Imbunatatirea relatiei - metode

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Pot sa spun si eu ceva?
Desigur, o sa "sune" aiurea dar asta fiind o parere de-a mea, nu ma astept sa o ia cineva in considerare, pentru ca se aplica strict la cazul meu.

In clipa in care, am renuntat sa imi pun intrebari existentiale despre cuplul meu, atunci cind am renuntat sa ma mai lupt cu toti dintii si toate ghearele, atunci cind am obosit sa inteleg ce-o fi in capul partenerului meu, am avut o revelatie: de fapt, eram fericiti!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Bogdan,

iarta-ma daca gresesc, nu vreau sa te supar mai mult decat esti, deja.
Dar eu as merge mai departe si as spune ca sotia ta si-a dezvoltat in tot acest timp si o doza considerabila de dispret pentru "restul lumii". Are o personalitate puternica si considera, cred eu, ca nu are o replica pe masura. Dar ar dori-o! Eu nu cred ca exista femeie pe lumea asta care sa se simta confortabil in rolul de tractor si in spate, in remorca, sa fie restul lumii. Acuma poate tu nu vezi lucrurile asa, dar ea asa le vede.
Si cu cat se angreneaza in mai multe, crezand ca ceilalti nu se pricep, cu atat se simte mai obosita si mai singura.
Gandeste-te putin la asta! Daca vrei, mai citeste odata si postul meu de mai sus.
Si incearca sa ii vorbesti CU CALM atunci cand se baga peste tine. Trimite-o in alta camera sa se relaxeze si cere-i sa fie indulgenta cand apreciaza stradaniile celorlalti. Macar pana iti lasa timp si spatiu sa ii demonstrezi ca poti prelua din sarcinile pe care le crede numai ale ei.

Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

she... spuneai ca ai intzeles...deci nu mai explic.

Comunicarea dintre 2 oameni necesita mai mult decit sa se iubeasca: eu pot sa stau pe norisorul meu, el pe norisorul lui, sa privim lung in zare si sa ne iubim in sinea noastra de nu mai putem.

De aici nu deduc ca am avea vreo relatie.
Din nou, ai inteles oricum ce am vrut sa spun.
Sint sigura.

Elise

Mergi la inceput