Minunatele scorpiutze (33)
Raspunsuri - Pagina 10
georgi75 spune:
Am ajuns si io acasa, un car de nervi
M-am certat cu fi-mea pe scari ca nu vrea cu nici un chip sa o ajut sa urce.Si mi se pare totusi mult pentru ea sa urce 9 etaje .Si cum urla ea asa, ies vreo 2 vecini "binevoitori" si ma intreaba ca ce i-am facut?Le-am spus ca am dat-o putin cu capul de perete sa vad daca se sparge...Auzi...Ce i-am facut...Astia ma cred tampita...!!!
Uf!Gata!Nici nu vreau sa ma mai gandesc.
Dolce deci chiar imi furasei pozele ....Io am crezut ca e de pe la mine.Oricum sa stapaneasca bebelina masina sanatoasa.Si cosuletul.Cat despre tine... arati bine sa stii.Hai ca de azi intr-o saptamana, o sa-ti tii comoara in brate.
Va pup pe toate ca dau fuga la trebi,
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
dolcebaby spune:
IO m-am asezat la calculator cu o cafea fara cofeina, o tigara fara nicotina si o votca fara alcool
Georgiana da' tu n-ai lift ? Si ce vecini naspa...auzi sa te intrebe ce i-ai facut?... bine le-ai raspuns !
Parca mi-o inchipui pe gargarita mica cum se incapatineaza ea sa urce scarile singura si cum o enervezi tu ... auzi s-o iei in brate? doar are si ea un cuvint de spus nu? cam tare cei drept de ies vecinii pe la usi da' ce vrei ? are fata personalitate nu ?
Dolce
georgi75 spune:
Dolce fi-mea plange rar... da bine.Are un claxoooon...Si-ti dai seama ca pe scari e rezonanta mai mare.
Cat despre lift... nu mai merge din iunie 2003.Adica exact de cand am ramas gravida. El functioneaza dar este lumina oprita pe scari de cei de la Electrica pentru ca vecinii mei nu binevoiesc sa-si plateasca intretinerea si am ajuns de la o datorie de 15 mil atunci la aproape 50 mil acum( cu penalizari).Asa ca iti dai seama ca nu prea sunt sanse.
M-am obisnuit cu scarile.Da asa-mi vine sa-mi bag piciorul in el de bloc....Acum incercam sa-l vindem, doar ca toata lumea fuge de liftul asta.Apartamentul e misto, io sunt foarte multumita de el.Numai bucataria are 8 mp iar sufrageria 15mp.Si am pus si gresie,faianta, termopane interior, exterior, inclusiv balconul.Deci cine se muta aci ii trage o zugraveala si sta linistit ca nu mai are ce sa mai faca in el.
Io vreau sa ma mut la 3 camere.Dupa Paste dau din nou anunt.
Sper sa reusesc sa-l dau.
Si apropos de persoane d-astea binevoitoare.Mai intalnesc tot vecini(pe scara sau la scara) care incearca sa o ia in brate.Copilul, daca nu cunoaste(sau poate nu-i place fata respectivului ), normal ca nu vrea sa se duca.Si-i auzi:"Vaaaaai! Da ce rea eeeeee!" Sa ma mai prinda intr-o pasa proasta ca azi... ca-i linistesc iar
Asa ca azi am fost a dracului.Na!Si ma mai fac.
Doamne iarta-ma!Ca suntem in saptamana mare....Da ma mai ia si pe mine valul... ca doar sunt scorpioanca...nu?
ca fug la trebi
Avem si POZE
nastasie spune:
georgi, nici al meu nu sta la necunoscuti.nici nu ii baga in seama.mai da-i incolo de vecini.ignora-i.ce ii doare pe ei de fata ta.oau, sa urci 9 etaje zilnic.vaiiii, as muri.bv tie.
ema, nici pe mess nu mai am timp.trag tare rau de tot pana ma stafidesc de tot.
ana, m-am innoit si eu cu o pereche de blugi dar intai trebuie sa-i scurtez ca daca-s pitica ce naibii sa fac.astia fac niste craci la blugi de 2 metri.
laura, super carutul si cosuletul.vezi la astea trebuie sa te gandesti nu la cezariana.trece asa repede ca nici nu-ti mai aduci aminte.noi am trecut si prin travaliu asa ca a fost mai nasol la noi.plus impinsulca-mi venea sa-l pocnesc pe doctor.dar acum am si uitat si tare as mai vrea o fetita.
