Minunatele scorpiutze (33)
Raspunsuri - Pagina 13
dolcebaby spune:
MIRA, mama eroina ce esti, iti multumesc pt incurajari
Ma mir ca mai ai timp si de noi cu 3 copilasi nazdravani pe linga tine...
VA doresc Paste Fericit si Noaptea Sfinta sa va umple sufletele frumoase de bucurie si pace !
(cite un pupic pentru fiecare pui si pt tine)
Dolce
georgi75 spune:
Dolce LA MULTI ANI si pt soata ta.O sa-l sarbatoresti in fiecare an cu bebelina
burtica (cat mai e...)
Va pup si pe voi pe toate celelalte si va urez celor ce aveti net doar la job si nu mai puteti intra
PASTE FERICIT!
SI VA MULTUMESC LA RANDU-MI PT URARI.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
HelleneC spune:
Salut la fete!
Noi am biruit si am ajuns la Denie in seara aceasta, insa a stat George ca... mai bine zis nu a stat. Eu am zis ca merg singura sa fiu atenta sa ma simt bine, insa el a insistat popica sa il iau ca e cuminte... promis pana acolo. A mai gasit vreo 5 copii si sa vezi ce era in curtea manastirii, tot un chiot... acum ma dor picioarele de la alergat normal. Maine merg singura, e clar... mai ales ca e cu lumanari!
Pentru fetele care nu au net acasa: Pasti fericite cu toti ai vostri! Sa va simtiti bine, fara probleme digestive si cu copii sanatosi!
Acum fug sa ma odihnesc, maine incep sa fac din mancare, normal ca azi nu am apucat sa coc pasca si cozo, asa ca pe sambata cu faza asta!
Va pup in gashka si ne mai auzim, printre picaturi!
SPOR LA TREABA!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
monica-elizabet spune:
am cantat de la 17 pana la 21,45 dar slujba a fost superba, asa ca as mai fii stat inca pe-atat...daca nu muream de foame
mi-am pregatit deja ingredientele pentru cozonaci si maine dis de dim ma apuc de ei si de pasca
va pup pe toate, sa aveti o noapte buna
monica
nastasie spune:
buna dimineata.eu abia aazi imi fac cumparaturile si maine gatesc.
fetelor, voi ati vopsit pana acum cu vopsea de tipografie?eu intelesesem ca trebuie sa fie praf si a mea e pasta si cica asa trebuie uns oul dupa ce e fiert.sunt niste culori superbe:auriu, argintiu si inca vreo 3, si m-as oftica daca nu mi-ar iesi ca sunt tare frumoase culorile.
fug la treburi.pupici.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
georgi75 spune:
neatza fetele si pupici
nici io nu am facut cumpararturile.azi urmeaza sa le fac si sa fac si prajituri.Mancare face mama la tara ca noi acolo vom petrece Pastele.Am scapat de data asta...
Adriana nici nu am auzit de astfel de vopsea dar din ce spui tu mi-as dori si io sa fac oua asa.
si mai revin
ma duc la cafeluta
Avem si POZE
dolcebaby spune:
Va pup pe toate
Voi pleca la tara pina luni, cred... asa ca am venit sa va spun si eu PASTE FERICIT !
NOAPTE SFINTA SA VA UMPLE SUFLETELE FRUMOASE DE BUCURIE SI PACE !
Laura
Dolce
Anina_n spune:
Dragele mele scorpiutze,
mii de scuze ca nu am mai intrat pe la voi dar am fost prinsa cu munca, aici, la serviciu !
Bine ca acasa am reusit sa terminam toata treaba, numai la gatit, in bucatarie vom mai sta. Cozonacul il face mama soacra, la fel si drobul.
Bucuria cea mare este ca vine sora mea mai mare cu cele 2 fetite ale ei, sa sarbatorim Pastele impreuna.
Va doresc un Paste fericit, alaturi de cei dragi !
Am sa revin marti pt. un nou capitol !
Va imbratisez si va pup cu tot dragul !
Sfintele Pasti sa va aduca lumina in suflet si in casa, sa fiti mai buni si mai gingasi cu cei din jur ! Paste fericit, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
georgi75 spune:
Dolce , Nina PASTE FERICIT SI VOUA!
eu plec abia maine la tara
mai trec pe-aci
Avem si POZE
HelleneC spune:
Spor la treburi!
Eu am terminat camara... cel mai aiurea e sa fac acolo, dar... acum merit pauza 3 minute!
Nina, sa ai un Paste linistit, fericit mai ales ca se aduna verisoarele!
Laurici, si tie numai bine, ne reauzim dupa Paste, abia astept sa iti vad puiutul!
Adriana, mama face cu vopsea de aceea de muuulti ani, e pasta, e drept ca ramane dupa aia cu mainile colorate ceva mai multa vreme, dar ouale ies superbe! Noi facem numai rosii, insa banuiesc ca sunt faine cele aurii! Sa le faci poze! Ai grija sa nu te frigi, stiu ca se fac fierbinti!
Georgi, spor la treburi! petrecem de Paste impreuna!
Va pup pe toate in gashka, ma asteapta salata de boeuf, sa o descant!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele