Mamici de iulie - august 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina_ana spune:
Iulenca, felicitari pentru casa cea noua! Este o mare realizare si cred ca te bucuri enorm. Si eu as fi vrut ca bebicul sa ne prinda intr-o casa noua, dar deocamdata nu este posibil, asa ca mai asteptam un pic.
Eu am intrat in panica pentru ca ma apropii de saptamana 30 si inca nu am cumparat absolut NIMIC pentru bebe. Asta din superstitie, dar deja vad ca mai rau sunt stresata sa nu ma apuce nasterea asa nepregatita. Asa ca m-am hotarit. Zilele astea imi pregatesc bagajul de spital, iar de saptamana viitoare incep cumparaturile pentru bebe. Eu lucrurile mari o sa le comand pe net de pe site-ul bebelusultau.ro, pentru ca nu ma simt in stare sa colind prin magazine. Obosesc foarte repede si ma apuca contractiile. Doar hainutele o sa le cumpar de la magazin. Am un magazin Piciul exact linga blocul meu, si acolo au hainute f. frumoase.
Referitor la intilnire,eu sunt de acord sa mergem unde vreti voi.
Va pup!
Cristina, 28+
July25 spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
Salutare fetelor!
Am fost ieri la doctor la control, bebe e bine doar ca ramane problema contractiilor. Mi-a spus clar ca pana nasc cuvantul de ordine trebuie sa fie :REPAUS. Ceea ce mi-a adancit si mai mult grija gasirii unei crese/bone pt Eduard inca de pe acum. Am fost ieri la Cresa Titan IV si a ramas sa revin dupa 1 Mai, acum nu aveau nici un loc.
Asatzi sunt iar ocupata, e ziua socrului si vine la noi la masa asa ca vreau sa fac si un tort. Noroc ca "ma ajuta" Eduard la bucatarie.
July25, bine ai venit alaturi de noi, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!
iulenca, felicitari pt credit!
Cornelia,de
Eduard(1 an si 9 luni) si
25+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Multumesc pt.urari !

Ma bucur sincer ca
este bine. Acum ei sunt cei mai importanti pt.noi. Daca trebuie repaus atunci asta sa faci. Dar lasa ca o sa fie bine pana la urma, curaj.Daca te ajuta Edy la tort sigur o sa fie unul delicios
.Spor la treaba!
July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)
MADYN spune:
Cristina Ana si cam la ce produse de pe site-ul ala te-ai orientat? Ca io ma uit de citeva saptamini ...si nu m-am hotarit la nimic
!
23+ 
Bebelica
nicole25 spune:
buna fetelor
eu am inceput sa ma simt din nou rau cu stari de voma iar ieri am avut iar ameteli.Zici ca sunt in primul trimestru nu in ultimul.
Si inca ceva.azi noapte aveam tot timpul senzatia ca trebuie sa merg la baie iar cand mergem nu faceam nimic.Stiti cumva ce inseamna asta?Ar trebui sa ma ingrijorez?
iulenca felicitari pentru credit.BB tau se va naste in casa noua.
july bine ai venit si sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.
mai stiti ceva de bulinuta?Nu a lasat un nr de tel sa o intrebam cum se mai simte?
De Huacin chiar nu se mai aude nimic?
nicole
27+
cristina_ana spune:
Cornelia, tu in loc sa te odihnesti te apuci sa faci tort??????
Asa cum spunea si Kehleir, mai bine te duci si cumperi unul.
Tie ce medicamente ti-a dat pentru contractii? Si ce lungime are colul tau? Ca al meu e scurt rau de tot!
Cristina, 28+
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
A.cicel sa ne spui cum a fost la eco. Probabil ca ai aflat deja si sexul dar il tii secret ca doar ne-ai prevenit (sau incurc borcanele?)
Nu l-am aflat inca, doar in seara asta (SPER). Dar sper sa si reuses sa il tin secret
Andreea
22+POZE
pumpkin spune:
Kehleyr, 

, o sa ne lipsesti. Distractie placuta la munte, sa avetzi soare si voie buna.
pentru toate trei fetele. Ii adaug eu Martei caruciorul
la capitolul urmator.
Madyn, 

imi pare rau ca nu vii. Spor la treaba si data viitoare nu te mai iertam. ![]()
Anasia, noi te asteptam, sper sa ajungi de data asta.
July25, foarte bine ai postat datele tale aici, o sa te adaug pe listutza cand deschid capitolul urmator. Imi spui si data ta de nastere ?
Miky
28+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by nicole25
De Huacin chiar nu se mai aude nimic?
Vorbise una dintre fete cu ea (parca emiliapop?) acum vreo saptamana si era mai bine. Acum asteptam sa intre si ea sa ne spuna ce face.
cristina_ana spune:
Madyn, eu deocamdata m-am hotarit la urmatoarele:
-patut pliant de la Neonato- Happy Plus (eu vreau neaparat patut pliant, pentru ca noi plecam destul de des din Bucuresti: la munte, la mare, si cred ca este f. practic)
-saltea si lenjerie de pat de la Mondocarp
-cadita de baie si suport de la Cam
Carucior inca nu m-am hotarat de care sa iau. M-ar ajuta sa-mi dati si voi ceva sugestii.
Mai sunt o gramada de lucruri marunte pe care tot de pe net o sa le iau (biberoane, suzete, sterilizator, poma san, etc.). Deocamdata nu am incheiat lista, mai am toata saptamana asta la dipozitie. Oricum, e clar ca eu prin magazine nu ma apuc sa umblu pentru ca pur si simplu nu mai sunt in stare.
Oricum, incerc sa ma inspir si eu de la celelalte mamici mai avansate, in special de la mamicile de mai-iunie, pentru ca ele s-au sfatuit cel mai mult ce sa cumpere, si chiar si-au facut poze la lucrusoarele achizitionate.
Cristina, 28+
Amabella spune:
iulenca, felicitari pentru credit! sa stapaniti sanatosi apartamentul si sa fiti fericiti in el!
ioana, felicitari pentru bebelin!
am fost si eu aseara la echo si mi-am vazut puiutzul, care, ca si al ioanei, nu statea deloc cuminte si nu il lasa pe doctor sa il masoare.
nefiind o echo importanta, ci una la care m-am dus eu asa, ca nu mai rabdam pana la urmatoarea pe care o am la herghelegiu (tocmai pe 15 mai), doctorul a si renuntat sa mai masoare niste oase, pe care le misca non stop, ca se lupta deja cu el de vreo 20 de minute. oricum, concluzia e ca functioneaza perfect in parametri, ii bate inimioara cum trebuie, "respira" (sau, mai bine zis, face exercitii de respiratie, isi misca plamanisorii) si are 1009 g.
in privinta intalnirii, eu sunt perfect de acord cu city grill de la televiziune si cu ora. dar am si eu o intrbare (si va rog sa nu aruncati cu rosii): unde e city grill de pe titulescu? ca eu stau aici de vreo 4 ani jumate si n-am habar unde e!
s-a deschis cumva in noua cladire america house?
luiza
26+ si
mic si iubit

de
Eduard(1 an si 9 luni) si
)