Lacul de unghii!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

eu am renuntat de mult la cele comerciale (aka L'oreal, Maybelline &toata compania de nume sonore de prin multimedia) si am trecut pe profesionale - LCN, Sothys, Mavala. Intrebati in saloanele mai cu "fitze" . Pana si Peggy Sage e ok. Acum depinde si de culoarea pe care o preferati , dar in principiu , estetic vorbind, e de preferat sa aplicati la doua zile, maxim 3 un lac de suprafata fie cu rol de stralucire, fie cu rol de uscare rapida (in functie de ce gasiti mai repede, nu de efecte) . Va prelungeste viata manichiurii..Si salveaza ceva timp .

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Mi-am achizitionat si eu acum vreo luna de zile un tratament pentru unghii de la Peggy Sage (ulei pentru cuticule, intaritor, etc) si sunt multumita de rezultate, mai ales ca aveam niste cuticule rebele care apareau la 2-3 zile dupa manichiura. La capitolul lac de unghii folosesc doar lac incolor pentru ca am unghiile albe si imi place efectul (parca as avea french, dar fara... french), iar ca marca nu am una favorita, dar momentan folosesc Colorama de la Maybelline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Mai, mai, mai, gasesc miresicile mele si pe aici. "Dati-mi" si mie ceva pentru cuticuleee Adica ceva care sa le "topeasca" exista? Ca eu una m-am saturat sa ma tot ciopartzesc cu forfecutzele astea de 2 bani.

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La salon mi s-a facut si mie manichiura cu Peggy Sage si am fost multumita! Iar uleiul ptr cuticule este intr-adevar bun, asa cum a zis si Pepenash. Poti sa il incerci Divine girl.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Divine, incearca uleiul pentru cuticule de la Peggy Sage - eu l-am cumparat dintr-un salon si a costat 20 RON (200.000 ROL) - se aplica o data la cateva zile si, in timp, apar si rezultate, adica le incetineste cresterea. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

si eu folosesc tot Peggy Sage...uleiul de cuticule e foarte bun daca il folosesti cu regularitate ...si de asemeanea si gelul calciu care il poti folosi si ca baza pentru alt lac

si mai au ei un lac metamorfic...care este foarte fain
cred ca este mai ieftin daca luati direct de la ei de la show-room de pe str.Argentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

daca-ti vand... la showroom

manevra "magica" in legatura cu cresterea cuticulelor este ne-taierea lor . Suna contradictoriu - dar daca le tai , nu vor face altceva decat sa recreasca si mai si ... Trebuie impinse inapoi, cu aceeasi regularitate cu cat iti faci si unghiile, impinse fie cu o unghie , fie cu betisorul special conceput din trusele de manichiura. Cu timpul se vor resemna in a sta la locul lor.. eu fac asta de mai bine de 15 ani. Si nu am nevoie de nici o alta solutie pentru cuticule...si nici nu mi se catara pe unghie ...

Alegerea voastra...

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

quote:
Originally posted by anda141

Eu folosesc doar lac de uncghii cu o usoara/naturala tenta de roz, dar f. natural de la Hemel. Ma tine 2 saptamani pe unghii, fara exagerare si spal vase fara manusi. Sunt f. multumita si nu l-as schimba ptr. altul. In plus nici nu usuca unghiile.

Dupa cate vad eu cosmeticele Hemel sunt destul de bune, intrebarea e: eu de unde le iau?

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Le iei direct de la ei,te inscrii si ti le poti procura la pretul redus. Eu m-am inscris ptr. ca sunt f. bune produsele si imi cumpar ptr. mine. Daca vreti mai multe detalii, spuneti-mi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

iar ope mine m-ar interesa ce preturi sunt!

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Pretul este de la 26.4 ron la 32.25 ron 10 ml,depinde de alegere :sidefat,mat sau perlat.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Da, si mie mi-a zis acelasi lucru o prietena de-a mea manichiurista. Cu cat tai pielitele mai des cu atat ele cresc mai repede si indicat ar fi o data pe saptamana cel mai devreme.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput