Mamici casnice (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

[blue]Adevarul e ca si noua mamicilor casnice, ne place sa ne bagam in treburile gradinaritului, ca altfel de unde ar fi stiut colegii nostri, ca se poate ?

BINGO. Asa ne trebuie daca ne mananca in palme sa punem mana pe lopeti...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
Apropo, de Tina ce se aude ? Acum sa va spun drept, in inimioara mea am adoptat-o ca surioara mai mica. Sper ca totul e bine si apare bebelushul, bebelusha, nu conteaza, important e sa fie sanatosi amindoi.

Asa e Danelutzo mama, si eu o simt ca pe gemanuta mea ca suntem nascute de Valentine's amandoua, eu cred ca a nascut dar n-are timp Mark sa dea sms inca... cine stie... ufff nasol cu asteptarea asta

Mai ce bine ca noi n-avem gradina... n-avem astfel de probleme, mie mi-a spalat sotul de dimineata si vasele, am ramas masca, nu's ce-a patit... sambata ne-a luat multe lalele... hmmm o fi ceva dubios la mijloc?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am deschis capitol nou aici

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput