Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute - 120
Raspunsuri - Pagina 12

iepurila spune:
Nu fetili, nu mi-a dat pregnyl. E prima luna de stimulare si vrea sa vada ce face natura.....
La echo mai merg vineri seara sa vedem daca s-au spart.
Si atunci cand ziceti voi ca e cel mai indicat sa prestez?
Sarumanauta pt grija voastra
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mirona spune:
Iepurash dragalash ... ma bucura ce citesc. Baga mama cate 3 maca pe zi si o sa mai creasca endo. Sper ca-ti da pregnil.
Asi mama, nu cred ca e prea mare foliculul de 24 ... la mine a fost corpul galben de 22/20 la 2 saptamani dupa ovulatie ... deci sigur foliculul a fost mai mare, nu?
megbeng de data asta urlu in gura mare. SI EU MAI SPER PT. TINE. Astept vesti numai de la bune in sus.
Mishu ... bafta mami ... sa ne aduci si tu vesti bune. pe toate endometristele mele dragi.
Miro

am o nepotica talentata

asi spune:
Miro nu vreau sa te contrazic.La marimea asta e cam tarziu sa fac pregnyl(pentru ca foliculul creste si s-ar putea chistiza).Si apoi sa faca stimulare si sa nu declanseze ovulatia e cam ciudat.Daca vroia sa vada ce face natura nu facea stimulare.
Eu una m-am saturat sa aud de imbecili de doctori care fac experiente pe pielea noastra.
Marimea foliculului nu are legatura cu marimea corpului galben care creste foarte mult daca se instaleaza o sarcina.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mirona spune:
serios ASI? dimensiunile corpului galben mai cresc?
Inseamna ca de aia pompeaza dr. mea la utrogestan in mine ... la mine scade corpul galben ... nu vertiginos ... dar scade. Nu stiam de asta.
Nici mie nu mi-au dat alti dr. pregnil ... am cumparat pe barba mea si cu Ale pe messenger mi-a detaliat cum si cand sa mi-l injectez. Ale.
Iepu ... ti-as indica sa te risti si tu ... dar iaca ce zice Asi ... dar e inca ziua 12 la ea ... Asi ce zici ... e tarziu deja?
Miro

am o nepotica talentata

melutzica spune:
Megbeng,mda..IO MAI SPER DIN SUFLET PT TINE(sincer n-am auzit in viata mea sa se greseasca HGS,insa am ajuns la concluzia ca,la noi totul e posibil),si atata timp cat inca nu au venit rushii,si ai un test slab pozitiv,pai...daaaaa...normal ca mai sper!!
Doamne da sa fie totul bine maine,si sa ceri sa-ti faca neaparat un echo
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

melutzica spune:
iepurila,si dupa mine ai valori ff bune.Sa fie cu noroc
Miroo,pupici tie si la bebeee

asi spune:
Miro nu e vorba de in ce zi e ci de dimensiunile foliculilor.Nu pot sa ii dau indicatii pentru ca face ce vrea(sau ce ii zice doctorul iar eu nu am calificare de medic)) dar eu sigur as fi facut pregnyl.Corpul galben creste dupe ce se implanteaza outul pana se dezvolta placenta ca sa preia "treaba" corpului galben.Cred ca prin saptamana 8-10(nu mai stiu sigur).
Evenimentele importante
Razvan

melutzica spune:
megbeng,eram cu gandul la HGs meu pe care trebe sa-l fac incurand si am scris HGS in loc de HCG
;dar cum spuneam:io mai sper de numa

Mishulina spune:
Deci am venit....si sunt absolut shocata de ce mi-au auzit urechile!!!
Sa va povestesc ca poate intelegeti voi cate ceva si-mi explicati si mie,ca io degeaba mai fac eforturi la ora asta sa pun cap-la-cap
Deci ma duc frumusel,linistita,ziua 16....Ma pune la echograf ...ma gandesc pe drum: macar sa vada cum mai stau cu endometrul si daca e vreun corp galben pe acolo sa stiu si eu daca ovulez cu LH asa mic...Stau pe masa de tortura oarecum relaxata si cu gandul la ce v-am zis si aud ca dicteaza dr: "endometru secretor=11 mm" "Aha,bun" -zic eu si ma relaxez,dupa care aud: "Ovar stang,folicul deee...." Poftim !? ce-i ala??? Folicul azi? La care dr continua calm:"Folicul de 20,6 cm!! Sta sa "crape",trebuie actionat"
Am ramas...cu gura cascata!!! Cum adica folicul mare,nespart in ziua 16 ??? Pai si io daca ovulez asa tarziu la ciclul meu scurt cat naiba mai e si faza luteala? 9 zile???
Concluzia: :"Sunteti in faza preovulatorie cu parametrii foarte buni,dau imediat telefon sa va faca un pregnil si maine dimineata facem I.A"
Pe cuvantul meu ca daca nu-mi dadea in scris si nu era si sotzul de fatza singurica ma programam la consultatie la "mansarda" ca eu nu mai inteleg absolut nimic....
Ma duc sa dau cu apa rece pe fatza ca nici nu ma pot concentra la ce vroiam sa va mai spun,ca mai aveam de povestit....
Asa ca sunt...amortita de uimire
Ina

asi spune:
Mishulina e de foarte bine ce ai auzit(mai putin cu faza luteala scurta; poate iti da ceva supliment de progesteron).Succes la IA!O sa iasa cu okisori dupa dimensiunile astea.
Evenimentele importante
Razvan