Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ma intereseaza orice tine de zborul nemotorizat. Dintre multii fluturi pe care ii am in cap, acesta este fluturele sef

Mergi la inceput

bat 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Simona cand eram mica ma aruncam de pe casa cu umbrela.
Eu zic sa incerci ca e super. Poti zbura la dubla, poate iti place si continui. Eu am facut scoala in Parang.

Edit: mi-am adus aminte. Dac vrei poti sa te duci la vama vara. Acolo se zboara la faleza se duc multi parapantisti ca e fain. Prind culoar de aer cald si se inalta ceva. Si nu e periculos si pot lua la dubla ca mai fac un ban in plus.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Vad ca numa noi bantuim.

Cuscra unde esti?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna seara fetelor, vad ca v-ati dat in barci cu ochelari de soare, iaurt, pilaf si mamaligi, asta am inteles eu in fuga in care am citit.

Eu am culcat copilul care nu a mancat tot de obosit ce era asa ca ma astept sa se trezeasca devreme... stau si ma gandesc cum sa fac sa ii mai prelungesc somnul dar oricum ar fi, ar trebui sa ma multumesc ca e un copil cuminte si fara nazuri suplimentare.

Maddy imi pare rau ca aveti e.coli, repeta urocultura totusi ca mi-e mi-au facut antibiograma chiar daca nu era infectie. Ieri am renuntat si la intalnirea cu doctorita, noroc ca m-au sunat aia si ma vroiau sa ma amane, cu ocazia asta ma mai gandesc ce sa fac. Tratamenutul homeopat nu am apucat sa il cumparam de la farmacie .

Ia ca am terminat capitolul 93, revin!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Simo, ochelarii i-a luat nasa ei din anglia, i-a comandat de pe Net, poate merge si de la noi. I-a luat de www.mojolondon.co.uk/product.php?sku=47017" target="_blank">aici. Nu au fost chiar asa de scumpi, 12 lire sterline, deci pana in 700 de mii. Asta cu super lentile si protectie.
Sa iti vina sa ca stai in Romania si dai atat pe o crema de soare de bebei

Ce mai dansam?

Mergi la inceput

Ruxandra sper ca nu ti-am creat complexe prea mari dar am scris mesajele cand nu aveam ce face, uite acum ma chinui de cand am nascut sa mai scriu 500 si degeaba .

Mi-am adus aminte cum statea Kid la BE calare peste o tante cu borcanase de la Hipp si acum imi dau seama, cumpara dovleac cu cartofi .

Fetelor dar mintea va e intreaga sa va dati cu parapanta?

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Vera - in fiecare vara ma balosesc la aia cu parapantel in vama. Nu stiam ca se poate si la dublu, buna idee!

Ooooo! Lume noua, lume noua! Jadi - cum se mai simte mama 2?

Eu am o durere crancena de ovare ca intre timp mi-a venit si mie scarbosenia de CM si cred ca ma retrag spre pat sa stau la caldurica.

Va pupez din zbor!

Mergi la inceput

Azi avem in program bosanova .

Am halit juma de oua kinder din ala imens! Ma duc sa bag si o tigare sa fac pofta la niste fete pe aici!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Jadi in caz ca nu m-ai vazut, fumez si eu cu tine. Sunt in spatele tau. Buhuhu!

Mergi la inceput