Clubul nurorilor (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Nadia iti tinem pumnii!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nadia-iti tinem pumnii.
Eu acum ma pregatesc sa vina sotul sa ma ia sa mergem la shopaiala...activitatea mea preferatasi apoi mergem sa mancam ceva, daca gasim vreun restaurant bun.
Ne auzim mai pe seara.
Pupici

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Fetelor iata ce voi pregati de ziua mea:

- Aperitive reci:
1. salata de ciuperci proaspete cu maioneza;
2. salata boeuf;
3. salata de ton cu usturoi (incvelita in muschiulet file)
4. rosii umplute cu pasta de branza si marar;

- Aperitiv cald: Peste la cuptor cu legume gratinate (fara cartofi)

- Friptura: Pui la rotisor cu sufle de conopida;

- Desert:
1. salata de fructe cu sirop de artar (sau vad eu de care gasesc);
2. profiterol (ca am gasit dum trecuta niste gogosele din alea in Billa)

So: Ce parere aveti?

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Am o pofta de profiterol...yam,yam...!
meniul...!
Nadia,si eu iti tin pumnii,sa fie cum vrei tu...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

A.Cicel, noi sintem ambii catalici si numai Pastele catolic il sarbatorim.

Da stress nu imi fac, ca ma ajuta jumatatea, mai putin la mancare. Am de gand sa fac supa ca aperitiv, friptura de porc umpluta cu verdeturi, linga cartofii razuiti si ciuperci in sos, eventual salata. Va scriu si cum fac cartofii razuiti, se rad cartofii, se scurg de zeama, apoi se adauga un ou, putina sare si eventual faina, daca e prea moale. Se amesteca tot, se formeaza in palma o bila(nu prea mare) apoi se turteste si se frige in ulei incins. Arata f aspectos linga mancare. Iar ca desert fac un colac de Paste pe care pun oua vopsite si o torta de ciocolata. Dar poate ma mai razgandesc, ca am vazut bunatatile postate de Natalia. Voi ce idei aveti?
O sa fac iar poze daca iese bine, sper. O sa fim numai noi doi, ca familiile noastre sint ambele la vreo 700 km de noi, in directii opuse bineinteles.

Mersi de urari si de la mine Paste Fericit fetelor catolice dar si celor care sabatoresc si Pastele catolic si cel Ortodox.

Am ras de nazbatiile copiilor, tare dulci si haiosi, sa va bucurati de ei asa cum sint.

Flavia, Sun, A.cicel, Alynutza, Boeru, Camelia, BraveGirl, diadaniela, Nadia, Fanna, Raza si la restul fetelor cite un

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Buna fetelor

mi-am facut si eu aparitia..........am alergat azi toata ziulica.

Fetelor va multumesc pt urarile de stelutza.

Andreea inca o data felicitari.

Corina vreau si eu masaaaaaaaj. Sunt hotarata sa-mi iau un aparat de vibromasaj, cica e ok.

Alinutza ce bine ca ti-ai gasit de cumparat tot ce ti-ai propus...

Razuca La multi ani pt sarbatoritii din fam ta.

Hin sarbatori fericite si tie.

eu maine ma serbez la serviciu pt ca in saptamana mare o sa tin post si nu ma impiedica nici macar faptul ca o sa fie ziua mea. Sper sa nu mai plec pe teren.

va pup pe toate

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Him,iti dam si noi cate un pupic!
Asteptam pozele!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna nurorici!!!
andreea, felicitari pt fetitza!!!

Him,Paste fericit!! (iti spun de pe acuma ca poate nu mai intru pana atunci!)

Paste fericit si pt celelelte fete care sarbatoresc Pastele Catolic!!!!

stie sa imi spuna cineva, in ce conditii iti poti depune lichidarea la zi?? am o prietena care si-a gasit un alt loc de munta si nu mai poate sta in preavizul de 15 zile si nu stie cum sa faca!!! Help!!

pupici la norici!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Ufff...mai fetelor is franta! DAR tot nu ma las...DELOC!
Azi am avut activitati nenumarate, care se vor intinde si maine!
Ne-a trimis mama pachet cu multe scrumbii proaspete si marinate, ca ducem sambata la socri si sa facem gratar si saramura!
Apoi am fost la cumparaturi si i-am luat lui Alex toate prostioarele posibile(sa-l tina pana dupa Paste) si multa carnita si ardei capia(preferatii lui) si jucarii..am cheltuit vreo 2 mil si ceva numai pt el.
Apoi acasa am avut azi unii care ne-au montat niste filtre UV pe geamuri si au spart pe laterale. Era mult praf, moloz...si pana acum am stat cu iubi sa curatam. Maine vin sa termine...asa ca mai am si maine o tura....DAR o sa pot face k lumea!
Pfuuu...acush prajesc cc cartofii si ma chatuiesc cu gagicile...dar tot nu ma las, cum ziceam!
Him pupi!
Nadia tinem pumnii!
Andru felicitari pt ingalbeneala...mamica de baza, ce esti!
Lavi tu pe unde mi-ai umblat?
Pupi...revin

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sarbatori fericite celor tuturor (de Paste si Florii)
Va pupa nora:)

Maine inainte sa plec, sper sa mai apuc sa trag o tura pe aici, ca-mi sunteti tare dragi.

Florina la multi ani si tie de ziua ta (mama ce retete faine, mi-ar place si mie sa o stiu pe aia cu salata de ton si usturoi:).
Si pt Marina la multi ani si chef placut maine la servici, felicitari si pt steluta, la fel si tie Florina.

Raza, Sun, Lavi, cherry, Andreea, Nadia, Alynutza, roxanicea, Dana, Cami, Fana, clauf, Lore, Florina, Marina, Him., Corina, bunicutza... multi si mari :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput