Minunatele scorpiutze (33)
Raspunsuri - Pagina 16
GabyHila spune:
Neata fetelor,
Ma pregatesc de ture pe la bunici. Si dupa revin cu gandul la plecare.
Dolce draga mea iti tin pumnii si pupam burtica cu noroace. Sa te bucuri de bebelina. Sa ne dai si noua de veste.
Pupice tuturor,
Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
emma27 spune:
Hristos a inviat,tuturor!!!Cam cu intarziere,dar La multi ani, georgianei si elena,sa traiasca popica si la mai mare!!!Petrecere frumoasa in continuare, fetelor!!!
georgi75 spune:
fetele
Va multumesc pentru urari.
Dolce m-am gandit azi la tine. Tin pumnii sa scapi repede si cu bine.Sa ne dai de veste cat de repede poti.
ma duc la nani ca abia am ajuns de la tara si sunt franta.
iar dupa amiaza mergem pe la fini ca aia mica imi poarta numele.azi sarbatorim pe Sf.Gheorghe.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
HelleneC spune:
Ce faceti dragele mele?
Eu simt ca pleznesc... greu e de Paste, toate ne fac cu ochiul din frigider!
Laurici, suntem cu ochii pe monitor sa aflam vesti de la tine fii linistita ca totul va fi super bine si o vedem pe bebelina si noi!
Saru' mana de uarari va spune George, ieri ne-a sunat si Carmen si am primit si mesaje de la "prietenele scorpiute", George e un rasfatat!
Eu sunt terminata de picioare, am bantuit prin oras si nu mai pot!
Va pup si sa aveti o seara faina!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
nastasie spune:
HRISTOS A INVIAT!PASTE FERICIT!
noi am fost numai pe drumuri, vizite, plimbari.de maine ne mai potolim.multumesc tuturor pentru felicitari si va doresc tot binele din lume.
laura, asteptam vesti si mai ales poze cu bebelina.sanatate multa si sa ajungeti cat mai repede acasa.pupici.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
GabyHila spune:
Pup fetele cu drag.
Dolce
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
monica-elizabet spune:
salutare scorpiute,
noi azi tot in plimbari prin parc si-n vizite am fost, dar de maine ne revenim la programul normal
va pup pe toate, noapte buna
monica
georgi75 spune:
buna dimineata scorpiute.
inca mai leneviti prin pat sau sunteti deja la servici?
va pup si va doresc o saptamana minunata.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
monica-elizabet spune:
buna, eu de-abia de maine incep activitatea, am sunat acum si gr la care predau eu incep maine
monica