Mamici de sept-oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
pufymic spune:
Susa ti-am trimis email cu parola!Cat despre maseaua mea ma doare....si inca rau....
....dar rabd eu pana sambata!Si o sa-mi faca anestezie ca e ok in sarcina(adica din trim 2 incolo e ok).....de-abia astept sa merg ca nu mai pot!
Multa sanatate fetelor care sunt racite
....sper sa nu racesc si eu ca s-a luat caldura si e un frig la noi....brrrrrr!
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
pufymic spune:
Danip uite ce stiu eu despre infectiile urinare in sarcina: infectiile urinare sunt frecvent intalnite in sarcina, deoarece pe de o parte, hormonii produsi de placenta, iar pe de alta parte, compresiunea uterului asupra cailor urinare favorizeaza aceste infectii. Simptomatologia( mictionari frecvente cu usturimi/dureri si urina tulbure(nu e obligatorie) urat mirositoare) poate fi usor trecuta cu vederea, stiut fiind ca orice femeie gravida, indiferent cat de avansata e sarcina, merge des la toaleta. De aceea se indica ccca examenul sumar de urina si urocultura( cand e cazul)sa fie repetate ori de cate ori exista semne care sugereaza infectia urinara (cistita).
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
gripo spune:
Dragi gravidute,
Eu ma simt super, chiar am o problema cu mancarea. Mi-e o foame de mor, si sper sa treaca mai repede, ca altfel...o sa devin super mom la propriu.
In legatura cu infectia urinara, ca eu m-am tot lovit de asta ani de zile,(ca faceam pietre la rinichi, si astea sunt mereu insotite de infectii), stiu ca daca treci de primul trimestru de sarcina, poate duce la avort spontan, de-asta se face preventiv urocultura, pe care trebuie sa ti-o dea medicul sa o faci. Nu intotdeauna da simptome, la mine de ex. nu dadea.
In ceea ce priveste bubitele sau alte transformari la nivelul pielii, altele decat cele provocate de alergii sau alte boli si sensibilitati, sunt normale in timpul sarcinii. Din nefericire, nu toate gravidutele isi pastreaza aspectul frumos si pe timpul sarcinii, dar nu va faceti griji, toate aceste efecte secundare dispar dupa nastere, si ce mai conteaza, cand vine pe lume o minune?
Eu trebuie sa va anunt ca lipsesc pana a 2-a zi de Pasti, pentru ca plec la munte( fac Pastele la Cozia). Nu stiu daca voi gasi pe-acolo vreun internet cafe, dar recuperez eu cand ma intorc. Asa ca va urez la toate Sarbatori Fericite, un Paste frumos, cald si cu multa pace in suflet, multa sanatate si La multi ani celor care isi serbeaza ziua de naster in aceasta perioada sau ziua de nume de Florii.
Va pup dulce si din suflet.
18fix
Crisnemes spune:
Buna tuturor gravidutzelor!
Ale- eu stiu ca algocalminul in sarcina nu e bun mai ales in trimestrul 3 poate afecta fatul foarte mult. Voi cauta in revista mami articolul despre algocalmin. Pana in trim 3 se poate lua doar 1 pastila pe zi.
Cricor- stiu ca in alergie se ia Claritin . Cand are Dragos alergie sau eu am facut de vreo 2 ori medicul imi spune sa iau calciu lactic si multa lamaie. Nu stiu daca e voie sa iei acum calciu dar bea mult suc cu lamaie.
Nicol si pufymic aveti un vot si de la Dragos.Impreuna i-am admirat pe Vladut si Alesio.
[purple]Georox o cafea pe saptamana?Nu dauneaza nici una pe zi cu conditia sa nu fie foarte tare.
Am pus si eu poza cu burtica mea.
Referitor la nume de colilas- daca va fi tot baietel se va numi VICTOR iar daca va fi fetita o va chema SARA MARIA.
Sapt. viitoare miercuri voi merge la dr. Abia astept.
Pupici

18
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinanms/album?.dir=79e2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ryu spune:
ce mai faceti fetelor,nu am mai scris de mult timp dar sa stiti ca va citesc mereu.am fost la aco 3d, fetelor e o minunatie.L-am vazut pe bb,am un baietel tare nazdravan in timpul eco sa miscat in continuu,si la un moment dat pot jura ca ne-a facut cu manuta mie si lui tati.Tati a cerut si poze cu putulica sa fie el sigur
,eu de emotie am izbucnit in plans,dar una peste alta e bine e sanatos si sant tare fericita.Raluca sa te duci merita toti banii ai senzatia ca se rupe ceva din tine cand il vezi
,va doresc din suflet la toate bb sanatosi

.va pup pe toate
giuliella spune:
salutare
utzelor
Am nevoie de ajutor urgent.
Am de doua zile o mancarime insuportabila de la Candida si simt ca inebunesc ptr ca se tot intensifica si toate tratamentele care le fac de la inceputul sarcinii cu ceai de galbenele si iaurt..nu au nici un rezultat. La dr nu am cum sa ma mai duc ptr ca am fost luni si nu am cum sa mai dau de ea deocamdata. Am mai auzit ca sunt tot felul de preparate care vi s-au dat de dr si va rog sa imi spuneti si mie. Stiu de canestene ceva dar ..mai bine spuneti-mi daca ati avut probleme deastea si ce ati facut.
Va pupacesc
16+
gia
pufymic spune:
Gripo drum bun si "Paste fericit!" si voua!
Crisnemes "studiat" ditamai burtica!
Frumoasa foc! Dar blugii m-au dat gata!
De unde i-ai luat?
Pupici
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
pufymic spune:
Giuliella si eu am avut o infectie cu Candida(cred
) in timpul sarcinii cu Alesio, cand aveam 16 sapt si 6 zile de la UM(mi-am notat de aia stiu exact
) si medicul meu ginecolog mi-a dat un tratament de 3 zile cu :Clotrimazol 1 ovul ivag./zi si Nidoflor crema local(nu intravaginal), 3*1/zi si spalaturi externe cu ceai de galbenele.Iar dupa cele 3 zile de tratament nu am mai avut nimic!
Vezi ce mai zic si restul fetelor!
Multa sanatate
!
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
bibi spune:
Eu sunt bibi si am cel mult 4-5 posturi in grupul asta. \e al naibii de putin dar am o dubla explicatie. Prima ar fi ca suntem/sunteti foarte multe si paginile se umplu cu o viteza uimitoare ceea ce inseamna ca sunteti foarte greu de urmarit. Alta explicatie ar fi lipsa de timp. Ca sa fi o prezenta activa cat de cat cred ca ai nevoie de cel putin 30 de minute zilnic pentru forum, iar mie minutele astea de mutlte ori imi lipsesc si cand mor de foame.
De ce postez acum? Cred ca din dorinta de a intra intr-un ritm care sa ma determine sa mai dau ignore la munca de la birou si sa ma relaxez cu voi.
Eu mai am un baietel acasa, pe care-l cheama David, un nume destul de comun in ultima vreme dar copilul cel putin e unic
. David abia acum a inceput sa constinentizeze cu adevarat cum e cu fratioru din burtica lu` mami si mai nou vrea si el un bebe in burtica. E un copil bun si cald cu putine accese de temperament, nu stralucit si nici genial, ci doar un copil normal, vesel si destul de armonios dezvoltat, atat fizic cat si emotional afectiv.
Number 2 e activ tare in burtica si eu sper ca sarcina mea sa evolueze normal pana la capat. Stiu ca sunteti exasperate de atatea sangerari si alte traume, dar din pacate eu cred ca sunt singura mamica cu cerclaj din acest grup. Deocamdata nu am primit interdictie de a merge la birou asa ca plec dimineata de acasa pe la ora 9.00=9.30 si ma mai intorc seara cam pe la aceeasi ora.
Mai am un rezultat la \triplu test cu o valoare sub minima normala, dar nu cred ca am ce sa fac pentru asta sau cel putin dr. mi-a spus ca mai repet analiza in saptamana 24. Si mai am un RH negativ, dar nu-i bai nici cu asta.
Bune in sarcina asta sunt: lipsa starilor de greata, dragostea pentru cel mic si convingerea ca peste putin timp am sa radiez de fericire cu doi feciori in casa.
Sa aveti o seara buna!
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
pufymic spune:
Bibi ma bucur ca incepi sa mai postezi si tu...cand ai timp!
Imi pare rau ca a fost nevoie de cerclaj....sper ca macar de acum inainte sa fie totul bine cu bb mic!
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo