Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute - 120

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Laura Ioana de cand am aflat nu pot decat sa , ma gandesc f des la tine si sper sa-ti dea Dumnezeu puterea sa-ti gasesti alinarea langa cei dragi si sa mergi mai departe.
Daca ai nevoie de noi,de cineva cu care sa vorbesti suntem aici pentru tine,nu ne ocoli!

Eu n-am mai fost azi la inseminare,am hotarat sa mai incercam si luna asta pe cale naturala si sa mai amanam IAS-ul o luna-doua! Asa ca aseara am profitat de "conjunctura" si mai departe....cum o vrea Dumnezeu!

Va si va doresc o zi buna!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Laura Ioana, ma rog ca bunul Dumnezeuu sa-ti dea puterea sa treci peste tragedia ta.
Asa cum spune si Mishu (pe care o pup) suntem aici, suntem alaturi de tine si luptam alaturi de tine.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

LA MULTI ANI Madana! Sa-ti vezi visele implinite cat mai curand!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

hai ca la mine s-a lamurit, in sfarsit, treaba...MI-A VENIT IERI CICLUL, IN SFRASIT!!! NICIODATA NU AM FOST ATAT DE FERIVCITA DE SOSIREA LUI.... cred ca l-am stimulat nitel si cu coada de soricel...programarea la dr am anulat-o....si sigur e cilcu si nu alta sangerare, de alta natura..m-a luat ieri, exact inainte de examen..cand a zis profu sa ne asezam frumusel in banci eu am tasnit la baie... e ca pe vremuri, fetelor...doar ca ma doare burtica mai putin, in rest cantitatea, culoarea, toate sunt ca de obicei, asa ca incep numaratoarea!! AZI= Z.1...13, SI LA MINE NOROCOASA, CA LA MISHULINA...mishu, o comitem amandoua luna asta?? uf, sunt extrem de incantata!

mishu, am citit de 2 ori postarile tale...adica tu aveai semne si simptome de ovulatie in z. 11-12 si de fapt abia prin z.16-17 se spargea foliculul? nu mai tin minte..tu ai facut vreodata monitorizare? poate doar asta era, nu va sincronizati voi! de ce nu ai facut IA? de estrogen ce a zis? pick-ul ala o fi fost la ovulatie, mai?! hm..si eu care am chiulit azi de la gineco ca ma doare burta de la ciclu..ia uite cum imi mentin antrenamentul citind forumul!

laura ioana am urmarit ce ti s-a intamplat....cred ca doar Dumnezeu si familia iti pot da puterea sa treci peste...

miro si

madana, LA MULTI ANI!!
restul endometrioaselor, multumesc de sustinere...vedeti ca s-a lamurit pana la urma?! pur si simplu a intarziat o saptamana, fiind dupa AC

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Laura Ioana,imi pare nespus de rau...stiu exact cum te simti...familia si sotul e important sa fie alturi de tine acum iar pe povesti,lacrimi si tot ce doresti tu ne ai pe noi.Te pup dulce

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Laura Ioana, imi pare atat de rau...nu am cuvinte! Ti-am tot admirat pozicile si nu ma gandeam ca ceva rau se poate intampla.
Fetelor, ca sa nu o mai edranjez le Laura, spuneti-mi voi, unde a scris ce s-a intamplat?

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Doamne, nu pot sa cred...nici de tine, nici de biata Adriana, este incredibil. Dumnezeu sa va odihneasca fetitele si sa aiba grija de ele. Nu am cuvinte, nu stiu ce sa mai spun...
Dzeu sa va ajute pe amandoua si sa va dea putere sa treceti peste aceasta nenorocire si sa aveti bb-lul vostru sanatos langa voi!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor!

Mishule, ma bucur tare mult ptr rezultatele tale de la echo!
Succes cu IA si sper sa ne dai vesti bune legate de "berze" luna asta! si mie mi s-a intamplat, sa stii, sa ovulez in a15-16 zi, desi ciclul meu normal era de 26 zile; insa de fiecare data cand am avut simptomele clare de ovulatie mai tarziu, imi intarzia si ciclul cu 2-3 zile, si pana la urma faza luteala tot la 12-14 zile era. Poate asa e si la tine, nu e musai sa ai faza luteala sub normal! desi,eu totusi, sper in secret ca de data asta sa nu mai vina deloc uratii!

Ingeras, despre ce-a patit Laura Ioana poti sa vezi aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72408&whichpage=2
Madana, La multi ani! sa fii sanatoasa si fericita, si sa ti se indeplineasca cea mai mare dorinta !
Laura Ioana, si eu ca si alte fete, am plans pentru nenorocirea ta si m-am rugat sa indrepte Dumnezeu greseala asta cat mai repede si sa te ajute sa te ridici si sa mergi mai departe! eu sunt alaturi de tine si sunt sigura ca la anul o sa fie bine!
Miro, sa-ti traiasca si sa creasca in continuare mare si frumos bebelul tau scump!

Va si va urez o zi plina de vesti bune!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Ingerash
Andicutz dragutza ca de obicei! Mi-a prins bine ce mi-ai zis,macar stiu ca nu-s o "ciudatenia a naturii".
Poate nu ai observat dar am scris de dimineatza ca nu mai fac IAS azi,am amanat o luna-doua si luna asta am mai facut o incercare pe cale naturala. Oricum Iepurasului i-am scris din timp,anul trecut m-a "fentat" asa ca anul asta imi e dator
Madana scuze,acum m-am prins ca e ziua ta azi! LA MULTI ANI cu sanatate,sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti si in primul rand un mic si scump!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Laura Ioana
Megbeng lasa ca sigur va fi de asta data II
Madana

Bianca

Mergi la inceput