Suceava (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

hihihi...ilinca ne-a tras de urechi...deci ziua de nastere a mea este 05.09.1976....

dandush vezi adresa data de ilinca , da clic pe ea si acolo introduci adresa ta de mail din yahoo (daca ai), apoi parola..si apesi de doua ori pe continue tu yahoo photo parca , pana ajungi la un album foto unde poti atasa pozicile tale...cu butonul add photo , te duci si le selectezi din calc. tau acolo unde le ai salvate , astepti putin pana le ataseaza si gata...dai shering la poze....si adaugi adresa ta cu copy past la tine in semnatura .....nu stiu daca m=ai putut urmari...oricum e f simplu te descurci tu ai sa vezi...

cam atat voiam sa mai adaug parca...daca am uitat ceva promi sa scriu mai tarziu..

ilinco treci la povestit...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

he-he, floare de colt, se pare ca avem cam toate aceleasi naravuri...cred ca si tu, si carmen, si ilinca au scris in acelasi timp cu mine :)

eu am azi la 2 un examen, da nu e greu asa ca n-am nici un cheeeeeef...stiti, cum sunt materiile alea de umplutura! in facultatea asat am avut 2 materii la care am fost ingrozitor de stresati: "informatica medicala", cu un nene foarte dus cu pluta (am sa va povestesc candva ce pretentii avea) si materia numita "sanatate publica si management" care suna poate bine si pompos, dar practic am invatat din niste manuale vechi tot felul de notiuni teoretice si in mod clar depasite

ilinca, si al mine functioneaza exceptional terapia prin shopping, spre disperarea barbatului, ca rezzultatele celel mai bune le obtin daca e si el cu mine :)) si zici ca abia acum ai descoperit emoticoanele?

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

hihihihhihi..megule ai dreptate..am scris toate in acelasi timp.....
ca sa vezi ce spor la noi...pfiuuuu...sa nu ne deoachem....

aaaaa voiam sa adaug...megule..sa ne spui cum fu filmu....ca eu vazut pe hbo ice age 1 si mi-a placut muuuuulttt....eu sunt topita dupa desene animate...nu stiu dece...dar si in ziua de azi...duminica...ca sunt acasa toata ziua...as sta cu tv-ul numa pe desene...da nu se poatea ca sotul meu nu ma poate rabda o zi intreaga...il mai pacalesc io ..hai inca 10 min ..hai inca 1 ora ...ca iti fac ceva bun de papa..:)).........hihihihi....
gataaa
....am treaba...pup..

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

He he fetele da ce-ati mai scris....ehe....se vede ca e naspa afara, stati la butonat, asa-i?
Ilincaeu de obicei cam pe la ora asta intru pe net, ca noi dormim "ca doua purcici", vorba lui barbata-miu....ne trezim pe la 9-9.30, pana dau papa lui bia, pana una alta, iacata ca se face aproape 11. Despre baie, sa-ti spun drept, nu mai tin minte exact, dar oricum eu una n-am asteptat prea mult, caci baile sunt placerile mele...oricum, am inceput cu unele mai scurte si mai putin fierbinti, si daca nu ma insel cam pe la o luna jumate doua.
Daca e asa si in continuare (vremea), poate-mi termin si eu curatenia in casa....ca pana acu aveam scuza, cica ies la plimbare.......si, apropo de vinerea, eu vinerea nu ies ca de obicei la plimbare (adica pe la 13 ca pana acum) pentru ca sotul are zi scurta si la 14.30 termina serviciul, asa ca il astept si pe el....de obicei vinerea e zi de shopping la mine...
Hai ca va pup si merg sa sterg ceva dulapuri prin bucatarie ....revin...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Hihihicred ca am reusit. Multumesc fetelor. Cred ca mai dureaza putin pana vor putea fi vazute....
hai va pup si SPOR LA TREABA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Meg bafta multa la examen!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Sunt tare trista!
Acum am aflat ca cumnata mea Camelia Dima este in spitalul din Focsani, in coma , iar baietelul ei Stefan de 4 luni a murit.Tatal este plecat militar in Irak .
Am inteles ca asa au fost gasiti de bona, intinsi pe pat, copilul mort si ea in coma, cu ochii fixati in tavan, usa de la intrare era deschisa...Au venit si medicii si politia. Aveau centrala pe gaz...
Fetita a scapat deoarece era la gradinita,totul s-a petrecut in jumatate de ora cat bona a fost dupa cumparaturi...

Am gasit:
http://www.monitorulvn.ro/index.php?&omega=articol&id=12827
http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=7101,
nu-mi vine sa cred.
Camelia este o fata care mereu m-a incurajat, are un suflet mare (mi-a trimis multe hainute de la fata ei de 5 ani Alexandra, pentru fetita mea Diana (3 ani)).
Era atat de fericita ca are baietel acum....
Erau o familie implinita si plina de speranta...
De ce Doamne?
De ce?
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Stefan!

Doamne ai grija de Camelia...da-i putere sa-si poata creste fetita si sa-si gaseasca linistea...

Simina Diana si Andrei

[/blue]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

quote:
Originally posted by simina2005
[brSunt tare trista!
Acum am aflat ca cumnata mea Camelia Dima este in spitalul din Focsani, in coma , iar baietelul ei Stefan de 4 luni a murit.Tatal este plecat militar in Irak .

Of, Doamne! Cumplit!

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Buna dimineata, fetele!
Afara este asa urat de iti vine sa te ascunzi.Am facut greseala si mi-am luat dimineata o fustita cam scurta si mi-au inghetat cracisorii pana la servici. :)
Acum sa revenim la oile noastre, Simina are dreptate in ceea ce priveste efectuarea analizelor inainte de a-ti propune sa faci un bebelas.
Cand am fost la Buc pe 10 martie sa-mi programez intalnirea cu medicii israelieni, dr Matei de la clinica mi-a dat sa fac o gasca de analize, mi-a spus ca fara ele medicii israelieni nici nu ma baga in seama.
Va scriu si voua ce analize mi-au dat sa fac:
-toxoplasma ( IgG, IgM )
-rubella ( IgG, IgM )
-citomegalovirus ( IgG, IgM )
-listeria
-clamydia trahomatis
-ureaplasma
-mycroplasma
-ac cardiolipinici
-ac antifosfolipinici
-ac anti nucleari
-ac anti ADN
-ac anti Sm ( smith )
-profil de coagulare
-factorul V Leyden
-hiv1/hiv2
-VDRL (sifilis)
-hepatita b si c
ultimele trei analize le-a facut si prietenul meu.
In plus aveam deja facute analizele din ziua 5 a CM si ziua 21 a CM.
Toate m-au costat 10.000.000 lei.

Intradevar este dureros sa iti doresti ceva cu atata ardoare si sa ai mari sanse si deficitul financiar sa creeze mari probleme.
Imi pare tare rau pentru fetele care se izbesc de aceasta problema.
Nici eu nu stau bine cu banii, dar cu ajutorul prietenului meu pot profita de sansa care mi-a oferit-o DUMNEZEU.

Va sarut si aveti mare grija de voi si de puisorii vostrii!!!
Afara a inceput sa se lumineze.

sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

cumplit Simina. Atatea accidenta se intampla in utlimul timp. Of Of.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput