Suceava (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Aicia-s....cam in juma de ora iesim....maxim.....mai are cateva lingurite de papa si nu prea vrea...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Tot ce sper e sa nu vina ploaia....ca e cam gri cerul....sa speram ca nu!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Hei !!!!Ati fost la plimbare???Cat mai bateam si eu drumurile(mai ales parcul 3 barbosi) cand eram acasa.............mi-e dor:(. Sper sa ne intalnim candva cu toate. Oare ai mei copii sunt cei mai mari din "grup"??Cum e inebunita Erika dupa copii mici, cred ca o sa va taca capul si o sa putem sta la barfa linistite.
Va doresc o zi buna in continuare .

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am terminat lucrarea de diploma! am predat-o azi indrumatoarei, astept sa imi dea "ok"-ul, sa o si printez...
in rest...sunt in a 4a zi de intarziere a CM, azi am facut testul de sange, diseara am rezultatul, asa ca, vorba unei prietene de al "asteptand un ingereas..".....eu visez la berze

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Megbeng sa fie cu ochisori. Eu de azi incep sa numar AMR pana vine CM: 25, 26, 27, 28.....

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

salutare fetelor...azi scriu mai tarziu...nu am avut deloc timp liber pt mine...
sa urez si eu la multi ani pt copilasul siminei...

am vazut pozicile zamficurai...ce mai e o scumpete de copilas ...

la mine..au venit rusii...ziua 28....sambata adicalea..deci...luna asta nu m-am ales decat cu o reglare a cm ..ceea ce e f bine...

incepe o noua luna..o noua speranta....

megbeng....sunt sigura ca e cu ochisori...rezultatu analizei..dar nu ne-ai spus nimic de simptome....doar intarziere ai avut???

daca a venit barzuta...la tine...ma bucur tare..tre sa ne spui reteta..cum ai facut??

pup pe toate si mai vb...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

La multi ani si din partea mea pt Andrei, si sarcina usoar in continuare pt Simina.

Ilinca, sa stii ca fetele astea nu mint. Ai o mandrete de fata. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.

Pupici pentru toate.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

ba am si simptome, am scris mult pe la "asteptand un ingeras"...enumar , asa: sanii mariti, pipi des, balonare, somnolenta, obosesc mai usor la efort
mai, si am niste emotii...inca 3 ore si aflu, uf!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

meg sa ne anunti, ai auzit!! Dupa ce-l anunti pe iubitelul tau sot....da sa nu ne uiti! Of....cat mai e pana diseara?!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

peste o ora ies din casa, peste 2 aflu..peste 3 probabil ca scriu...
oooooof, ce emotii am, desi am mai trecut o data prin asta..nu e momentul potrivit, dar pentru cele care nu stiu..am ramas insarcinata in septembrie si sarcina s-a oprit in evolutie in 7 saptamani...uf! emotii DUBLE acum! sper ca s-a spart ghinionul si de data asta o sa am o sarcina cu evolutie normala, pana la termen..
iar daca nu e luna asta, nu o sa pot spune decat ca batalia abia a inceput!

Mergi la inceput