Clubul nurorilor (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

daniela, nu puteti si voi sa-i reamintiti ca a venit vremea buna si sa plece mai repede la tara si sa stea macar vreo jumate de an? luati-i si voi niste gaini, ceva...un purcel,etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

ok sunule! daca tu zici, merg pe mana ta! le stii bien de tot, te pricepi!

sa cresti mare! ce tinerica esti! hai ac te felicitam la momentul x cand vine ziulica ta!
hai steaua, pan auna-lata si mai vb pe aici.

pupilici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mai da mult mai scrieti....fie-va mila de o biata femeie care trebuie sa faca luna in casa....cand sa mai tin pasul cu voi?Ca am si o varsta si uit repede..asa ca trebuie sa va citesc cu atentie...
Va pupic si noapte buna!

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Nadia cand sadesti lacramioarele, gandeste-te si la mine, te rog! Sunt pretioasele mele...offff, abia astept sa fie gata casa sa am si eu gradinaaaaaa! Si apropos...dragutza soacra! Si a mea spune ca-s maniax la curatenie, da' nu ma supar caci are dreptate. Trebuie sa fie totul luna ( mai ales parchetul si clantzele)....

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Ok, Sun, le-am plantat cu gandul la tine; eram atat de fericita ca in sfarsit am gasit, ca dupe ce de 2 ani o innebunesc pe soacra-mea cu ele, am sunat-o sa-i spun ca am gasit.
Si, stiu ca are dreptate, sunt clean freek, ma obsedeaza, si nu doar parchetul si clantele, ci absolut TOTUL. Daca nu luceste vitrina, masutza de cafea, geamurile, tv-ul, etc... ma apuca 'crizele'; totul tre sa luceasca si praful nu-l suport.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

am intrat scurt sa va urez somn usor, ca sint franta de oboseala. Maine scriu mai mult. la toate nurorile,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by clauf1000

daniela, nu puteti si voi sa-i reamintiti ca a venit vremea buna si sa plece mai repede la tara si sa stea macar vreo jumate de an? luati-i si voi niste gaini, ceva...un purcel,etc

Da, da, gaini cu gripa aviara

Gata, fost in orash, distrat, revenit :)

Lavi normal ca ne-a fost dor de tine, se subintelege:))

Paula imi pare rau sa aud ca inca ai probleme cu soacra, ma gandeam ca trece timpul si ar trebui sa-si dea seama ca greseste. Si macar daca nu va ajuta, sa nici nu va deranjeze.
Stiu ca tu esti o femeie puternica si ca vei putea trece si peste problemele cauzate de ea, chiar daca e foarte naspa :(
Probabil ca trebuie sa-i spuneti deschis, ca o femeie ca ea e greu sa-si dea seama asa de la obraz... Pupici multi si te mai asteptam pe aici

Sun pai eu mereu am de imbunatatit cate ceva

roxanicea ia zi, mergem la meci cand joaca Steaua cu CFR?:)

Nadia te rog eu frumos sa pui poze aici cand o sa ai florile, macar sa ne clatim si noi ochii, astia care le vedem doar prin magazine

Dana schimba canalele la TV, in loc de ala cu telenovele baga Eurosport, da asa, ca sa nu-l mai gaseasca ea. Sa vezi dc o sa stea tot cu ochii in TV:)

Hai ca ma duc si eu la nani, somn usor

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

Mersi flavia, esti o dragutza ca de obicei!!!!
Am citit bine ca azi andreea trebuia sa afle ce o sa fie bb??? andreea ai aflat????

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Ok, Flavia, o sa pun poze... poate o luna, sper mai putin.
Va pup

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by impreuna
roxanicea ia zi, mergem la meci cand joaca Steaua cu CFR?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

mergem dar poatre ne-o furam pe cocoasa...ca tinem cu steaua,...in loc de cfr.
sa ne ne spuna astia: fuiiiiiii bucureshtencelor! sigur vor crede ca venim d ela capitala ca sa le facem galerie stelei..

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa aveti o zi faina, fetelor!
Nadia abia astept sa vad floricelele.
Andreutza tin pumnii astazi!
Pup la fete si ne auzim mai incolo!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput