Cluj rulz! (46)
Raspunsuri - Pagina 8
asi spune:
Am intrebat de el si nu mi-a fost recomandat.
Fetelor am devorat o punga de caramele.Ce bune au fost.Vai celulita mea!!!!!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
machetutza spune:
fetelor, imi pare tare rau dar nu pot sa vin sambata!
dimineata plecam la bunicii mei, la tara; bunicul se simte din ce in ce mai rau.
Creola cu intarziere de 1 zi, LA MULTI ANI!!!
pentru Maria Sarah!! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii si clipe fericite!
Stanca si eu cred ca e frumos sa aduni dragostea ta si a sotului tau intr-un singur sufletzel! votez "pro"!
aah si...parca vad ce esti cu noua freza!!
Oana felicitari pentru noua slujba! nu-ti face prea multe ganduri cum va fi cu picii! vei vedea ca lucrurile se vor aranja pe parcurs!!
Mariana drum bun si sarbatori fericite cu vreme frumoasa! pt Simon si Stefan!
Codruta, Florina, Raluca - ati primit voturi din partea lui Lucian, pt domnisoarele voastre!
Simona, mama lui Lucian
pozele lui Lucian
svety spune:
Teroritzi m-a exploatat azi la maximum. Asa ca-s KO.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
mariana tache spune:
Vesti bune! Apar la intalnire , cu conditia sa fie de la 16. Habar nu am unde e Casa asta Verde, dar gasesc eu!
Oana, felicitari pt noul job! In ce consta?
Stanca, imi pare tare rau ca nu apari la intalneala! Dar socrela unde este? Bineinteles ca mai vrei un bebe!!! Ca doar asta ati vrut de cand v-ati casatorit! Dar mare grija!!! Cu masura! . Iti doresc din tot sufletul sa ai reusita!
Cristiana, sa aveti distractie faina maine la chefuri. Si un mare pt Thea pe degetel; de la incident, Stefan o pomeneste in fiecare zi: "mancat Thea dedetel...hap..."; iar cand o spune parca detectez o umbra de regret in glas
La multi ani tatalui tau!
Mai! De ce nu e bun vaccinul antivaricelic???? Ca io l-am facut lui Stefan! Medica de fam nu mi-a zis nimic ca nu ar fi indicat , iar pe pediatru nici nu l-am intrebat (nu m-am gandit ca poate fi ceva rau atata timp cat e trecut in carnetul de vaccinari!!!)
Simona, cred ca ma intere psihologul respectiv, ca incep sa am cosmaruri pe fazele lui Stefan; dar pove mai multe maine! Sper sa apucam!
Simona-mache, multumesc de urari. La fel va doresc si eu voua: un Paste fericit si sanatate bunicului!
Creola, sa ne ierti scaparea!!! LA MULTI ANI MARIA SARAH!
Sa fii fericita in viata, sa natoasa si cu mult noroc!
Creola, sa-ti traiasca printzesa si sa te bucuri de ea!
Tatiana, ti-am trimis un mail azi. L-ai primit???
Flavia-anneliese, nu am nici un mail de la tine! Ce faci?
Cine vine la o poveste?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Mariana, nu e Casa Veche? Multumim de poze.
VA ROG, DACA STITI UN PSIHOLOG SA MA AJUTE CU DANI, SA-MI SPUNETI. Se tot trezeste noaptea plangand si nu-l putem trezi. Ma tem sa nu ma mosteneasca.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
steaua spune:
, purcica (dupa cum mi-a zis Mariana)!
Am intrat pe forum sa va zic Paste Fericit, ca noi maine mergem la bunici in MM. Nu am fost de asta vara si abia astept!
, sarah!!!!!!!!!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
mariana tache spune:
Corina!!! Chiar maine trebuia sa mergem si noi, dar l-am convins pe bunicu` ca e mai bine duminica. Asa ca ne intalnim la Farcasa! Abia astept sa iesim cu copiii pe ulitza
Tatiana, gata poza. Vine poza. Fugi de verifica mail-ul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Svety, nu stiu daca e veche sau verde ; cu placere, oricand! Dar nu e prea mic Dani pt psiholog? Tocmai imi zicea Simona ca stie o tipa. Mai intreaba-o.
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
`neata!
Sa aveti o zi minunata, cu mult spor la
Sa ne vedem cu bine!
Sanatate Maxima!!!
nana_sim spune:
Gagici, ramane la 4 la Casa Veche pe Clinicilor, aproape de coltul dinspre Universitate, inainte de o farmacie (capatul strazii cu dublu sens) are terasa in curte, n-o s-o ratati!! Nu mai intru pe DC ca ma apuc de si o anunt si pe Roxa-boxa cu coastele frante.
Creola la multi ani si multe pentru domnisoara cea frumoasa!