in decada de mijloc, nu in a treia .
Nu as fi reusit fara Simona!
Pupici la copiii bolnavi si mamicile ingrijorate.

In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.

hristina spune:
Unde sunteti, fetelor? Ati dezertat toate?
Diana, sa-ti rezolvi repede problemele, indiferent de natura lor! Ne gandim la tine, sa iasa bine! Sanatate multa, sa poti avea grija de superbebelusa!
Bafta la examen! si poate te specializezi pe pediatrie! Cred ca ai profesa cu multa dragoste si cu mult devotament!
Reiau si eu, intrebarea : Va duceti anul asta la mare? si daca da, pentru cat timp ar fi indicat pentru bb?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

anis spune:
Hristina si eu am sa ma duc la mare ,odata in august 10 zile, apoi in octombrie la greci.Pe tine ce te preocupa exact?
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

emaaimee spune:
Buna dragele,
doresc muuulta sanatate bb bolnaviori :Briana-Ana,OanaC-Eva,Corina-Aris,Andreea-Tudor
si tuturor bb si mamicilor sanatate.
urez si bb nascuti azi
Simona-imi pare tare rau ca treci prin situatia asta.sper sa iei cea mai buna deciziesa nu te simti obligata sa ne citesti si sa ne raspunzi,vino la noi si descarca-ti oful daca te ajuta.nimeni nu se va supara ca nu vei raspunde ca de obicei tuturor,noi suntem aici un umar virtual
multumesc de aprecierile la adresa minunii mele
Mari-la noi nu are la Tesco,doar pe la arabi cica.dar nu am prins.
Kasi-noi stam la mare ce zici de asta
eu as zice sa nu te ingrijorezi.e si la discutii generale un subiect pe tema astahttp://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70078&whichpage=1 .de ex:in Irl de Nord a aparut virusul la lebede,deci gata intram in panica
.acum cum crezi..oricum H5N1 nu e virus nou,a mai fost o epidemie seriosa si dupa al 2 lea razb mondial.am vazut un reportaj la
despre asta.

Uite atat suntem de mari

emaaimee spune:
adica la mare in Ro,in Cta.si ajungem acum pe 21 si stam toata vara macar
noapte buna mamici si bb

Uite atat suntem de mari

Simonaci79 spune:
Buna seara! In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pt sustinere! Am sa incerc sa raspund pe scurt fiecareia dintre voi!
Dede- multumesc mult! Decizia din pacate (sau fericire nu stiu cum sa zic) e luata, mai tb sa-mi dea Dumnezeu putere sa ies din asta!
Monai- multumesc mult! Din pacate Mario e tot bolnavior iar el, ca un tata "adevarat" nu a stat decat 10 min cu el si apoi inca un sf de ora cand i l-am dus eu in brate pt ca striga "tata, tata!" Si cand i-am zis ca vreau sa merg maine la spital si ca-mi tb banane mi-a zis ca nu are timp!!! Din pacate nici in al 12-lea ceas nu ii vine mintea la cap, decat sa imi zica mie ca nu sunt in stare sa-l cresc ca m-am bazat doar pe ce a zis dna dr si nu l-am dus si la orl! Iar el e tata bun pt ca, ca niciodata a venit direct la copil si l-a luat cu el 10 min!!! Si a fost la deschiderea carrefour baneasa cand stia ca copilul are febra!!!! Asta e, daca am lasat sa mearga lucrurile pana aici....dar nu imi pare rau pt ca am un copilas minunat si tare bun!!! Am vb si cu dna avocat azi simi-a zis ca e nebun daca credce ca va lua copilul ca in nici un caz un copil maimic de un an nu e increditat tatalui!!! Si ca asta nu se va intampla sub nici o forma! Asa ca m-am mai linistit un pic! Pupici!
Acusor- multumesc mult si tie, din pacate nu e o chestie de mom pt ca de data asta eu vreu si sunt hotarata! Eu am mai avut experienta mutatului odata si a plans sa vin inapoi dupa ce ma daduse afara si la 2 luni uitase tot si a inceput iar!!!! Si la 3 luni dupa nunta ma ameninta ca divorteaza! Asa ca daca pt mine nu am fost tare pt copil o voi face!!! Tb sa o fac acum pana nu creste si realizeaza si el!
Gesi - multumesc mult pt cuvintele tale! M-au facut sa plang desi imi propusesem sa nu o mai fac!!! Intradevar cum bine ai intuit motivele mele sunt solide si este vb de o drama la mijloc! Am incercat din rasputeri cand eram numai noi dar acum e copilul la mijloc si el merita ceva mai bun decat scandaluri zilnice!!!! Iti multumesc ca esti alaturi de mine!! Multumesc mult si pt pont, noi aveam leduri separate, pe fir, dar voi cauta si asa!
Albinutzza- tie iti multumesc in mod special si imi cer scuze ca ti-am rasp asa de tarziu dar nu am putut mai devreme! Sper sa ma ajute Dumnezeu si sa-mi dea puterea sa fac ce e cel mai bine! Oricum am avertizat-o pe mama ca primul lucru pe care il fac e sa-mi montez internet ca fara voi nu pot sta! Poate sa lipsesc o per daca-mi paroleaza calculatorul ceea ce sper sa nu se intample!
Anis- cale de comunicare nu mai exista, am incercat de nenumarate ori si daca nu ma ameninta, da tv la maxim!!! Nu vrea sa vb pur si simplu si nu a vrut niciodata! La noi marea problema e gelozia lui bolnava si de fiecare data cand ne-am impacat a considerat ca m-a iertat desi nu facusem nimic! Iar la injuriile pe care le aud....mai bine singura! Multumesc mult!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel

