Mamici casnice (30)
Raspunsuri - Pagina 4
zina23 spune:
Acum chiar va zic NOAPTE BUNA!!! Trebuie sa-l culc pe .
pe maine.
Georgy & Roberto-Akira
symaco spune:
zina,da id de messender si hai la conferinta!
cine mai doreste,cine mai pofteste...va asteptam!
mihaela amalia spune:
Scuze fetili ca am plecat asa pe nepusa masa, da' mi sa luat lumina
Camiasteptam retetele la poze
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
ange spune:
zina23, somn usor.
nu ne-ai spus povestea ta de dragoste
unde l-ai cunoascut? cand? si de ce?
ange spune:
auziti nu poci sa ma abtin.o zic si pe asta si ma car la greblat
ma tot gandesc la zina23 cum se "cearta" ea cu japonezul ei? eu cand sunt nervoasa daca nu scot 1000 de cuvinte pe minut nu sunt eu!
Sau cine stie?! daca avea si colegul vre-un cont gras poate-mi muscam limba si vorbeam doar cu dictionarul in fata
Sa fiti iubite
symaco spune:
zina,credeam ca nu ai somn si vi la taclale!poate altadata!
noapte buna!
ce mai atata comunicare frate ca si io zic la felsi ai zis tot!
symaco spune:
quote:
Originally posted by ange
auziti nu poci sa ma abtin.o zic si pe asta si ma car la greblat
ma tot gandesc la zina23 cum se "cearta" ea cu japonezul ei? eu cand sunt nervoasa daca nu scot 1000 de cuvinte pe minut nu sunt eu!
Sau cine stie?! daca avea si colegul vre-un cont gras poate-mi muscam limba si vorbeam doar cu dictionarul in fata
Sa fiti iubite
bai,cami,tu chiar esti din topor...auzi sa vb de contul gras`?,ca parca tu plecasi in canada din dragoste de tara?!
bai cami si inca ceva...io dupa ce am primit 2 reclamatii ma cert..tacand!
mihaela si pe mine m-a sutuit din messenger!
Danelutza spune:
Mai am vrut sa ma messengerigez si eu cu voi, da' vazui ca eram singura in zona si dupa aia... mi-a dat eroare. Cind m-atzi chemat voi aveam mosafiri din tzara Romanica si nu puteam sa... nu-i frumos.
sint_mamica unde esti, m-am bagat la subiectul tau, am adus un pic de veselie, dar disparui ca a venit una care a inceput sa ma mushte , eu cred ca sint persoane carora le place sa se certeeeeeeee din nimic.
Symaco pina la urma nasti zilele astea sau nu ?!
De Tinutza veste poveste ce stitzi, a aparut bebe sau ne tzine in tensiune, ca eu si asha stau prost la capitolul asta.
Aaa, citii tot, am vazut ca facetzi schimb de berbantzi, eu nu-l dau ca ma plimba cu mashina si shtie cum se fac banutzii, lasa ca treaba facem amindoi, nu asha spune la biserica la cununie "la bine si la greu", hei, la bine a fost cind am confectzionat-o pe Isabella iar la greu... sa treaca la sapat gradina ca vine vara.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
symaco spune:
Flavia,distractie faina!da zi cu cine mergi in oras?sotul nu e la munca?te pomenesti ca ai tu vre-un vecin frumos ca,cami?!
danelutza,pai sper ca zilele astea o sa vrea si a mea.pana acum numai alarme false,zic io..sa mai vedem,ca io tot fac comparatie cum a fost la syb.numai ca am impresia ca e alta mancare de peste!
de Tina nu stiu nimic,am trimis un alt sms acum cateva minute dar fara raspuns....motivul sa fie ca isi tine puiul in brate si nu are timp de sms!sa dea d-zeu sa fie asa!
in caz ca imi scrie o sa intru sa va zic..daca nu,ne auzim maine dimineata!