Caut cosmeticiana

Caut cosmeticiana | Autor: dolcebaby

Link direct la acest mesaj

Fetelor caut si eu o cosmeticiana buna in Berceni

Voi naste peste 2 saptamini si trebuie sa ma epilez inainte iar cosmeticiana la care mergeam este in Lacul Tei... si imi este foarte greu cu burta mare sa mai ajung pina la ea.

Acum o saptamina am incercat un salon din apropierea casei unde nu cunosteam pe nimeni si am avut parte de un tratament de KK... am crezut ca mi-a jumulit si pielea tanti aia, mentionez ca m-a facut cu banda de hirtie si nici macar nu m-a curatat bine, nu a fost prea mare diferenta de cum m-am dus.

VA rog sa ma ajutati ca nu as vrea sa ma fac cu lama pt ca nu m-am facut niciodata

Dolce

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Dolce si eu sunt f pretentioasa cu cosmeticienel! Din cauza burticii am zis sa nu mai merg pana la tipa care ma "aranja" pe mine si am fost pe langa Big. M-a facut numai bubite...si asta cu ceara de unica folosinta. Imi venea sa o strang de gat. Asa ca data trecuta am facut un efort si am fost la cosmeticiana mea. Cabinetul respectiv nu e prea aproape, dar daca te incanta iti dau si nr ei pe PM: de la Baba Novac faci dreapta si mergi pana la urmatoarea intersectie semaforizata. Apoi stanga vreo 200 m si vezi cabinetul pe partea dreapta; este intr-un imobil cu 2 etaje, primul etaj fiind ocupat cu un magazin. E si f ieftin. Data trecuta am dat 800 mii pe: epilaj inghinal total, picioare, maini, tratament cosmetic si "cotizatia" de rigoare. Dar am plecat fericita! Si in plus, are mare experienta la gravidute!

Roxana Claudia 32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanau spune:

Unde anume in Berceni?
Zona P-ta Resita - Uioara e OK?
Daca da, spune-mi si iti trimit tel pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nu gasesti oare si in Pagini Aurii?

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Nu gasesti oare si in Pagini Aurii?

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Dolcebaby vroia o cosmeticiana cu recomandare, nu din pagini aurii.
Btw, vad ca esti tare prolifica in sfaturi si sugestii!

Vorba cuiva, parerea ta conteaza foarte mult pentru mine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Multumesc frumos Alina

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Dolce si eu sunt f pretentioasa cu cosmeticienel! Din cauza burticii am zis sa nu mai merg pana la tipa care ma "aranja" pe mine si am fost pe langa Big. M-a facut numai bubite...si asta cu ceara de unica folosinta. Imi venea sa o strang de gat. Asa ca data trecuta am facut un efort si am fost la cosmeticiana mea. Cabinetul respectiv nu e prea aproape, dar daca te incanta iti dau si nr ei pe PM: de la Baba Novac faci dreapta si mergi pana la urmatoarea intersectie semaforizata. Apoi stanga vreo 200 m si vezi cabinetul pe partea dreapta; este intr-un imobil cu 2 etaje, primul etaj fiind ocupat cu un magazin. E si f ieftin. Data trecuta am dat 800 mii pe: epilaj inghinal total, picioare, maini, tratament cosmetic si "cotizatia" de rigoare. Dar am plecat fericita! Si in plus, are mare experienta la gravidute!

Roxana Claudia 32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE

Eu stau pe langa zona respectiva si caut cu disperare o cosmeticiana buna...Am avut o cosmeticiana foarte buna la salonul la care ma duceam de obicei, dar a plecat...
Poti te rog frumos sa imi explici ceva mai detaliat pe unde vine cabinetul? este cumva pe Campia Libertatii?? Sau poti sa-mi dai un Pm cu numarul ei de telefon??
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Dolce eu stiu un salon pe langa scoala de politie,este intre Brancoveanu si Big, daca te intereseaza i-ti trimit pe Pm numele si numarul de tel, este si ieftin si cosmeticiana este o doamna foarte buna, blanda si cunoscatoare in ale tehnicii. eu acolo ma fac de 4 ani, am fost operata de sarcina extrauterina si la 2 sapt dupa operatie am mers la epilat, nu am avut nicio problema si nicio bubita, m-a facut impecabil....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, dar o cosmeticiana in sectorul 6 mai exact prin Militari puteti sa recomandati?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

buna,eu am fost chiar azi la un salon in militari,si a fost super.mi-a facut tratament cosmetic300.000Daca te intereseaza iti dau nr4345628 sau uitate pe www.divahair.ro si vei gasi multe saloane din militari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

in militari este un salon cu o cosmeticiana excelenta la valea lunga. daca te intereseaza da-mi un pm si iti dau nr de telefon si alte detalii.

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

Mergi la inceput