svety spune:
Am avut tare mult de lucru azi. Am golit de prin colturile camerei, de dupa usi si debaraua e goala. Dani parca a inteles ca mi-e greu singura si "m-a ajutat" tragand hainele din dulap sa le aranjez. A fost tare cuminte.
Briana am citit ca Ana e bolnavioara. Eu iti zic sa fii cu picioarele pe pamant ca asa judeci bine si o sa faci ce trebuie. Cine vorbeste!!! Eu la 37.6 o sun pe mama care-i asist. pediatra. Sa se faca bine si sa nu fie nevoie de operatie.
Simona te imbratisez cu tot dragul pentru ca stiu prin ce treci, chiar daca nu din perspectiva mea...dar am fost si eu implicata. Cu riscul de a fi sceptica, spun ca omul nu se schimba.
hristina, noi mergem pt. 10 zile dar la soare numai dimineata vom sta. Putin mi-e frica de insolatie la Dani. O sa-l calesc putin aici la noi ca avem lacuri sarate.
Diana o sa ai o meserie tare frumoasa. Mama e asistenta la pediatrie si de 29 de ani pune suflet in meserie. Sa vezi ce grija are de puradeii abandonati. Mai sunt si oameni cu suflet - nu ca-i mama - dar pe unii ii gasesti mai greu.
mamide dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete

Simonaci79 spune:
Andre_ea - Multumesc mult, stiam eu ca ma pot baza pe voi! Iar tie iti doresc multa sanatate si sa scapi repede de raceala!
Ema.nu.ela- eu nu ii dau inca nimic pt stomacel lui Mario pt ca abia joia viit imi dau rez analizelor, e doar o banuiala! Cu problema mea, crede-ma ca nici eu nu as fi vrut sa ajung aici si ca este chiar necesar! Insa altcineva in viata mea e ultimul lucru pe care mi-l doresc, cel putin acum! Vreau sa fiu doar eu si cu copilul meu si sa putem fii fericiti si noi!!!! La noi nu sunt doar amenintari este chiar serios si final! Cel putin di partea mea, el nu cred ca realizeaza cat sunt de hotarata pt ca l-am mai amenintat si alta data! Si din punctul meu de vedere, desi e mai greu cu copii, e mai imp sa faci acest pas cand exista si un copil, pt ca daca tu poti trece cu vederea cand te priveste numai pe tine, cand e si un copil care sufera....mai bine numai cu mama! Si nu ii va interzice nimeni sa-l vada si zilnic daca vrea!!!! Ca nu sunt absura, doar e si copilul lui! Vreau numai sa fiu linistita si sa nu mai fiu nevoita sa dau socoteala zilnic pt lucruri pe care nu le-am facut! Multumesc pt incurajare!
Ella- multumesc mult! Cum spuneam nu e de mom! Cand scriu aici nu sunt si online ca sa termin mai repede! Nu stiuce ne va rezerva viit, cine stie? Poate peste 3-4 ani vom fi din nou impreuna desi e greu de crezut, insa noi suntem de 8 ani impreuna si din pacate am trecut de multe ori prin sit similare, prea multe ca sa mai trec iar cu vederea! Plus ca sunt multe lucruri pe care din farama de respect pe care o am pt el nu le pot spune!!!! Si nu vreau sa vb pe mess despre asta, imi e teama sa nu vada in recent mess! Aici isi cam prinde urechile! Dac vrei vb pe Pm!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel