ce gatim azi(26)
Raspunsuri - Pagina 8
daniela_daneza spune:
Omleta cu sunca !Salata asortata de sezon!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
krelia spune:
Pai..cantitati nu pot sa-ti spun, caci le-am facut din ochi...dar asa, aproximativ, cat am pus eu la o tava de-aia mare (din set din ala de 3):
- cartofi, cam o oala mai maricica
- oua, cam 6
- branza, asta chiarr ca dupa oki, in functie de cat de gros vrei sa-ti iasa stratul
- smantana, cam un borcan de 500 gr
- am mai pus si vreo 4 oua fierte (dk nu vrei, nu pui)
Am fiert cartofii in coaja. Separat, am amestecat branza (putin sarata si care sa se poata sfarama) cu smantana si cu 4 oua crude. Am uns tava cu putin ulei, am pus un strat de cartofi curatati de coaja si taiati rondele, am turnat apoi branza amestecata cu smantana si cu ouale. Am pus ouale fierte taiate rondele. Am asezat iar un strat de cartofi rondele. Am amestecat restul de smanatana si cele 2 oua crude ramase, le-am turnat peste restul compozitiei in tava. Am bagat tava la cuptorul incins la 180 gr. cu fro juma' de ora inainte si am scos tava cand s-a format o pojghitza aurie-maronie pe deasupra si cand mirosea
...
..rece sau calda..e la fel de gustoasa!
si eu!
PS..bine, nush dk e sufle sau budinca..da'...pan la urma..tot cartofi cu branza la cuptor se keama, nu?![]()
quote:
Originally posted by CRISMIR
KRELIA,cum ai facut sufle de cartofi cu branza si ou la cuptor?..multam anticipat!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
bubu05 spune:
Ieri: Varza dulce cu pui, taietei si smantana
Azi: Salata orientala cu de toate
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
maimutzica spune:
mici si pulpe de pui la gratar cu cartofi prajiti
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!
mazzel spune:
gratare la grill si cartofi cu ceapa feliute la grill si salata de salata verde, salata de oua cu putina maioneza si condimente.
miria_cristina spune:
Eu am pregatit pilaf sarbesc, fripturica de vita cu sos de vin si placinta cu mere. Ciorba mai aveam de acum 2 zile, ca nu ma obosesc sa o fac la 2, si este din pui.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
bubu05 spune:
Aseara: Snitele de pui cu cartofi prajiti si muuult usturoi
Azi: nush...mai avem varzica
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
maimutzica spune:
mancarica de fasole cu carnaciori si ardei copti
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!
Happiness_4_us spune:
Astazi avem la masa de seara friptura de vita in sange si salata de cruditati!
Nana Motoc