fug sa termin hartoagele ca deja intru in panica ca nu am facut nici o cumparatura pentru paste.al meu sambata ma ajuta la preparate.acum stabilim meniul ca noi nu mancam miel.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
dolcebaby spune:
Slabuta activitate azi... se vade ca sunteti ocupate cu pregatirile pt Paste numai io stau degeaba ce bine de mine
Adriana iti multumesc pentru aprecieri si pt incurajari
Ai dreptate, voi v-ati chinuit mai mult la nastere dar asta e... sunt doua categorii de oameni PUTERNICI Si SLABI, eu fac parte din a doua categorie si probabil mai sunt si o mama denaturata care se gindeste mai mult la ea decit la intilnirea cu puiul ei
Simt cum ma ia depresia
VA pup pe toate si miine nu stiu daca am timp sa stau la calc. pt ca este sotul liber si plecam la tara iar... sa stiti ca tara mea este la 35 de km de Buc sa nu va ginditi ca am cine stie ce drum lung de facut
Dolce
nastasie spune:
laura, nu e vorba de slabi si puternici.eu vreau sa te fac sa nu-ti mai fie frica.nu te dam maine disparuta daca esti la tara.si nu mai te gandi asa mult ca esti mama denatura, ca nu te gandesti la copil si la operatie.dupa ce o vei vedea uiti de toate si de toti.stai linistita, calmeaza-te ca nu ai de ce sa-ti faci atatea griji.te pup pe tine si pe burtica.
albumul meu
HelleneC spune:
Fetelor, am avut una bucata zi de kko, insa iau partea buna! Sotul a avut un accident cu masina, era si George in masina, l-am gasit speriat si plangand si... acum e la tara, probabil bocind dupa noi. Cred ca sotul va tine minte aceasta "aniversare" mereu, si nici nu a fost vina lui, ca e plina lumea de idioti. In afara de el a mai fost ciocnita o masina fara vina si soferul vinovat era sa fie batut de celalalt, eu de eram cred ca nu scapa de gura mea clar, mai ales ca mi-a speriat copilul! Partea buna e ca baietii sunt ok si masina va fi reparata, avem casco pe ea, deci va costa ciubucul, care mai bine mergea intr-o pereche de papuci sau altceva frumos pentru Paste!
Va dati seama ca azi nu am mai fost buna de nimic, am apucat sa vorbesc dimineata putin cu Emma pe mess si atat!
Va pupacesc si va doresc tot binele din lume, multumim pentru urarile adresate sotului, cred ca Cineva il iubeste si mai ales pe bebe il iubeste mult, ca e pui nevinovat, si in final totul a fost in regula!
Noapte linistita, Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
monica-elizabet spune:
of, elena, imi pare tare rau...bine ca Dumnezeu l-a ocrotit pe georigica si pe sotul tau si sunt bine sanatosi....mai da' chiar de ziua lui...bine ca aveti casco la masina
fetele, noi suntem rase, tunse si frezate...am fost la ciufolici, dar slabutza treaba pe-acolo...ma gandeam ca au mai multe prostioare de impresionat copilashii razvratiti ca ruxida' de unde...o singura masinutza si o motocicleta(in loc de scaun de tuns)...a stat ruxi ce-a stat la inceput si dupa aia sa te tii ce plans a trasdar macar bine ca a reusit tipa aia sa o tunda...e tunsa "baieteste" dar putintel mai lung...oricum ei ii sta frumos si eu o vad cea mai frumoasaca e "ciorica" mea
azi am fost si la repetitia de la cor pentru denii si slujba de Paste, a durat vreo 3 ore si eu simteam ca nu mai pot...abia apoi mi-am adus aminte ca eu nu am mancat de pranzsi de-aia sunt asa de lesinata...dar cand am ajuns acasa am facut carari in frigider
va pup pe toate, sa aveti o noapte buna
monica
georgi75 spune:
Elena...imi pare tare rau de ceea ce s-a intamplat.Bine ca puii tai au scapat cu bine.Fierul e fier da-l incolo ca se repara.
Adriana, si io am probleme la blugi numai ca io-s in extrema cealalta.Ca nu prea imi gasesc pe masura cracilor mei prea lungi....Tu mai ai o scapare ca ii scurtezi, da io...
Pup fetele si noapte buna.
Avem si POZE
nastasie spune:
neata.
of, elena, si voi bube cu masina?imi pare tare rau.bine ca baietii sunt ok.masina se face ea.lasa ca georgica uita se ia cu alte treburi si uita.la fel as fi facut si eu daca era razvan in masina.pupici de la noi si nu te mai enerva ca trece.doar ca pierdeti timpul acum cu refacutul ei.
noi ieri am luat-o din service si arata super.i-au schimbat toata usa din spate de la portbagaj, si stop si bara.e ca noua.azi facem si noi casco la ea.
georgi,asa e.ai dreptate.eu mai pot face ceva, dar la tine e mai nasol.ar trebui sa se gandeasca astia cumva sa ii faca direct pe masura.
monica, noi avem bretonel la cta si la fel nu am fost multumita.de atunci il tund acasa pe razvan.plus ca e scump acolo si nu ii face nimic deosebit decat ce ii fac eu acasa.
va pup pe toate si o zi minunata in ciuda vremii de afara.
albumul meu