Mamici casnice (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Laura ,m-ai omorat !
Pai te lipsesti tu de un sot asa sexos?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Miha,astazi am facut o salata orientala de primavara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=7945.jpg&.src=ph
am mancat juma de castron si apoi am bagat o ora de somn...si apoi vin la voi sa ma vait ca nu reusesc sa slabesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Fetelor m-ati omorat cu Hitler si dragostea voastra de tara

Cami pai as pofti in primul rand la "friptura" aia cu bere, si mai apoi la varza aia de la Cluj, ca taaaaare m-ati mai innebunit cu ea, si pe deasupra ai si facut-o aratoasa ...si dupa ce la confectionez eu p-astea ami vedem ce a ramas...
Apropos de mancare...am facut un tort la botezu lu' ficamea, moamaaaaa a intrat jum de litru de Alexandrion... si in crema si blaturile insiropate cu...am sa scanez poza macar sa il vedeti...numa' daca te uiti la poza, deja

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

la foto din albumul "retete in imagini" am facut o greseala
in loc sa spun "muschi de porc in bere2 am zis "rulada de porc in bere"
dar se vede clar ca nu e o rulada...
nu stiu sa modific.daca voi stiti cum,va invit sa o faceti

noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by ange

Miha,astazi am facut o salata orientala de primavara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=7945.jpg&.src=ph
am mancat juma de castron si apoi am bagat o ora de somn...si apoi vin la voi sa ma vait ca nu reusesc sa slabesc!!

Fetelor eu va spun noapte buna...ma duc sa imi culc mandra si apoi o trag si eu pe dreapta.
V-am ...pe maine

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

cami,cu Hitler era o gluma...duceam stafeta mai departe!al meu sot e bucurestean..nici urma in el de sange nemtesc!si daca te gandesti cumva ca am venit in germania cu vre-un contract de adunat castraveti...te inseli,am venit direct burtoasa bai!
bai,am citit la fetele de martie aprilie ca o fata tot suna la Tina,la tel ei nu raspunde nimeni iar al sotului e inchis!

Mergi la inceput

Miha,pune in album mancarurile,dulciurile care le consideri tu super bune.
Nu cred ca e o idee rea daca ne invatam una pe alta sa gatim
Mie-mi plac mancarurile,dulciurile usor de facut si care nu necesita multtt timp.Nu-mi place deloc sa prind "purici" langa aragaz.Mai bine stau aici cu voi decat la prajeli

Dana,toata lumea mi-a laudat "varza a la cluj" numai tu nu ai spus nimiceu pt. tine am pus pozelemori deesti la regim si deasta te-ai facut mica,mica acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Nici o veste de la Tinuta? Draga de ea si de bebe...

Atunci, noapte buna si de la mine.
As mai sta, dar nu stiu ce e cu Daria, iar plange in disperare, asta-noapte i-a mijit si un dintisor si probabil ca mai vine unul.

si pe maine

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

symaco,par ca nu te-as cunoaste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

quote:
Originally posted by symaco

bai,am citit la fetele de martie aprilie ca o fata tot suna la Tina,la tel ei nu raspunde nimeni iar al sotului e inchis!

"Unde esti tu Tepes, Doamne? /Ca punand mana pe ei, /Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei, /Si in doua temnitzi large cu de-a sila sa-i aduni, /Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"

, acum am vazut... Sper sa fie totul in regula cu ei. Doamne ajuta!

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput